Přestupák léto 2026

View attachment 1508tak nějaké čísla má to že byl zraněn je na prd ale než hoj prodávat třeba i za těch 14 tak to bych si ho raději nechal za stejné prachy nikoho lepšího neseženes

Blbý je, že účetně je u nás za nějakejch 25 mega pořád, takže cokoli míň než to je problém z účetního hlediska. Nejpravděpodobnější je roční hostování a doufat, že se chytí.

V kontextu dnešních cen prodáme Koneho do United za 40, tak proto.
Nevím, čekal bych že po pádu do druhé ligy se ty sumy za hráče trochu refreshnou, ale je to Anglie bohužel. Hlavně mi přijde, že si chceme co nejdřív vykompenzovat toho Greenwooda, tak se moc nedíváme po jiných hráčích a bereme co je, za částku kterou po nás chtějí. Hlavně aby to bylo rychle

V kontextu dnešních cen prodáme Koneho do United za 40, tak proto.
Nevím, čekal bych že po pádu do druhé ligy se ty sumy za hráče trochu refreshnou, ale je to Anglie bohužel. Hlavně mi přijde, že si chceme co nejdřív vykompenzovat toho Greenwooda, tak se moc nedíváme po jiných hráčích a bereme co je, za částku kterou po nás chtějí. Hlavně aby to bylo rychle

Tak tlačí nás čas. Upřímně taky nevím, proč už jsme dávno nekoupili Godtse, pro mě jednoznačně top hráč na tomhle postu. A levnější než Summerville. Koné pod 50 nepůjde, tím jsem si jistej. My prostě dlouhodobě neumíme prodávat.

Všichni totiž ví, jak jsme na tom s FFP, tak si nás mažou na chleba.
Čas nemáme to je pravda. Rychlost jednání je něco, na čem bychom měli zapracovat
Godts by byl dělo. Stejně myslím, že Summerville nebude jediný hráč dopředu. Třeba se dočkáme i jeho

Všichni totiž ví, jak jsme na tom s FFP, tak si nás mažou na chleba.
Čas nemáme to je pravda. Rychlost jednání je něco, na čem bychom měli zapracovat
Godts by byl dělo. Stejně myslím, že Summerville nebude jediný hráč dopředu. Třeba se dočkáme i jeho

Podle mě přijde jedno levý a jedno pravý křídlo, to podle Soulého. A back up za Malena.

No ale Kone musí po těch výkonech jít aspoň za 70 když berem borce za 50 já bych si ho stejně nechal ať hraje základ společně El aynaoui

Mně se Summerville na MS líbil hodně. Spekulovalo se o zájmu Barcelony a dalších top klubů. Podle mě si tu cenovku obhájí a věřím, že by AS mohl hodně pomoct.

Podle Di Marzia je Summerville náš za 40 plus bonusy
Jo, takhle by to bylo skvělý. Summerville v ideálu s Dybalou pod Malenem. Připraven Soule. Pokud Pellegrini opravdu skončí/skončil (???), potřebujeme tam ještě někoho na backup. Pisilli je přecejen spíš CM. A pak podle mě chybí už jen levej halfbek k Angelinovi, ať jsou Wesley/Rensch jasné duo vpravo a nemusí se to furt lepit.

Jo, takhle by to bylo skvělý. Summerville v ideálu s Dybalou pod Malenem. Připraven Soule. Pokud Pellegrini opravdu skončí/skončil (???), potřebujeme tam ještě někoho na backup. Pisilli je přecejen spíš CM. A pak podle mě chybí už jen levej halfbek k Angelinovi, ať jsou Wesley/Rensch jasné duo vpravo a nemusí se to furt lepit.

Podle mě přijde někdo na hostování, nějakej mladej kluk, kterej umí na obou stranách. Píše se o Mbayem nebo Endrickovi. Oba umí výborně na obou křídlech a hostování nás moc stát nebude. Napravo Soulé/Dybala a nalevo Summerville/Mbaye, to je na naše poměry luxus. Hlavně ten levej bek no.

Za mňa z tých hráčov , ktorý sa spomínali je ten summerville najzaujímavejši ak nerátame toho vychcaneho greenwooda ktorý je tiež výborný ale vychcanec. Podľa mňa Gasp z toho holandana spraví extrémneho hráča ak príde + tam bude malen nápomocný čiže aklimatizácia by mala byt ok. Pokiaľ neni na letisku tak stále sú to ale domnienky. Myslím si , že koneho strelia do anglicka za 60mil a zaňho prídu dvaja po 30mil :) každopádne už by bolo dobre “zlomiť a zbavit sa “ tej ťarchy veľkého prestupu do Ríma lebo mien veľa a vždy sa niečo pototo.

Za mňa z tých hráčov , ktorý sa spomínali je ten summerville najzaujímavejši ak nerátame toho vychcaneho greenwooda ktorý je tiež výborný ale vychcanec. Podľa mňa Gasp z toho holandana spraví extrémneho hráča ak príde + tam bude malen nápomocný čiže aklimatizácia by mala byt ok. Pokiaľ neni na letisku tak stále sú to ale domnienky. Myslím si , že koneho strelia do anglicka za 60mil a zaňho prídu dvaja po 30mil :) každopádne už by bolo dobre “zlomiť a zbavit sa “ tej ťarchy veľkého prestupu do Ríma lebo mien veľa a vždy sa niečo pototo.

Mě teda osobně přijde jako možný největší dělo Godts. Ale chápu, u Summervilla si rozhodně nebudu na nic stěžovat a potenciál má pod Gaspem velkej.