Přestupní období léto 2023

Toho Duvana jsem bral jako hotovku, ale asi nic. Bergamo ho nakonec nechce dát na hostování, ale jen trvalý přestup. 5M hned a 5M formou nějakýho doplatku. Tak zas půjdem škemrat do Paříže, ať nám půjčí toho Ekitikeho :mrgreen: Ještě jsem četl o Abel Ruizovi. Ale tvl liga začíná už tento víkend. To jestli někdo dorazí a bude to zas bez přípravy, to ať to tam klidně odehraje Stephan s Galem (nadsázka). Jednoho strikera to minimálně chce. Chudák Pinto.

Joao Felix spojený s přestupem Romů​

Roma je spojován s portugalským útočníkem Joao Felixem.
Po svém návratu z neúspěšného působení v Chelsea se Joao Felix snaží rozejít s Atléticem Madrid poté, co zažil velké neshody s fanouškovskou základnou a vedením klubu.
Podle ANSA je Roma nejnovějším týmem, který je spojen s portugalským talentem.

Giallorossi stále hledají dalšího útočníka na soupisku Josého Mourinha a mohli by zvážit nabídku na hostování pro Felixe, protože se přestupové okno blíží do posledních týdnů.

Joao Felix spojený s přestupem Romů​

Roma je spojován s portugalským útočníkem Joao Felixem.
Po svém návratu z neúspěšného působení v Chelsea se Joao Felix snaží rozejít s Atléticem Madrid poté, co zažil velké neshody s fanouškovskou základnou a vedením klubu.
Podle ANSA je Roma nejnovějším týmem, který je spojen s portugalským talentem.

Giallorossi stále hledají dalšího útočníka na soupisku Josého Mourinha a mohli by zvážit nabídku na hostování pro Felixe, protože se přestupové okno blíží do posledních týdnů.
Toho nezaplatíme, ale líbilo by se mi to. Má pořád všechno před sebou.

Ten by musel jít s platem o 50% dolů, aby bral třeba jak Dybala. Ale tenhle klub ty Atleti mě neskutečně štve. My tady škudlíme každý cent, protože nesmíme utrácet a to majitelé do toho pumpují peněz dost, ale Atleti uzavírají tyhle hráče s přepálenými platy přesto, že ten klub je finančně absolutně v háji a to tak, že dokonce prodávají třetinový podíl. A ještě si dovolují přivézt takového hráče jako je Felix, který tam leští prkno. I kdyby šel chlapec s platem dolů, tak by ho stejně na hostování nedali. Ale zkusit se má vše.

Barcelona vede pokročilá jednání s Atlétikem Madrid, odkud chce získat portugalského útočníka Joaa Félixe (23) na roční hostování.

Takže tady už zas můžeme bejt v klidu. :)

Teraz som cital, ze sme sa zamerali na novy ciel a to na hostovanie Romera Lukaku 😂😂😂

ja uz mam pocit ze len posielame v zufalstve email , kto nam koho posle na hostovanie

to rovno mohol ostat Shomurodov

Teraz som cital, ze sme sa zamerali na novy ciel a to na hostovanie Romera Lukaku 😂😂😂

ja uz mam pocit ze len posielame v zufalstve email , kto nam koho posle na hostovanie

to rovno mohol ostat Shomurodov
Lukakua chcem vyměnit s Chelsea za Abrahama. Ale to by musel být Pinto na drogách

El Bilal z Atalanty bude asi 2-3 mesice mimo hru, takze Zapatu Atalanta asi nepusti.

Zapatu bych bral, ale Bergamo je nás přímý konkurent v boji o el/ekl, takže je jasný že nám ho jen tak nepustí. Začínám trochu propadat panice, že to dohrajem s tím co máme

Pise sa, ze Zapata za 6+3,5€ v bonusoch. Za 32 rocneho hraca dost vela sa mi zda. Plus zmluva na 3 roky za 2,7 mil €. V 35 ke ho uz asi velmi nepredame dalej :(

Osobně mi to nevadí pokud chytne formu může být dost platný vypadá, že i postava je cajk (svaly jsou) tak přípravu neojebal.Nemyslim že Řím na něm bude chtít vydělat spíš jde o to že nikoho nesehnali a útočníka ještě potřebujeme 😉 vydělat se bude chtít na tom madém Brazilci jestli v Lednu přijde, mimochodem dal zase gola 😉

Trenér Atalanty Gian Piero Gasperini zastavil přestup Duvana Zapaty

Přestup Duvana Zapaty do Říma je momentálně pozastaven.

Rozhovory mezi Římem a Atalantou – přestože byly pokročily s několika prodejními místy, které tvrdily, že oba kluby již dokončují poslední detaily dohody – byly na žádost manažera Atalanty Gian Piera Gasperiniho pozastaveny.
Podle Corriere dello Sport se italský hlavní trenér Bergamaschi postavil proti Zapatově prodeji ve světle dlouhodobého zranění El Bilala Toureho.
Zapata měl zítra podstoupit lékařskou prohlídku u Roma. Nyní hráč pravděpodobně zůstane v Bergamu, dokud oba kluby situaci nevyřeší.
Jen ať nepřijde Lukaku 😁

Lina Souloukou, generální ředitelka a manažerka AS Řím, odletěla do Londýna na schůzku s představiteli Chelsea. Předmětem jednání má být podle italských deníků Gazzetta dello Sport a Il Tempo belgický útočník Romelu Lukaku (30).

Dřív by to byl sen, jen kdyby se o něj pokusili...teď tuhle krysu nemůže nikdo chtít.