Přestupák léto’25

Takže jestli tomu správně rozumím - Gasp je pro nás výhra? Ve srovnání a takovým Juricem? Přijde mi divný že nevyužil nabídku Rubentusu.

Takže jestli tomu správně rozumím - Gasp je pro nás výhra? Ve srovnání a takovým Juricem? Přijde mi divný že nevyužil nabídku Rubentusu.
Co jsem cetl; tak proste dodrzel slovo, ltery nam dal. Pro Juventus byl az treti volbou (Conte, Zidane), pro nas prioritou. Cekal jsem, ze ho odradi to FFP a neschopnost nakoupit takovy hrace, aby zvedl kvaliru tymu, ale evidentne ne.

Davat Jurice do jedny vety s Gasperinim, to je jako srovnavat Nainggolana se Simpliciem.

To jsem přehnal, uznávám 😂

Okej, takže máme konečně normálního trenéra. Každopádně už to nebude Ranieri ❤️💛 to je pro me osobnost jako svině

@Sushi @Largo
To už spíš Tachtsidis ne? Ty kráso, ono už je to víc jak 10 let, co jsme tu na něj všichni pičovali. Neskutečný jak to letí. Brzy z nás budou Brumbálové.
tak...a i ten myslim nebyl tak tragickej jak juric
nikdo nikdy nebyl tak tragickej jak juric
vést v 1 sezoně 2 týmy o soutěž níž... klobouk dolu :lol:

Ktery tri posily by podle vas byly realny a potrebny, aby nas to brzo zvedlo?
Za me asi Jaka Bijol, Lorenzo Lucca a Morten Frendrup.

Co vase tipy?

Lorenzo Lucca by byl fajn, ale Udine chce 20 - 25. Snížili by jedině, kdyby tam někdo ještě putoval a Udine se netají tím, že by chtěli Baldanziho. To jako není reálné. Ono se vše bude zase odvíjet, kam a za kolik prodáme Tammyho. V Anglii o něj zájem je, ale víme jak to dopadlo minule. A ještě je tu možnost, že si ho Gasp nechá. Budeme zase muset řešit převážně odchody a něco z toho vytěžit, abychom mohli posílit na vícero místech. Takže spíš kdo ven a eventuélní cena? Musí jít jeden ze dvojice Abraham/Dobvik. No Ghisolfi, budeš mít zase pěkné léto.

Ktery tri posily by podle vas byly realny a potrebny, aby nas to brzo zvedlo?
Za me asi Jaka Bijol, Lorenzo Lucca a Morten Frendrup.

Co vase tipy?
No idea v první řadě musíme podržet svilara, přijít o něj by bylo horší než nekoupit dost posil.

Potom potřebujeme víceméně hráče na každej post, ale nejvíc asi pravyho beka, možná spíš dva, aspoň jednoho stopera, v záloze uprostřed by se to mělo postavit nově kolem koneho, současný hráči by měli být max na lavici, na krajích bych chtěl zachovat co máme (elsha, salem, soule), ale zase by v základu měl hrát tak max jeden z nich nebo nikdo, dopředu potřebujeme v podstatě celej útok, jedinej opravdu dobrej hráč je tam dybala, kterej je aktuálně zraněnej a kdo ví, jestli vůbec zůstane. artem je taky otázka, jestli vůbec zůstane a navíc jestli by zůstat měl. Na to že tu byl první rok, hrál pod 3 trenerama, v tý naší bídě s nouzí, do toho má doma válku, dal vlastně docela dost gólů. Ale celkově se mi moc nelíbí, není rychlej, divně běhá, málokdy něco udělá sám bez podpory týmu, dokázal resuscitovat shomurodova. Kterej je evidentně jako člověk fajn a odehrál si letos svoje, ale taky to není hráč do týmu, co aspiruje na něco významnějšího.

Takze mne přijde, že bychom zasloužili téměř celkovou obmenu, coz ale není reálný. Bylo by fajn přetáhnout to nejlepší z bergama. Ale vlastně tu budu sedět každou neděli v každým případě, tak se v srpnu podívám na soupisku, abych věděl finální stav a víc to nebudu moc řešit.

Já bych tolik změn nedělal pravý bek a hlavně jeden top hráč do středu hřiště.Stoperi se nám vrací dva, Abraham takytsk se uvidí až bude trenér ofiko

ja si myslim ze nam treba

1. Lave kridlo - Chiesa
2. Utocnik ak sa preda Abraham - konci mu zmluva takze ak ho nepredame pojde v lete zadarmo. Shomurov sa ma tiez predat takze bude veselo. - Lucca
3.Dynamicky zaloznik - Frattesi
4 kraje obrany. Pravy obranca - mozno treba nechat Rencha nech sa rozohra a uvidime. Ale aj nahradu nam treba na lavu stranu.

Škoda, že mladí se tu ani nerozkoukají a už jsou pryč. V Benfice se pěkně chytil a hádám, že jednoho dne skončí v nějakém větším klubu v Anglii.

Hlavně ať vedení v tom mercatu maká a nenechávají nic na poslední týden před koncem, jinak to bude zase provar.