Přestupák zima 25

Hlavní body: Návrat Kostase Tsimikase do Liverpoolu

• Předčasné ukončení hostování: Liverpool se chystá oslovit AS Řím s žádostí o ukončení Tsimikasova hostování už v lednu.
  • Dominový efekt: Tento krok úzce souvisí s plánovaným odchodem Andyho Robertsona do Tottenhamu. Pokud Robertson odejde, Tsimikas by ho měl v kádru „Reds“ nahradit.
  • Nevýrazné angažmá v Itálii: Tsimikas v Římě příliš nepřesvědčil. Za 16 zápasů odehrál jen 672 minut a připsal si jednu asistenci.
  • Hráčův postoj: Podle zdrojů (včetně Fabrizia Romana) má sám Tsimikas velký zájem se na Anfield vrátit.

Hlavní body: Návrat Kostase Tsimikase do Liverpoolu

• Předčasné ukončení hostování: Liverpool se chystá oslovit AS Řím s žádostí o ukončení Tsimikasova hostování už v lednu.
  • Dominový efekt: Tento krok úzce souvisí s plánovaným odchodem Andyho Robertsona do Tottenhamu. Pokud Robertson odejde, Tsimikas by ho měl v kádru „Reds“ nahradit.
  • Nevýrazné angažmá v Itálii: Tsimikas v Římě příliš nepřesvědčil. Za 16 zápasů odehrál jen 672 minut a připsal si jednu asistenci.
  • Hráčův postoj: Podle zdrojů (včetně Fabrizia Romana) má sám Tsimikas velký zájem se na Anfield vrátit.
Už mal byt zbalený …

hrac onicom nesadol do hry , znudeny pohľad , chyba iskra život v jeho hre .. takých ako on nájdeme hocikde. Len nech ide naspäť

Posledné info :
O pellegriniho ma Zaujem Al nassr
My riešime carrasca a nejakého ľavého obrancu s wolves.
Carrasco sa mi svojho času veľmi páčil avšak ako je natom v tej saudskej to nevedno a toho z wolves vôbec nepoznám..

Posledné info :
O pellegriniho ma Zaujem Al nassr
My riešime carrasca a nejakého ľavého obrancu s wolves.
Carrasco sa mi svojho času veľmi páčil avšak ako je natom v tej saudskej to nevedno a toho z wolves vôbec nepoznám..

Ten Wolfe nebude špatnej. Nedaří se mu, ale to celýmu týmu. On byl v Alkmaaru velmi dobrej jak do útoku, tak i do obrany. Připomíná mi Riiseho, což je jeho velkej vzor. Dobrý centry, pilnej, pracovitej a běhavej hráč. A kam jim by Wolfe měl po Wolverhamptonu jít, než do AS, že? :D Prý ho Massarovi doporučil Ranieri po tom vzájemným duelu vloni.
Carrasca beru jako dočasnou záplatu do léta s tím, že nejsou peníze. Čili jednoduchý půlroční hostování s tím, že hráče do základu koupíme až v létě, kdy bude snad víc peněz a větší manévrovací prostor. Sauer, Godts, Tel, někdo takovej.
Pellegrini podle mě nikam nepůjde a dost možná ho i o rok, dva prodlouží za poloviční plat. Naneštěstí.

Mohla zmluva obsahovat nejake percenta z dalsieho predaja - ale co uz.
Skoda toho zranenia v poslednom zapase inak uz davno by bol predany a vyhodne

to iste s Angelinom - skoda ze nevysiel predaj v lete

Mohla zmluva obsahovat nejake percenta z dalsieho predaja - ale co uz.
Skoda toho zranenia v poslednom zapase inak uz davno by bol predany a vyhodne

to iste s Angelinom - skoda ze nevysiel predaj v lete
Byl snad nejlepsi hrac minule sezony(krom Svilara)
kdo to mel vedet no😞