Přestupní období zima 2021

Abaddon napsal:
Faraón dneska zdravotní prohlídka. Snad nezapomněl hrát fotbal.

Nakonec dneska ne, ma coronavirus.

Prej jsme se po Spezii pokouseli jeste o Milika, ale uz byl tou dobou v Marseille.

Protoze Dzeko se v satne po utkani pohadal s Fonsecou...

Strasnej cirkus.

Largo napsal:
Abaddon napsal:
Faraón dneska zdravotní prohlídka. Snad nezapomněl hrát fotbal.

Nakonec dneska ne, ma coronavirus.

Prej jsme se po Spezii pokouseli jeste o Milika, ale uz byl tou dobou v Marseille.

Protoze Dzeko se v satne po utkani pohadal s Fonsecou...

Strasnej cirkus.

Hm, zas ta corona... :(

Na netu šly vidět drobný střípky, že se něco s Džekem děje a teď se to vysvětlilo, díky. :)

Francesco Totti AS napsal:
Já četl dokonce že Dzeko už není kapitán...

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Taky jsem to cetl. Vcera pry byl jeho agent v Trigorii a vyjednava jeho prodej.

Na jednu stranu vzhledem k jeho vykonum v poslednich mesicich bych ho klidne prodal. Na druhou jednak nesezenem kvalitni nahradu par dni pred koncem a navic se mi nelibi delat takovy unahleny az afektovany rozhodnuti po dvou pokazenejch zapasech.

Libilo se mi, co jsem dneska cetl od Nanda Orsiho z jednoho rimskyho radia:

“...Dzeko, poi, quest’anno non dovrebbe nemmeno parlare, ed invece ha rotto il giocattolo. I giocatori, in questo momento, dicono di tutto perché non ci stanno con la testa. L’allenatore è poco protetto, qui i giocatori contano sempre di più, sono intoccabili, ma con le riserve dello Spezia, forse, avrebbero dovuto chiedere scusa loro”.

Tony napsal:
Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:
Stephan je v hlavním městě

:Ok: :Ok: :Ok:
Plus Reynolds dal prednost nam pred Juve.

Ešte sme takto nespravili ani raz dobrý nákup. Krotim optimizmus.

Optimistickej zatim nejsem, videl jsem jen dve jeho videa a nehodlam ho zatim nijak posuzovat. Pro me je to dost velkej risk. Mladej neznamej American prijde do takticky velmi vyspely ligy. Preferoval jsem Montiela, kterej aspon hraje za argentinsky acko uz nejakej ten mesic.
Palce byly mineny na El Shaarawyho.

Bohuzel to fakt vypada, ze se Dzeko chytl s Fonsecou a jeden z nich (Dzeko) jde z kola ven. To neni dobry a doufal jsem, ze si to interne vyrikaj. V tuhle chvili jsme stale 3. v lize, nesmime pripustit zadnou krizi.

SES super a snad uz tu hostovacku brzy podepise. Ohledne toho Amika, je to nejista investice do budoucna, od ktery popravde moc necekam a netusim jak na nej prisli, nejspis ma dobry agenty. Muze z nej neco byt, nebo taky ne a jde jako neproverenej prospekt z ligy, ktera mozna ni neni na urovni ty cesky. Byl jsem popravde docela rad, kdyz se zdalo, ze uz ho podepise Juve.

90210 napsal:
Bohuzel to fakt vypada, ze se Dzeko chytl s Fonsecou a jeden z nich (Dzeko) jde z kola ven. To neni dobry a doufal jsem, ze si to interne vyrikaj. V tuhle chvili jsme stale 3. v lize, nesmime pripustit zadnou krizi.

SES super a snad uz tu hostovacku brzy podepise. Ohledne toho Amika, je to nejista investice do budoucna, od ktery popravde moc necekam a netusim jak na nej prisli, nejspis ma dobry agenty. Muze z nej neco byt, nebo taky ne a jde jako neproverenej prospekt z ligy, ktera mozna ni neni na urovni ty cesky. Byl jsem popravde docela rad, kdyz se zdalo, ze uz ho podepise Juve.

