Přestupní období léto 2023

Tak pry Matias Vina na hostovani s moznosti odkupu do Sassuola, Villar definitivne do Granady a Reynolds se konecne domluvil na podminkach s Westerlo. Za nej mi teda prijde 3,5 mega plus bonusy plus 25% z dalsiho prestupu malo, ale…

Ted se konecne muze Pinto naplno soustredit na prichod Sanchese a Scamaccy.

Ten Scama mi připomíná případ Fratesiho. WHU nám na to nekývnou a vyfoukne nám ho někdo jiný. Pokukuje po něm Milan, kde hledají náhradu za Rebiće a nskonec jsou v tomhle mercatu celkem dost úspěšní.

Ten Scama mi připomíná případ Fratesiho. WHU nám na to nekývnou a vyfoukne nám ho někdo jiný. Pokukuje po něm Milan, kde hledají náhradu za Rebiće a nskonec jsou v tomhle mercatu celkem dost úspěšní.
Ti se teď budou soustředit na Musaha. Ale chtělo by to začít rychle jednat. Prý se čeká na Origiho.

Řím je připraven uzavřít smlouvu s útočníkem West Hamu Gianlucou Scamaccou.

Italský útočník byl pro Řím prioritou číslo jedna a letos v létě preferoval nahrazení Tammyho Abrahama.

Vyjednávání s West Hamem se však ukázalo jako obtížnější, než se původně očekávalo, protože anglická strana projevila neochotu schvalovat smlouvu o půjčce pro bývalého muže ze Sassuola, který se k nim připojil teprve před rokem.

Podle calciomercato.com je hlavní klub rozhodnut dospět k pozitivnímu závěru této ságy.

Zpravodajský portál tvrdí, že Roma naprosto souhlasí se Scamaccou a blíží se také dohodě s West Hamem.

Ve skutečnosti romský generální ředitel Tiago Pinto tento týden odletí do Londýna, aby se setkal s Hammers a uzavřel obchod na základě půjčky (poplatek 4-5 milionů EUR) s možností nákupu za 22 milionů EUR na konci roku sezóna.

Taky doufam, ze dorazi. Hodne se na nej tesim, stejne jako na Sanchese. Jeste by to chtelo poresit brankare, ale to bez prodeju jako Karsdorp a Ibanez neni uplne realny.

scr

Na transfermarketu zařadili Dybalu s možným přesunem do Arábie 80procent

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ze Scamaccy mám trochu strach, v té Anglii se prosadit nedokázal. Ale domácí prostředí by mu mohlo pomoct se posunout nahoru, pokud na to má. Je to taková srdcovější, zato více riskantnější varianta než žoldák Morata.

Renato Sanches je naopak bez debat skvělé jméno, jen ty neustálá zranění, no.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Scamaccu bych si moc pral, ale kdyz se do veci vlozil Inter, tak nevim nevim. Aby to nedopadlo jako s Frattesim. Nic konkretniho se zatim nikde neobjevuje…

Oficiálně: Matias Vina přichází do Sassuola na hostování z Říma​

Římský obránce Matias Vina dokončil dočasný přestup do Sassuola.
Řím dnes potvrdil, že obránce Matias Vina se připojil k Sassuolu na hostování s opcí na koupi.
Uruguayský obránce odehrál za Giallorossi 44 zápasů. V roce 2023 byl na hostování v Premier League v Bournemouthu.