Přestupní období zima 2021

Ta cena půjde nahoru ale tak snad vedení bude chtít vyhrávat a nebude hned prodávat(teď už se to nedozvíme ale kdyby se tři roky třeba neprodávali nejlepší hráči tak jsme hráli o titul), ale kdo ví jaké mají plány, každopádně ti mladí mají velký potenciál a když by se udrželi tak můžeme hrát pár let vysoko.

pasta napsal:
Ta cena půjde nahoru ale tak snad vedení bude chtít vyhrávat a nebude hned prodávat(teď už se to nedozvíme ale kdyby se tři roky třeba neprodávali nejlepší hráči tak jsme hráli o titul), ale kdo ví jaké mají plány, každopádně ti mladí mají velký potenciál a když by se udrželi tak můžeme hrát pár let vysoko.

Zalezi na tom jakej s AS maji novi majitele plan, jak moc ted behem pandemie bude prudit FFP, ktera tradicne trestala hlavne ty transparentnejsi kluby, ktery zaroven nepatri mezi ty uplny TOP a my jsme byli typickej priklad klubu, kterej bral FFP vazne. Potom jak moc bude pro ucetnictvi majitelu dulezity to, ze ted nemaji zadny prijmy ze vstupnyho, ktery v nasem pripade rozhodne nebyly maly a zanedbatelny a v neposledni rade i to, jak moc na ty hrace maji vliv agenti, jestli u nas hrac bude chtit zustat, i kdyz nas "preroste" a agent bude registrovat lepsi nabidky z TOP klubu.

Pry jsme blizko prichodu mladyho americkyho beka Bryana Reynoldse z Dallasu. Nabidka ve vysi 7,5 mega potvrzena i oficialnima strankama MLS, v minulosti byl hodne spojovanej s AC nebo Juve (zvlast po zkusenosti s McKenniem).

Jako mladsi (porad je to rocnik 2001) hral pravy kridlo, par let dozadu hraje pravyho beka. Metr devasesat, rychlej, technicky zdatnej. Pry na tom prichodu uz nekolik tydnu pracuje Ryan Friedkin. Vubec ho nedokazu posoudit, jen par videi jsem s nim videl. Jako alternace s Karsdorpem by to mohlo byt zajimavy, urcite bych ho tam videl radsi nez Perese a nedejboze Santona...

má přijít na RB nějakej Ryan Reynolds odněkud z Dallasu za 10 v tvrdé zelené měně

nemám ponětí, kdo to je

Friedkinové jsou určitě z Texasu, jsou tam nějaký zaháčkovaný v klubu?

klida napsal:
má přijít na RB nějakej Ryan Reynolds odněkud z Dallasu za 10 v tvrdé zelené měně

nemám ponětí, kdo to je

Friedkinové jsou určitě z Texasu, jsou tam nějaký zaháčkovaný v klubu?

Toyota je sponzorem stadionu právě FC Dallas, kde Reynolds hraje.

Largo napsal:
Pry jsme blizko prichodu mladyho americkyho beka Bryana Reynoldse z Dallasu. Nabidka ve vysi 7,5 mega potvrzena i oficialnima strankama MLS, v minulosti byl hodne spojovanej s AC nebo Juve (zvlast po zkusenosti s McKenniem).

Jako mladsi (porad je to rocnik 2001) hral pravy kridlo, par let dozadu hraje pravyho beka. Metr devasesat, rychlej, technicky zdatnej. Pry na tom prichodu uz nekolik tydnu pracuje Ryan Friedkin. Vubec ho nedokazu posoudit, jen par videi jsem s nim videl. Jako alternace s Karsdorpem by to mohlo byt zajimavy, urcite bych ho tam videl radsi nez Perese a nedejboze Santona...

Pro mě Santon ve formě lepší jak Brundo

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:

Pro mě Santon ve formě lepší jak Brundo

To pro mě taky samozřejmě. Ale kdy naposledy byl Santon ve formě? A kdy naposledy v takový, aby hrál v Římě základ? Osobně doufám, že zbyde jen Karsdorp a k němu někdo mladej.