Problem je, ze u Dzeka se to tahne uz od toho nepovedenyho utkani se Sevillou. A at chcem nebi ne, krize uz to je. A jeste vetsi problem je, ze to asi neema idealni reseni. S jeho platem ho v lednu asi neprodame, zvlast do klubu, kterej by odpovidal jeho zivotopisu. Fonseca taky ted asi nepujde. A uprimne bych si radsi nechal trenera nez Dzeka. Za nej ale adekvatni nahradu ted nenajdem, kdyby Dzeko prece jen odesel.

Proste problem, kterej by teoreticky mohl skoncit jako Papu Gomez.

Reynolds je velka neznama. Velkou roli tam hrajou asi styky mezi Friedkinem a majitelama Dallasu, kterejm Toyota sponzoruje stadion...

Já bych řekl ,že Dzeko pokud se někam prodá...se udělají highlights(Chelsea atd) a jede se dál...ten plat je hrozivý a myslím,že zastoupit ho dokáže SKORO kdokoliv kdo bude běhat ...skončili jiné legendy AS a muselo se jít dál

Četl jsem nějaký šplouch Dzeko<->Kean a doplatek
nebo Icardi?už nevím

scr

Faraon pozitivni a Dzeko má kramy, pozitivni to pondělí

Sent from my iPhone using Tapatalk

HugoBoss27 napsal:
Já bych řekl ,že Dzeko pokud se někam prodá...se udělají highlights(Chelsea atd) a jede se dál...ten plat je hrozivý a myslím,že zastoupit ho dokáže SKORO kdokoliv kdo bude běhat ...skončili jiné legendy AS a muselo se jít dál

nebo Icardi?už nevím
Četl jsem o Icardim. To je ale nereálné.
Ideální scénář je usmíření a pokračování v zajetych kolejích

HugoBoss27 napsal:

nebo Icardi?už nevím

A chceme ro?

HugoBoss27 napsal:
HugoBoss27 napsal:

nebo Icardi?už nevím

A chceme ro?

:Ok: Přesně tak. Džeko, pokud zůstane, by mohl dělat v kabině dost problémů. A tím pádem by Fonsecova autorita ještě víc klesla. Ideální je za mě prodej a nákup novýho střelce, teoreticky formou výměny.

Samozřejmě pokud je Edin kokot a chce/bude trucovat, tak ať jde třeba zpátky do Teplic. Já myslel spíš s ohledem na dobře rozehranou ligu a EL, kdy není imho dobrý nápad pouštět útočníka číslo jedna a doufat, že se někdo nový rychle rozehraje a nahradí ho. Snad bude mít Edin rozum

Ono s tym Icardim by sme nemali co stratit, ak to samozrejme nie je len kacica od nejakeho novinara :roma:

scr

Edin to přehnal , vyjádřil se nejdriv k Fonsecovi ze neumí vést tym a je spatnej trener, pak to same před hraci.. přišel o C cko a už si asi nekopne, leda by vyhodili Fonsecu. Tohle si nedovolil ani Totti, pokud nepočítám to se Špalkem, kde se jen dotazoval proč s nim nepocita. Tohle si hrac ať je hvězda jaká je dovolit nemůže.

scr

Santon prý odmítá Fenerbahce
Obránce AS Řím Davide Santon prý odmítá odchod ze Stadio Olimpico. Zájem o jeho služby má mít Fenerbahce Istanbul, konkrétně o hostování s povinnou opcí. Santonovi se ale z Říma prostě nechce. Pro AS je to problematické, protože by se potřeboval některých hráčů zbavit. Podobná situace je prý u Federica Fazia, kterému se nezamlouvá odchod do Parmy. (football-italia.net)