Přestupní období léto 22

Tvle hoši Dybalu jsem měl za jedinýho sympatického hráče z toho juvehnusu. A najednou je u nás, to je dělo! :x

Ten mourek to s tím titulem myslí asi vážně...

Jeste bych vyzdvihl praci Pinta. Porad se mluvi o Mourkovi, Friedkinech, ale Pinto na to, kolik mu je let, kolik zkusenosti zatim mel a kolik problemu zdedil, si vede za me velmi dobre. Mourinho, Abraham, Dybala, vsechno jeho prace. Pusobi na me fakt dobre kluk usata. Snad to tady cte a privede jeste zaloznika a Senesiho.

Daje!

Largo napsal:
Jeste bych vyzdvihl praci Pinta. Porad se mluvi o Mourkovi, Friedkinech, ale Pinto na to, kolik mu je let, kolik zkusenosti zatim mel a kolik problemu zdedil, si vede za me velmi dobre. Mourinho, Abraham, Dybala, vsechno jeho prace. Pusobi na me fakt dobre kluk usata. Snad to tady cte a privede jeste zaloznika a Senesiho.

Daje!

Aby si to tu nečetl nějaký Newcastle nebo něco podobného :lol:

Prej Dybala nějak rozumně okomentoval, proč si nebere desítku. Neví někdo, co řekl?

Mimochodem vzít po takový ikoně tohle číslo musí bejt odvaha, to jako jo. :)

Abaddon napsal:
Prej Dybala nějak rozumně okomentoval, proč si nebere desítku. Neví někdo, co řekl?

Že na to není správný čas ...a nejprve musí pro náš dres něco udělat ,aby si ho mohl vzít

HugoBoss27 napsal:
Abaddon napsal:

Že na to není správný čas ...a nejprve musí pro náš dres něco udělat ,aby si ho mohl vzít

Hezká odpověď.

Díky, Hugo.

Chce si ji zasloužit, což je dobře. Zrovna od něho bych čekal trochu hvězdný manýry. V tomhle mě překvapil

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Začíná se pomali rýsovat Wijnaldum...jestli vyjde i on a k němu Senesi, tak asi nejlepší přestupák pro AS, ne?

Ten tým je čím dál tím lepší jsou hráči co v základu nemají co dělat (Bryan) ale celkově když ofenzivní hráči budou zdraví tak to může být krásná podívaná ale musí pomoct záložníci hlavně Teda stredovi 😉 Jestli přijdou ti dva plus třeba Belotti (zadarmo nechápu že už někde není toho mám rád jak hraje) tak to bude spica, ovšem na Frattesiho si už myslím nedojde ti nás chcou podojit a myslím že vedení už takové chyby dělat nebude že by šlo za každou cenu do toho, škoda je to odchovanec ale nemůžou chtít 35 mega za něho to je blbost 😎už teď je přestupak dobrý i ten Celik bude hrát v základu

Taky jsem za to rád, vypadá to zatím skvěle. A za všechny 4 dohromady jsme zaplatili zatím jen 7 mega :mrgreen:
Belottiho bych bral, ale to by musel Šomurodov odejít. Wijnaldum vypadá reálně, jen se děsím jeho platu (9 mega ročně čistýho) a pokud by to bylo hostování bez opce, tak tam nepůjde použít ten decret. Navíc se spekuluje o Bryanovi do Juve a včera jsme prý kontaktovali Torreiru a Arsenal. Rok do konce smlouvy, 10 mega. Volnej je i Zagadou, to byl velkej talent... jen škoda těch vleklejch zranění.

Antonio Conte velmi stojí o Nicola Zaniola z AS Řím, nabídka Tottenhamu však byla odmítnuta. Spurs chtěli italského reprezentanta získat za 25 milionů liber a Joea Rodona k tomu. (football-italia.net)

Axel Zagadou byl pro mě do obrany priorita n1 v Fifa 20. Parametry měl solidní. Teď je mu 23. Pokud se mu budou vyhýbat zranění, tak by to mohla být topka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Skeči napsal:
Axel Zagadou byl pro mě do obrany priorita n1 v Fifa 20. Parametry měl solidní. Teď je mu 23. Pokud se mu budou vyhýbat zranění, tak by to mohla být topka.

Mohla, talent velkej, ale odehral pulku zapasu, co mohl. Snad nikdy neodehral vic jak 27 zapasu za rok, neustale zranenej.

Francesco Totti AS napsal:
Tan Wijnaldum snad vyjde, věřím v to

Prý je ochotný přijmout nižší plat. Tak snad to nějak klapne.

Skeči napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Tan Wijnaldum snad vyjde, věřím v to

Prý je ochotný přijmout nižší plat. Tak snad to nějak klapne.

Psg nějak nechce platit část jeho platu nebo co. Ale on k nám asi dost chce, takže to vidím reálně.