Přestupák zima 25

Ať jdou do prdele všichni tihleti nerozhodní, co čekají, že po nich sáhne někdo, kdo je v lepším postavení. Hráče, kterýho musíš přemlouvat, aby šel do Říma a on nad tím ohrnuje nos, stejně ve finále by hrál tužku.
A jeste za takovou raketu jak na vykupce tak na platech.

Vzhledem k tomu, jak se Raspadori nemuze rozhodnout, jestli k nam chce, a ceka na Neapol, bych se na nej vykaslal. Nadsenej jsem z nej stejne nebyl, neni to pro me rozdilovej hrac. A zadonit ho, aby k nam prisel, a bral 4 mega, fakt ne. Zirkzeeho asi nepusti United. Takze jsme zas mesic nahaneli hrace, ktery nedopadnou. Ale prej se blizi podpisy Malena a Vaze. Vaze vubec neznam, Malena malinko. Co vy na ne?
Úplný súhlas . Potom sa tam stretne banda žoldnierov , ktorým je u riti ako hrajú hlavne že im plat tečie . Raspadoriho som nemusel ani v neapoli a ani v atleticu a dokonca ho nemusím ani teraz a ešte ho prosia .. to vôbec. Radšej niekoho iného

Podle vseho Raspadori podepsal Atalante a Malen(kteremu volal Gaspe a on na to slysel) by mel jit do Atletika misto nej😀😃

Za mňa ten Vaz bude snáď konečne niekto kto prekvapí lebo zatiaľ tie útočne príchody boli skôr opak .. raspadori že neprišiel je pre mňa najlepšia posila :) nech sa posere chuj .. ešte krídlo produktívne a obranca možno bude dobre 😂

Za mňa ten Vaz bude snáď konečne niekto kto prekvapí lebo zatiaľ tie útočne príchody boli skôr opak .. raspadori že neprišiel je pre mňa najlepšia posila :) nech sa posere chuj .. ešte krídlo produktívne a obranca možno bude dobre 😂
Je mu 18, nečekám vůbec nic.

Přesně: to nebude borec hned do základu, i když jak jsou ti naši borci v útoku zdravotně v prdeli tak šanci možná dostane dříve než by i on čekal

A ještě dodám že ho koupili za 200 litrů a za rok ho nám prodávají za 25 mega tak ať to není další ojeb

Raspadori nepride som rad … uz ma hnevaju ty hraci ze len nas natahuju a stracaˇe cas

kolega co ma napozeranu League 1 hovori ze Vaz je dobry hrac , rychlostne s silovo vybaveny co hraje z kraja takze nieje klasicky utocnik akurat ta cena je dost vysoka

Vymena Dovbyk - Lucca by mohla byt pre nas zaujimava

Tak teraz laveho wingbecka este nam treba ako nahradu za Angelina

Vaz za takový prachy. No to je extrém. 18 let a hraje lávku v Marseille. 😂 Přesně tohle potřebujeme !

Ja s hodnocenim samozrejme pockam…u Dovbyka jsem taky cekal a za polocas jsem pak napsal ze je jalovy a nekop(to jsem dostal hejtu tehdy)

Ja s hodnocenim samozrejme pockam…u Dovbyka jsem taky cekal a za polocas jsem pak napsal ze je jalovy a nekop(to jsem dostal hejtu tehdy)

Samozřejmě nechť nás překvapí, narážím ale na cenu za 18 ti letyho kluka, který skoro nehraje. Pokud to má být kauf do budoucna, co bude rok dva na hostovacce, tak ok. Na druhou stranu nemáme v primavere takový talent?

Samozřejmě nechť nás překvapí, narážím ale na cenu za 18 ti letyho kluka, který skoro nehraje. Pokud to má být kauf do budoucna, co bude rok dva na hostovacce, tak ok. Na druhou stranu nemáme v primavere takový talent?
Mame ale šanci nedostane

Mame ale šanci nedostane
Kdybychom ho tam měli, tak šanci dostane. Vaz je ze všech hráčů ročníku 2007 v rámci top pěti evropských lig nejproduktivnější. Což není špatná bilance. Víc o něm samozřejmě nevím :D Hodnocení nechám tak na konec sezony. Je to samozřejmě nákup hlavně do budoucna. A podle mě pořád přijde ještě Malen (což by mohl být skvělej nákup, přesně někdo takovej nám chybí) a tipuju, že zkusíme znova i toho Zirkzeeho. Takže jednička v útoku Zirkzee a postupně zapracovávat Vaze. Myslím, že Gasperinimu s Massarou se hlavně líbí jeho dynamika a schopnost zahrát několik postů. Uvidíme. Nebylo by špatný zkusit ještě levýho beka. Angelino je pořád velká záhada, zatímco Tsimikas je bohužel realita.

Dragusin je fajn stopér, minulý sezónu po zranení Romera a Vám Den Vena, si zahral viac ako očakával, bol dosť kritizovaný fanúšikmi Spurs, ale hral v stopérskej dvojicke s Grayom, čo je všetko iné len nie stopér, teraz nehral trištvrte roka kvôli zraneniu kolena, a mometalne je v Spurs, až štvrtý stopér, a to ešte v Hamburgu je na hosťovaní mladý Vuskovic, na ktorého idú samé chváli,
Otázka je potrebujeme v AS ďalšieho stopéra?

Dragusin je fajn stopér, minulý sezónu po zranení Romera a Vám Den Vena, si zahral viac ako očakával, bol dosť kritizovaný fanúšikmi Spurs, ale hral v stopérskej dvojicke s Grayom, čo je všetko iné len nie stopér, teraz nehral trištvrte roka kvôli zraneniu kolena, a mometalne je v Spurs, až štvrtý stopér, a to ešte v Hamburgu je na hosťovaní mladý Vuskovic, na ktorého idú samé chváli,
Otázka je potrebujeme v AS ďalšieho stopéra?
Ja myslim, ze nejpozdejc v lete jo, protoze se v ramci FFP bude muset zase nekdo prodat do 30. 6. A jako nejzhavejsiho kandidata vidim Ndicku.