Přestupní období léto 2023

Nepřeju si odchod Spinazzoly. Zalewskému úplně nevěřím, i když je nalevo lepší než napravo. Z dvojice Celik/Karsdorp bych si ke Kristensenovi fotbalově raději nechal Ricka, ale tam vstupují do hry i ty nefotbalové věci.
Morata je nesympatickej žoldák, ale při vážném zranění Abrahama za něj musíme být rádi.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Morata kývl na nabídku , takže je to už ofiko

Sent from my iPhone using Tapatalk
Oficiální? Vždyť jsme ještě ani nezačali jednat s Atléticem. Navíc pořád nevíme, kolik přesně dělá jeho klauzule...

Oficiální? Vždyť jsme ještě ani nezačali jednat s Atléticem. Navíc pořád nevíme, kolik přesně dělá jeho klauzule...
Dnes doletí jeho agent do Říma a bude jednat s Pintem,ale v řadě jsou už nachystáni zástupci Interu a Judentusu

Alvaro Morata údajně dal souhlas s přestupem do Říma Josého Mourinha.
Španělský útočník se pro léto stal jedním z hlavních cílů hlavního klubu.
Jak uvedl italský novinář Augusto Ciardi, rozhovory mezi Romy a Moratovým okolím byly pozitivni
Hráč již souhlasil s podmínkami a přijal Romaův návrh.
Nyní budou muset Giallorossi pokračovat v práci na dohodě s Atléticem Madrid, která vzhledem k požadavkům stále chybí.Četl jsem někde že chcou 20 až 25 mega myslím že to nedáme a tyhle prachy bych dal raději za Scamaccu který je mladý (myslím 23 roku má) než za Moratu který má 30 a další mínus je jeho plat 4,5 ktere by mladý Ital určitě nedostal.

Já též nejsem pro odchod Spiny. Na svým postu to nejlepší co tam máme a hlavně, je to kurva Ital a člen repre. Podle nejnovějších zpráv Corriere dello Sport by měl u nás pokračovat. Ale smlouva mu vyprší příští rok. To by chtělo pořešit.

AS Řím kontaktoval představitele PSG a začal jednat o možném příchodu Renata Sanchese. Portugalský záložník se ve francouzském celku neprosadil podle svých představ, reálný je pak jeho odchod.

Tohle by byla pecka...

AS Řím kontaktoval představitele PSG a začal jednat o možném příchodu Renata Sanchese. Portugalský záložník se ve francouzském celku neprosadil podle svých představ, reálný je pak jeho odchod.

Tohle by byla pecka...
Az na ta zraneni. Ale potencial porad velkej a prinesl by do ty zalohy zas neco uplne jinyho.

Toho prý už nechceme že je moc ofenzivní 🤷🤦
Tohle je dost debilní argument, jestli je to pravda. :-D
Jako Sanches je hráč od vápna k vápnu, dobře technicky vybavenej, silnej, pořád mladej s obrovským potenciálem a je pravda, že umí i bránit, nicméně útočnej střední záložník by se podle mě taky hodil. :)

Tohle je dost debilní argument, jestli je to pravda. :-D
Jako Sanches je hráč od vápna k vápnu, dobře technicky vybavenej, silnej, pořád mladej s obrovským potenciálem a je pravda, že umí i bránit, nicméně útočnej střední záložník by se podle mě taky hodil. :)

Po tom podle mě půjdem, až jestli se prodá Solbakken. Toho bych klidně použil jako výměnu za Domingueze z Boloni. Mimochodem, Sanches každý svý angažmá vynechá ročně minimálně 15 zápasů kvůli zranění. A vzhledem k tomu, jak jsme na tom s dlouhodobýma marodama, bych to asi neriskoval. Zvlášť, když ho PSG nechce pustit na hostování...

Sanches chce údajně někam, kde by hrál Ligu Mistrů. A se Sabitzerem to taky nevypadá. Ve finále se naše pozornost obrátí k ex hráčům jako Gini nebo Paredes. Prostě z PSG někoho klofnout :mrgreen:

Po tom podle mě půjdem, až jestli se prodá Solbakken. Toho bych klidně použil jako výměnu za Domingueze z Boloni. Mimochodem, Sanches každý svý angažmá vynechá ročně minimálně 15 zápasů kvůli zranění. A vzhledem k tomu, jak jsme na tom s dlouhodobýma marodama, bych to asi neriskoval. Zvlášť, když ho PSG nechce pustit na hostování...
Jako to máš pravdu a já už krotím nadšení z tohohle možnýho přestupu. Fakt má často zdravotní problémy.