Přestupní období zima 2023

To by bola krása ale ako som už písal inde kde sa stým začalo tak o tom pochybujem.
Horšie je že ja som čítal špekulácie o tom že má záujem trénovať aj klub aj repre.
A o náhradníka by som sa nebál aj keby to mal byť zatial len dočasný náhradník do leta tak taký otrasny futbal aky Rím momentálne predvádza dokáže odkoucovať veľa trénerov....

V lednu urcite nikam nepujde. Maximalne od leta, az znova neudela TOP 4.
Pak je otazka, zda ho Friedkini pusti a za kolik, kdyz ma kontrakt i na dalsi sezonu.

José Mourinho nouzi o nabídky vést reprezentační týmy rozhodně nemá. Už několik dnů je spojován s přesunem do Portugalska, kde skončil Fernando Santos, a nově prý dostal rovněž nabídku z Brazílie, kde by zastával funkci hlavního trenéra po Titem, který taktéž po skončení světového šampionátu kormidlo nároďáku opustil. Informaci přinesl italský list la Repubblica. Brazílie již dříve chtěla angažovat Pepa Guardiolu, ten ovšem nedávno prodloužil současný kontrakt v Manchesteru City, a Carla Ancelottiho, ten každopádně též vzkázal, že míní zůstat ve svém aktuálním působišti v Realu Madrid

Jen ať je co číst 😄😄

Jednu dobu bylo pomalu na spadnutí, že se José Mourinho stane trenérem portugalského nároďáku, třeba britská média o takové skutečnosti informovala prakticky jako o hotové záležitosti. Zvažovala se varianta, že by Mourinho zůstal u současného kormidla AS Řím a zároveň vedl A Selecao po Fernandovi Santosovi, který mužstvo opustil po skončení světového šampionátu v Kataru. Nicméně během vánočních svátků měl devětapadesátiletý Portugalec jasně vzkázat, že se chce plně věnovat práci v Itálii a že hodlá dodržet smlouvu platnou do roku 2024

Eldor Šomurodov nehraje pravidelně v AS Řím a opětovně se spekuluje o jeho odchodu. Uzbeckého útočníka chce Turín a do hlavního města měl poslat nabídku na hostování za jeden milion eur, součástí by byla i opce na přestup za dvanáct milionů.

Zaniolo má jít pryč už v Lednu částka kolem 35 mega!! Nevím přijde mi to málo na dnešní ceny ale na druhou stranu jestli nechce podepsat a produktivní taky moc není, hořčicí jsem to přál ať šému po těch zranění daří ale poslední dobou už mě i štval bohužel

Skoda Zaniola, velmi som mu fandil ale naozaj posledne zapasy bieda. Neviem ci mu nesedi herny styl … alebo je to v nom.

Cena by mohla byt cca 50 milionov pri dnesnych cenach.

Ako nahradu by som si predstavol Orsoliniho z Bologne na kridielko :) ale skor to je len moj nejaky sen.

Pochybuju, že za něj někdo dá i těch 35. První nabídka Tottenhamu prý byla 20 mega a hostování. Arsenal koupil lepšího a produktivnějšího Trossarda. Dlouhodobě hraje tužku a ty kolena asi hodně zájemců odrazují. Plus má necelej rok a půl do konce smlouvy. A chce aspoň 4 mega ročně. Já bych byl spokojenej i za 35, protože by se dal koupit Frattesi. Ideální náhradou by byl asi Depay téměř zadarmo (duo Dybala - Depay a před nima Abraham! :pipp:), ale toho za 3 mega koupilo Atlético. Myslím, že v momentální sezoně ani náhradu nepotřebujem. Dohrát to s Dybalou, Pellegrinim, Solbakkenem a El Shaarawym. A v létě se uvidí, snad bude jinej herní styl. Orsolini hraje napravo, tam je Dybala se Solbakkenem. Já bych rád přešel na styl 4-3-3 a na levou stranu koupil Bogu z Bergama, kdyby se teď tak nerozjel.

Namyšlenej arogantní floutek, kterej se utápěl ve svejch kličkách, kazil naprosto jednoduchý přihrávky, dostával naprosto zbytečný karty a plno šancí zahodil nějakym nesmyslnym řešením
Sere mě, že sme ho neprodali už v létě a chceme ho prodat až teď, za polovic

Namyšlenej arogantní floutek, kterej se utápěl ve svejch kličkách, kazil naprosto jednoduchý přihrávky, dostával naprosto zbytečný karty a plno šancí zahodil nějakym nesmyslnym řešením
Sere mě, že sme ho neprodali už v létě a chceme ho prodat až teď, za polovic
Ono to prý v létě už bylo s Tottenhamem málem domluvený, ale na poslední chvíli si to Mourek rozmyslel. Tehdy nabízeli 42 mega jestli se nepletu.

@Largo : Ondro, ono někdo z vás, možná Hugo, jste tady dávali staty Depaye, jak toho moc neodehrál, protože věčně zraněný a že by se k nám s tou jeho zdravotní stránkou dokonale hodil :mrgreen:

Když někoho prodáme (Zaniolo, Karsdorp nebo Eldor) tak bych tomu i věřil nejlépe Frattesi ale to je jen přání 😉spíše Aouar z Lyonu končí mu smlouva v létě a stát moc nebude a je zraněný (stehenní sval) ideál pro nás 😁