Souhlasím. Každej rok se všechno překope od hráčů až po trenéra.Vadí mi ta každoroční obměna půlky kádru.
Skvěle popsáno, podepisuji.Byla no. Jeden z nejlepších hráčů. Na druhou stranu, nemá malej plat, přišel tuším za 5 mega a tohle by byla velká plusvalenza, která by možná pomohla k prodloužení Svilara. A on sám nikde dlouhodobě nevydržel, je to spíš světoběžník. Kdyby za podobně mrzkej peníz přišla kvalitní náhrada, klidně Gosens z Violy, tak bych to asi přežil.
a furt je bohužel co měnitSouhlasím. Každej rok se všechno překope od hráčů až po trenéra.
Mna skor zaujalo ze sa pytame na Scamaccu. Ja by som ho velmi chcel je silovy utocnik co vie podrzat loptu ale na druhej strane po zraneni sa dava do poriadku …
Scammacu bych já za sebe teda úplně nechtěl. Je po těžkým zranění, pak hned svalový zranění, když se dával dokupy.Za me ideal prodat Dovbyka, Eldora a Tammyho a koupit za ne Scamaccu s Krstovicem.
Já ho žeru!Ranieri odmítl Itálii, aby se mohl soustředit jen na AS![]()
Angelino zatím padá. Nestihnou ho do uzávěrky udělatDocela se nám to hezky schází. Dahl za 11, Le Fee za 23, Zalewski 6,5 (plus tuším 0,5 mega za hostování), Paredes zřejmě za 3,5 a Angelino možná za 25. To není vůbec špatný.