Přestupák zima 25

Já mám furt pochybnost, jestli někdy hrál profesionálně velkej fotbal
Myslím, že i na malým fotbálku v hanspaulce by měl problém se prosadit

Pokud by fakt bral polovinu toho, co ted, tak smlouvu treba na rok, max. dva bych mu nabidl. Tisickrat radsi on nez Pellegrini.
U nej je problem ten plat no. A proste do toho jdes s tim, ze odehraje tak max. 50% zapasu v sezone. Ten tym na nem nesmi stat.

Tak Dybala souhlasí s výrazným snížením platu, ale chce za každou cenu zůstat v Římě. V únoru se mu má narodit dcera a chce, aby to bylo v Římě.

To je mazec, jak mu Řím přirostl k srdci.

Já se nedivím. Moc toho před sebou nemá fotbalově, zbytečný se stěhovat, má tu už rodinu a lidí ho milují. Co víc jako chceš od toho života.

Tak Dybala souhlasí s výrazným snížením platu, ale chce za každou cenu zůstat v Římě. V únoru se mu má narodit dcera a chce, aby to bylo v Římě.

To je mazec, jak mu Řím přirostl k srdci.
já zas četl, že po odchodu paredese a paredesový je jeho ženě smutno a chce dom
ale kdo ví

Baldanzi odchazi do Janova na hostovani s opci, k nam miri Venturino. Pravy kridlo, 19 let. Pamatuju jeho lonskej zapas proti Bologne u nich, dal dva goly. V tyhle sezone ale prakticky nehraje.

Baldanzi odchazi do Janova na hostovani s opci, k nam miri Venturino. Pravy kridlo, 19 let. Pamatuju jeho lonskej zapas proti Bologne u nich, dal dva goly. V tyhle sezone ale prakticky nehraje.
Nevím, já tyhle nákupy nechápu. Leda by v něm viděl někdo nějakej extra potenciál.

Carrasco - na hostovanie do klnca sezony oki ale na kupu uz nie. Uz ma svoj vek.

mna skor zaujal Tel z Tottenhamu. Este v Bayerne sa mi velmi pacil.