Přestupák léto 2026

ja bych uprimne jednoho top zaloznika bral, aby posadil Bryana a klidne bych kvuli tomu obetoval El Aynaouiho, ale to je jenom moje zbozny prani

Když dovalil Mora, tak už asi nepřijde Fofana, ne?

I když bych to bral tak, že Castro bude alternovat s Malenem na hrotu, to bysme měli na dva podhroty Dybalu, Souleho, Moru, Fofanu, a furt se prodloužil i ten Pelle... Leda by Soule odešel.

Když dovalil Mora, tak už asi nepřijde Fofana, ne?

I když bych to bral tak, že Castro bude alternovat s Malenem na hrotu, to bysme měli na dva podhroty Dybalu, Souleho, Moru, Fofanu, a furt se prodloužil i ten Pelle... Leda by Soule odešel.
Na Fofanovi pracuji….s hracem jsme domluveni a on chce co nejdriv k nam..jen Lyon ho chce jeste na odvetu v poharu

Frattesiho nech si nechajú ten chlapec bol za mňa nemasny neslaný v interi
Frattesi za 15m je parádny deal. Pravidelne sem chodia no name hrači za 20+ taky ta kde posunu?
Frattesi mal aj v Interi dobrý začiatok ale tak ako nedostával šance určite padla aj motivácia.
Takýto hráč za 15m do sezóny kde ideš hrať 3 súťaže je super. Navyše ak sa dostane do formy pred Interom tak sa bude zase Lazio smiať

Last edited:
Do prdele co je to zase za deal? 19 ti lety dítě za tyhle prachy. Jako podle mě nejsme v pozici kdy si můžeme dovolit tyhle neprověřený otazníky z portugalské ligy. Nemáme vlastní mladé talenty?
Rím mal vždy talenty len musia dostať poriadnu šancu. Gasperini je momentálne najlepšia voľba pre Rím ale zrovna toto není jeho silná stránka. Ani v Bergame to nepostavil na odchovancoch

To jako vážně chcete Cristanteho v základu? Jako mě by nevadilo kdyby se točil a určitý počet minut odehrál, ale on bude hrát pořád pokud je zdravý.Minuly rok hrál solidně celkem on prostě není top záložník s kterým by jsme měli hrát nějaký atraktivní fotbal😉 rozhodně je platnejsi než Pellegrini který bez přípravy naskočí do základu a to mě terpve jebne

To jako vážně chcete Cristanteho v základu? Jako mě by nevadilo kdyby se točil a určitý počet minut odehrál, ale on bude hrát pořád pokud je zdravý.Minuly rok hrál solidně celkem on prostě není top záložník s kterým by jsme měli hrát nějaký atraktivní fotbal😉 rozhodně je platnejsi než Pellegrini který bez přípravy naskočí do základu a to mě terpve jebne

A ním je to jak na houpačce. Jednou seš nasranej a jednou si říkáš že je to dělo. Na druhou stranu je spolehlivej, střelu i centr má a naběhá raketu každej zapas

A ním je to jak na houpačce. Jednou seš nasranej a jednou si říkáš že je to dělo. Na druhou stranu je spolehlivej, střelu i centr má a naběhá raketu každej zapas

Jako sorry, ale ty sis fakt nekdy rekl, ze Cristante je, cituju “svetovej”???

Tohle jsem ale nepsal. A mimo jiné, to že měl velmi dobře zahrané zápasy nemůže nikdo objektivně popřít.

Mas pravdu, moje chyba. Napsal jsi, ze je to delo. To si teda predstavuju dost odlisne 😃 V cem presne? Podle me vynika jen v tom, ze ma nejvic kilometru, ma dobry hlavicky a nebyva zranenej. Velmi prumernej hrac.

Za mňa cristante ma len občasne záblesky , áno nabehá toho dosť ale jeho dynamika je žalostná , mne by skôr prišiel ako fajn stopér ako záložník .

Se neshodneme no... 😄

Hoši já chápu ten hejt na něj, ale zase bych to nepřeháněl. Máme v týmu větší kopyta.