View attachment 1508tak nějaké čísla má to že byl zraněn je na prd ale než hoj prodávat třeba i za těch 14 tak to bych si ho raději nechal za stejné prachy nikoho lepšího neseženes
Jednak to není ještě oficiální suma (psalo se i o 42 plus bonusy) a jednak proč myslíš? V kontextu dnešních cen...53 mega za Summervilla. Zas si s náma vytřeli...
V kontextu dnešních cen prodáme Koneho do United za 40, tak proto.
Nevím, čekal bych že po pádu do druhé ligy se ty sumy za hráče trochu refreshnou, ale je to Anglie bohužel. Hlavně mi přijde, že si chceme co nejdřív vykompenzovat toho Greenwooda, tak se moc nedíváme po jiných hráčích a bereme co je, za částku kterou po nás chtějí. Hlavně aby to bylo rychle
Všichni totiž ví, jak jsme na tom s FFP, tak si nás mažou na chleba.
Čas nemáme to je pravda. Rychlost jednání je něco, na čem bychom měli zapracovat
Godts by byl dělo. Stejně myslím, že Summerville nebude jediný hráč dopředu. Třeba se dočkáme i jeho
Jo, takhle by to bylo skvělý. Summerville v ideálu s Dybalou pod Malenem. Připraven Soule. Pokud Pellegrini opravdu skončí/skončil (???), potřebujeme tam ještě někoho na backup. Pisilli je přecejen spíš CM. A pak podle mě chybí už jen levej halfbek k Angelinovi, ať jsou Wesley/Rensch jasné duo vpravo a nemusí se to furt lepit.Podle Di Marzia je Summerville náš za 40 plus bonusy
Jo, takhle by to bylo skvělý. Summerville v ideálu s Dybalou pod Malenem. Připraven Soule. Pokud Pellegrini opravdu skončí/skončil (???), potřebujeme tam ještě někoho na backup. Pisilli je přecejen spíš CM. A pak podle mě chybí už jen levej halfbek k Angelinovi, ať jsou Wesley/Rensch jasné duo vpravo a nemusí se to furt lepit.
Za mňa z tých hráčov , ktorý sa spomínali je ten summerville najzaujímavejši ak nerátame toho vychcaneho greenwooda ktorý je tiež výborný ale vychcanec. Podľa mňa Gasp z toho holandana spraví extrémneho hráča ak príde + tam bude malen nápomocný čiže aklimatizácia by mala byt ok. Pokiaľ neni na letisku tak stále sú to ale domnienky. Myslím si , že koneho strelia do anglicka za 60mil a zaňho prídu dvaja po 30milkaždopádne už by bolo dobre “zlomiť a zbavit sa “ tej ťarchy veľkého prestupu do Ríma lebo mien veľa a vždy sa niečo pototo.