Též bych za něho tolik nedával ale zase na hostování za 1,5 proč neNevěřím mu
Též bych za něho tolik nedával ale zase na hostování za 1,5 proč neNevěřím mu
Imho prijdou oba…Též bych za něho tolik nedával ale zase na hostování za 1,5 proč netěch 60 procent zápasu si pohlidaji a pokud chytne formu tak bych to za něho dál i když nevěřím že bude dělo, jako já raději toho Zirkeze ale to je zase investice za 40 mega
![]()
To sis vlastne odpovedelRaspadorimu - neverim velmi ani ja, je to skor pohrotovy hrac a tam mame dybalu
Zpětně me tohle rozcilujeGazzetta píše, že máme zirkzeeho
On je nějak do konce sezóny na hostování a pak povinnej odkup, nějak takhle to bylo.Tammy je myslím už na přestup
Vaze nevím, ale Malen byl v Dortmundu skvělej, rychlý a skvěle technický křídlo, se slušnou střelou. Akorát nevím, jak se mu daří v Anglii.Vzhledem k tomu, jak se Raspadori nemuze rozhodnout, jestli k nam chce, a ceka na Neapol, bych se na nej vykaslal. Nadsenej jsem z nej stejne nebyl, neni to pro me rozdilovej hrac. A zadonit ho, aby k nam prisel, a bral 4 mega, fakt ne. Zirkzeeho asi nepusti United. Takze jsme zas mesic nahaneli hrace, ktery nedopadnou. Ale prej se blizi podpisy Malena a Vaze. Vaze vubec neznam, Malena malinko. Co vy na ne?
Ať jdou do prdele všichni tihleti nerozhodní, co čekají, že po nich sáhne někdo, kdo je v lepším postavení. Hráče, kterýho musíš přemlouvat, aby šel do Říma a on nad tím ohrnuje nos, stejně ve finále by hrál tužku.Vzhledem k tomu, jak se Raspadori nemuze rozhodnout, jestli k nam chce, a ceka na Neapol, bych se na nej vykaslal. Nadsenej jsem z nej stejne nebyl, neni to pro me rozdilovej hrac. A zadonit ho, aby k nam prisel, a bral 4 mega, fakt ne. Zirkzeeho asi nepusti United. Takze jsme zas mesic nahaneli hrace, ktery nedopadnou. Ale prej se blizi podpisy Malena a Vaze. Vaze vubec neznam, Malena malinko. Co vy na ne?