Přestupní období léto 2023

N'Dicka si měl plácnout s AS Řím​

Evan N'Dicka nakonec neprodlouží smlouvu ve Frankfurtu a odejde do Itálie. Francouzský obránce je podle posledních zpráv domluven s AS Řím, brzy by měl podepsat pětiletý kontrakt.
Velká paráda 💪😎

N'Dicka si měl plácnout s AS Řím​

Evan N'Dicka nakonec neprodlouží smlouvu ve Frankfurtu a odejde do Itálie. Francouzský obránce je podle posledních zpráv domluven s AS Řím, brzy by měl podepsat pětiletý kontrakt.
Velká paráda 💪😎

:ok::ok::ok: Super! Aouar, Ndicka, to je skvělý. Ještě Tielemans a byl by to sen.

Tielemanse vezme někdo z PL.

I tak jsou to bez LM velmi dobré akvizice. Mít tu LM, tak tu teď mluvíme třeba o Messim 😁. Škoda Kanteho, že se jde uklidit do Kataru

Massara nakonec do AS Řím?​

AC Milán opustil sportovní ředitel Frederic Massara, který by dlouho nemusel zůstat bez práce. Podle informací "Calciomercato" může zamířit do AS Řím, kde nedávno skončil Tiago Pinto.
Včera řešil Frattesiho a dneska že by končil to bude nějaká blbost nebo má vztahy v Římě napjaté? Něco tam bylo mezi ním a Mourinhom ale že by tak vážné

Najprv musime predavat : Villar, Vina, Kluivert, Perez, Shomurodov - popripde Spinazzola tak uvidime kto a za kolko pojde.

Aouar oficialne nas. Do roku 2028, dres cislo 22. Ale co se mi libilo. Prisel v obleku a hned prvni rozhovor pro oficialni klubovej web celej ve velmi solidni italstine. Zakoncil to tim, ze je to pro nej samozrejmost, protoze tim dava najevo respekt k ty zemi i fanouskum klubu. Za me velkej palec nahoru, tohle ma uroven. Ne ty otrhany dziny s trickem a rozhovory v jejich rodnym jazyce. Klasa.

N'Dicka i Aouar jsou skvělé podpisy. Tielemanse je škoda, to kvalitní C(D)M potřeba ještě bude. Stejně jako brankář, jak už jsem tu psal - Patricio už jde znatelně dolů, a o kterém se bohužel nic extra nepíše. Já osobně doufám, že neodejde ani Spinazzola, že to Ibanezem, Kluivertem, Perezem, Vinou nějak pokryjem.

N'Dicka i Aouar jsou skvělé podpisy. Tielemanse je škoda, to kvalitní C(D)M potřeba ještě bude. Stejně jako brankář, jak už jsem tu psal - Patricio už jde znatelně dolů, a o kterém se bohužel nic extra nepíše. Já osobně doufám, že neodejde ani Spinazzola, že to Ibanezem, Kluivertem, Perezem, Vinou nějak pokryjem.

Tak psalo se o Di Gregoriovi a teď nedávno docela dost o první nabídce Trabzonsporu na Cakira. S tím, že Svilar půjde hostovat. Potřeba bude i pravej obránce. A na záložníka pořád doufám ve Frattesiho začátkem července...Klidně výměnou za Volpata a nějaký další mladý vyjma Boveho.