WHU odmítl nabídku Interu za Scamu.
Prvni ve vysi 20 mega jo, ale uz poslal druhou - 25 milionu. Obavam se, ze to dopadne stejne jako Frattesi a to bych teda byl enormne nastvanej.
WHU odmítl nabídku Interu za Scamu.
Solbakken mě bohužel taky nezaujal. Asi jsem magor, ale kdyby byl Abraham zdravý a setrval by, tak bych mu momentálně věřil víc, než kdykoliv před tím. S Paulitem jakožto nějaká falešná devítka a ta záloha bude taky nakoplá. A ještě musím říct, že se mi v útoku v přípravě líbil Stephan. Možná mu to vyhovuje více, než na křídle. Ale jsou to jen přípravný a dělat závěry po takové chvíli, to bych musel Aoara hnát do nebes a naopak odstřelit ND. A furt čekám nějaké zajímavé nabídky z Anglie za Rogera. Kde jsou? To měl být jeden z hlavních odchodů za nějakej anglickej crazy cash. Tady by nás bota netlačila, ještě když přišel Kristensen, který umí zahrát jak vpravo tak na stoperu. Máme tři RB. Za Ricka nejsou nabídky, o Celika se zajímá Fenerbahce. Zkusil bych tady ještě nějaký deal. A ještě by to chtělo nějakou brankářskou dvojku. Někoho mladšího, kdo umí bombasticky hrát nohama, kde bude vidět nějaký progres. Vím, Rui Svilara do brány mockrát nepustil, ale tak asi to mělo nějaký důvod. Rui už má svůj věk, bude náchylnější ke zraněním, nedokážu si představit, že to bude pak padat na Belgičana.
Vychvaloval ho i Aldair. Na druhou stranu pak čteš, že Mou chce ze všech sil Moratu.