Přestupní období léto 22

scr napsal:
Zaniolo podepsal Juve

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podepsal? Vždyť teprve včera se mluvilo o tom, že Juventus nechce zatím přistoupit na podmínky Říma a bude se to odvíjet od prodeje de Ligta (patrně Bayern) a tam to ještě není hotovo.

Myslím si že maximálně se domluvily kolik by tam bral, ale kluby domluvené nejsou oni nechcou tolik platit a pořád nám vnucují hráče teď Artura (Mourek by prý i chtěl 🤦) ať dají 60 mega na stůl a pak se můžou bavit,ty částky kolem 40 nemůže Řím přijmout vždyť je to úplně směšné, ale už několikrát předvedli ve vedení že u nás je vše možné 😁 Sašu nás taky dobře chce natáhnout dali cenu za Frattesiho na 35 mega s tím že my máme 30 procent prodeje to jako vážně??? 18 bych za něho dal ale už bez jakéhokoliv hráče (Volpato o něm se nejvíce píše) no hráč chce k nám tak snad se domluví, jako rád ho uvidím v Římě ale musí to mít rozumný konec v ceně 😉

Podle Fabrizia Romana spouštíme proces k získání Wilfrieda Zahy z Crystal Palace.
Zatím není nic oficiálního, nicméně tenhle frajer se moc často neplete.

Zahu jsem viděl v několika zápasech anglický ligy a to by byla zajímavá posila. Byl mi sympatickej i tím, když vystoupil proti tomu zkurvenýmu klekání před začátkem zápasu. :)

scr napsal:
Zaniolo podepsal Juve

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opatrně s těmahle zcestnejma prohlášeníma. :-D Ten přestup je možná blízko, ale pořád nic podepsanýho není. Mohlo by být dneska, podle spekulací, ale nic se neděje...zatím.

Zaniolo prý chce do Juventusu
AS Řím pokračuje v přípravě na novou sezonu a chybí mu Nicolò Zaniolo. Podle klubu jsou důvodem zdravotní problémy, jiné informace přinesl tisk, záložník by rád zamířil do Juventusu a jeho agent o této možnosti začal jednat.

Turín se bude v případě prodeje Bremera snažit o Kumbullu, PSG nám nabídnulo Wijnalduma, kterej byl svýho času dělo, ale už mu je 32 (to by zas asi takovej problém nebyl) a vydělává 8 mega ročně (to už problém je), přestup Frattesiho je na mrtvym bodě, West Ham by měl mít zájem o Kluiverta, je malá šance na zisk Dybaly (prosím!!!) a Mou není moc spokojenej s naší aktivitou na přestupovym trhu, což se ani moc nedivim

Prý si Zaniolo plácne s Římem za 4,5M ročně. Dybalu kontaktoval sám JM. Tady nevím tedy. Jednak má o něj zájem Napoli (LM) a jednak tihle hráči co pořád vyčkávají na nejlepší nabídku až do samého konce, i když o ně zájem je (nejsou to top kluby), tak ať se rozhodnou jakkoliv, tak většinou předvedou tužku (bordel v hlavě). Ale že by za nás sejmul nějakým gólem Juve, to si představit dokážu. Pak jsem viděl Řím spojovaný se jmény jako Wijnaldum, Saul, Muriel, nebo James Rodriguez. Btwm JM se nedivím, protože ten náš pohyb v přestupáku je fakt chudej.

Hoši, on ten kádr je stabilizovanej, krom Mikiho nikdo neodešel, zůstává Tammy, přišel druhej pravej bek/halfbek a pokud zůstane i Zaniolo, chce to podle mě jedno C(D)M a maximálně jednoho stopera (v případě, že budem hrát na tři a Ibanez nebo Kumbulla odejdou) plus nějaký backup na AM. Pokud tím CDM bude třeba Wijnaldum, fantazie. Jinak nemůžem řešit příchody bez odchodů.
Taky je otázka, zda budem hrát 3421 jako většinu minulé sezony nebo 4231. Do 4231 to chce dělo typu Guedese na levé křídlo. Na Faraónovi už by to úplně postavit nešlo. V 3421 je to o halfbecich bez ostrých křídel a tam můžou krásně hrát Pelle a Zaniolo pod Tammym.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Jestli podepíšem Dybalu a nikdo neodejde, tak vůbec nevim, hak to budem hrát...
jestli zůstanem u 3-5-2, tak bude Zaniolo sedět? nebo se posune níž a vedle něj bude hrát Pelle, kterej se bude muset v tu chvíli posunout níž? no to by vypadalo
nebo přejdem na jinej systém? Já jsem třeba pro, vůbec by mi nevadilo hrát takový zprzněný 4-3-3 (4-3-2-1 chcete-li) ale na to nemáme stopery ani zálohu a v přípravě není ani náznak změny

Francesco Totti AS napsal:
Pelle vzadu a pod Tammym Nico a Dybala

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Taky jsem o tom v tom 3421 takhle přemýšlel. Pak nemusí už přicházet vůbec nikdo, protože na CM bude vedle Pellegriniho Veretout, Cristante a Matič.