Přestupák léto 2026

Pokud se rozhodujeme mezi Tresoldim za 40 a Castrem z Bolone za 40, tak podle me vubec neni o cem, Santiago Castro ma na to, aby se z nej stal Lautaro Martinez.
Videl niekto toho tresoldiho ? Pre mňa je to veľká neznáma , určite ako píšeš Castro by bol u nás topka

Opat sa objavuje meno Leaa , akože ten chalan keď sa mu chce tak je nezastaviteľný ALE otázne je koľko sa mu bude chcieť a či vôbec . Je to risk jak hovado s ním ale on dosť ťahal Miláno svojho času minulú sezónu povedzme si ako to je a 1na1 je extrémny keď sa mu chce no. Ja som fakt zvedavý čo za Ludka Zelenku príde 🤷‍♂️

Já vám řeknu jak to je. Už dávno máme domluvený nějaký hráče z ligy, ale vedení se stydí je představit, protože fanoušci mají po postupu do LM velké očekávání. Tak tady na oko lovíme hráče za 50 mega, čím víc velkoklubů je chce tím líp, abychom dokázali že jsme s nima na stejné úrovni. Samozřejmě nikoho neseženeme, tak na začátku srpna vytáhnem ty esa z ligy, ale budeme se u toho tvářit, že jsme jako chtěli víc

Já vám řeknu jak to je. Už dávno máme domluvený nějaký hráče z ligy, ale vedení se stydí je představit, protože fanoušci mají po postupu do LM velké očekávání. Tak tady na oko lovíme hráče za 50 mega, čím víc velkoklubů je chce tím líp, abychom dokázali že jsme s nima na stejné úrovni. Samozřejmě nikoho neseženeme, tak na začátku srpna vytáhnem ty esa z ligy, ale budeme se u toho tvářit, že jsme jako chtěli víc

To je zajimavy pohled. Takze Castro, Lauriente/Rowe a Dodo?
Minimalne Castro ti zatim vychazi.

Tak vyzerá to na Castra ako prvú posilu (30mil + 5 bonusy ) za mňa super , pozna ligu, šikovný útočník z ktorého môže Gasp spraviť silného útočníka hlavne mi príde podobný malenovi takže to bude super. Z tých všetkých čo sa písalo tak výborne. Ale ešte nepredbiehajme aby náhodou nejaký arabi neposlali ponuku 🙏😂

Může hrát s Dybalou/Soulém i pod Malenem v tridentu, resp. s Malenem na hřišti rotovat, vířit. Jo, proč ne?! Třeba to bude ve výsledku oproti Greenwoodovi se Summervillem výhra.

Za mňa super , verím mu že zapadne super a bude veľkým prínosom. Za relatívne normálne peniaze v túto dobu

A za kolik jde k ním Dovbyk? To mě dost zajímá
Hosťovanie bez povinnej opcie čo som cital , takže musíme mu fandiť , nech spraví dojem neodstreli si koleno v 3 kole a na konci sezóny ho predáme za 30 k ním aj keď bude dobre keď sa ho zbavíme vôbec .