To je prostě blbě.Citam ze rokujeme o Givario Read z Feyenoordu. Pravy obranca, rychly a technicky dobre vybaveny …. Len to znamena ze Wesley ostane nalavo.
Naprostej souhlas se vším. Molina se i mně líbil pravidelně. Je to už ofiko? Protože tohle by byl super obchod.Tak prý nebude Read, protože Feyenoord po nás chce stále víc a víc (teď už 33 mega), ale místo toho pořídíme Nahuela Molinu za 13+4 v bonusech (super cena za mistra světa). V Udinese byl skvělej a hodně jsem ho k nám chtěl, než šel do Atlética. Čerstvě je mu 28, takže ho nejspíš už neprodáme, ale plat má jen 2,8 mega, je to pravidelnej účastník těch největších turnajů, zkušenej hráč, který už v Itálii působil, moc nemarodí a celkově velmi dynamickej, rychlej bek. V LaLize je velmi produktivní, jen jeden jedinej bek má lepší čísla v gólech a asistencích za poslední čtyři (!) sezony než on. Hodně se na něj těším. A to, co ušetříme místo Reada, bychom mohli konečně vložit do Nusy.
Daje.
Myslím, že dopadne Nusa/Fofana, podepíše se znova Pelle na 2 roky, a přivedou ještě levýho beka k Wesleymu do rotace. A pokud se prodá Soulé, tak na hostování Endricka.Molina ma výbornú strelu aj center čo si ho pamätám ešte v atléticu , bránenie mi trošku vadí ale to nemá nejak extrémne ani wesley . Ak je to za tie peniaze čo píšu , tak výborný obchod. Ale ešte by som isto nejakého stopéra a aj kraj zálohy lebo síce paolo vyzerá byt nazhaveny tak vieme aký je sklenený. Myslím si, že sa to robi vcelku s rozumom a kluby , ktoré nás chcú podojit proste necháme tak ( kauza greenwood a aj teraz feynoord s tým readom) dôležité bude niekoho zobrať k paolovi , ktorý to bude vedieť zobrať na seba a niečo vymyslieť. Uvidíme ktoré z tých mien klapne