Atalanta chce za Gómeze 10 milionů
Deset milionů eur, takovou cenu stanovila Atalanta Bergamo pro zájemce o útočníka Alejandra Gómeze. Ten se údajně v nedávné době nepohodl s trenérem Gasperinim a zvažuje odchod z klubu.Rekl bych celkem dobrá částka , myslím si že bude chtít zůstat v Itálii do Říma bych ho určitě bral ale je tu Inter a určitě další kluby

když jsem ho včera viděl proti West Hamu, tak mě docela děsej ty články o Bernardovi z Evertonu, hrál hodinu a proti Coufalovi a Cresswellovi neudělal nic

klida napsal:
když jsem ho včera viděl proti West Hamu, tak mě docela děsej ty články o Bernardovi z Evertonu, hrál hodinu a proti Coufalovi a Cresswellovi neudělal nic

To už je velká bída, když tě ubrání "Vládymir Kufal".

klida napsal:

Je ale fakt, ze zrovna Kladivari maj tu obranu dost zahustenou a jsou tim v Premier League povestny. 21 inkasovanejch branek neni vubec spatna vizitka. Takze bych ho nehodnotil zrovna podle tohohle zapasu. Premier League mu imho nesedla.

scr

Anglický Everton a italský AS Řím by se mohly dohodnout na zajímavé výměně. Místo brankáře Olsena, který v Evertonu z Říma hostuje, by zpět do Itálie mohl zamířit brazilský záložník Bernard, jenž naopak v dresu Toffees dostává minimum prostoru. Případnou výměnu už měl údajně posvětit i manažer Evertonu Carlo Ancelotti. (corrieredellosport.it)

Sent from my iPhone using Tapatalk

V teto sezone se nam dari nejvic za nekolik poslednich let, protoze posledni mercato bylo jedno z nejlepsich - nedelo se totiz prakticky nic a tym zustal konecne vicemene pohromade snad poprvy od prodeje Amikum a hned je to znat, takze bych zimni mercato vzhledem k tomu, ze si krome Zaniola zatim nikdo koleno neurval a hrat tak muzou vsichni, moc nehrotil. Nemam pocit, ze by nas nekde extra tlacila bota, takze bych se maximalne pokusil rozvazat smluvu s Pastorem a dotahnout nekoho misto nej, bud SES nebo i toho Bernarda, sice jsem nikdy nechapal jak se mu podarilo dostat do brazilsky repre, ale mirne vyslouzilym hracum prichazejicim z PL se u nas v posledni dobe dari, takze by to byl dobrej kauf, specialne kdybychom tim mohli odepsat Olsena.

Snad to tedy ten novej GM, at uz je to kdokoli, nebude moc rozjidet a nedockame se hned nejake male domu Benfice podobne, jak to predvedl nechvalne prosluly Monchi s Nzonzim.

90210 napsal:
V teto sezone se nam dari nejvic za nekolik poslednich let, protoze posledni mercato bylo jedno z nejlepsich - nedelo se totiz prakticky nic a tym zustal konecne vicemene pohromade snad poprvy od prodeje Amikum a hned je to znat, takze bych zimni mercato vzhledem k tomu, ze si krome Zaniola zatim nikdo koleno neurval a hrat tak muzou vsichni, moc nehrotil. Nemam pocit, ze by nas nekde extra tlacila bota, takze bych se maximalne pokusil rozvazat smluvu s Pastorem a dotahnout nekoho misto nej, bud SES nebo i toho Bernarda, sice jsem nikdy nechapal jak se mu podarilo dostat do brazilsky repre, ale mirne vyslouzilym hracum prichazejicim z PL se u nas v posledni dobe dari, takze by to byl dobrej kauf, specialne kdybychom tim mohli odepsat Olsena.

Snad to tedy ten novej GM, at uz je to kdokoli, nebude moc rozjidet a nedockame se hned nejake male domu Benfice podobne, jak to predvedl nechvalne prosluly Monchi s Nzonzim.

Souhlas. U nas byl vzdycky problem, ze kdyz to zacalo nejak vypadat, prodavali se nejlepsi hraci.
Nebal bych se toho, ze by to ted Pinto nejak rozjizdel. Jednak byl v Benfice zvyklej spis postupne budovat tym a jednak ted jsme v minusu par stovek milionu.

Osobne bych si uplne vystacil s El Shaarawym/Bernardem a Montielem. Pravy bek by prijit mel, jednak aby dal oddych Karsdorpovi a jednak si porad myslim, ze Karsdorp nema tozdravi uplne pevny. Peres se Santonem out, teoreticky jeste Pastore s Jesusem. A hotovo.

Otazku brankare bych resil az v lete, stejne jako pripadny sachy v zaloze (Diawara, Cristante? - Nandez nebo Amrabat, o kterym se ted pise).