Přestupák léto 2026

Budu ti rád věřit, ale Baldanzi by byl imho v Portugalské lize taky za boha😁
Podle me nebyl. Kdyz se na nej divas, tak on neni zvyklej myslet dopredu. Dybala taky neni vysokej, ale vynika prave v tom, ze mysli dopredu. Tim naprosto kompenzuje (technika, dribling, atd) svy nedostatky. Kdyz sledujes Moru, tak on uz davno vi, co s micem udela, rychle se otoci, je neuvertitelne technicky vybavenej. Balda potreboval vzdycky jeden dva dotyky navic, aby byl nebezpecnej.

Pry je dohoda na svete, hostovani za 8 mega plus opce za 43, ktera se ale stane povinnym odkupem na zaklade poctu odehranych zapasu a kvalifikace do LM.

Za mě jsme už dávno měli mít podepsanýho Cacciamaniho a zkoušet Martinelliho/Rowea. Nic jinýho netřeba.

Za mě jsme už dávno měli mít podepsanýho Cacciamaniho a zkoušet Martinelliho/Rowea. Nic jinýho netřeba.
Martinelli by bol asi fajn ale zarába jak v arabii takže to určite nepôjde tak dole s platom, rowe by bol fajn čo som ho videl. Ja len dúfam , že ten mora za tie peniaze nebude prepadák, neviem či nás mladý chlapec dostane herne vyššie aj keď je podľa všetkého veľký talent ale mam pri ňom velke ALE . Snáď sa budem mýliť. Každopádne pár dni do ligy a my ešte nemáme nosné prestupy čiže klasicky rim , či už hráme LM alebo nie 🤷‍♂️

Martinelli by bol asi fajn ale zarába jak v arabii takže to určite nepôjde tak dole s platom, rowe by bol fajn čo som ho videl. Ja len dúfam , že ten mora za tie peniaze nebude prepadák, neviem či nás mladý chlapec dostane herne vyššie aj keď je podľa všetkého veľký talent ale mam pri ňom velke ALE . Snáď sa budem mýliť. Každopádne pár dni do ligy a my ešte nemáme nosné prestupy čiže klasicky rim , či už hráme LM alebo nie 🤷‍♂️

S tím platem to zas tak hrozný nebude. On bere jedenáct v hrubym, takže v čistým třeba 6 mega. My jsme mu prý ochotní nabídnout v hrubým 8, takže asi 4,5.

Proč by měl Arsenal chtít pustit Martinelliho? 🤔
Tak je na prodej, to se dlouhodobě ví. Nedávno přivedli Tzolise a usilují o další levý křídlo (Gakpo atd). Teď navíc prosákla informace, že Galatasaray nabídl Arsenalu 5 mega za hostování a 35 za odkup. Jestli je to pravda a my dáváme ještě o 10 víc za Moru, tak jsme fakt k smíchu.

Molina je hotovej. Mám radost, kterou drobně kazí jen to, že je to další pravej bek, takže to definitivně znamená Wesleyho vlevo přes nohu. Což nebylo být na škodu co do zaseknutí a třeba střely, ale centr ze sprintu prostě nedáš. A levou to vypadalo, jak to obvykle vypadalo. Každopádně welcome Nahuel!

Molina je hotovej. Mám radost, kterou drobně kazí jen to, že je to další pravej bek, takže to definitivně znamená Wesleyho vlevo přes nohu. Což nebylo být na škodu co do zaseknutí a třeba střely, ale centr ze sprintu prostě nedáš. A levou to vypadalo, jak to obvykle vypadalo. Každopádně welcome Nahuel!

Z těch pravých beků nakonec docela dobrý. Ale taky jsem si od začátku mercata přál nákup skvělýho levýho beka (Moreira) s tím, že se Wesley vrátí napravo no. Škoda. Celkově mi to naše mercato přijde hrozně divně skládaný a provedený.

Nakoniec nebude ani ten mora a zas sa ukáže AS v plnej krase . Cele leto všetky možné mena ale skutek utek