Viděl jsem to celý a nepamatuju, kdy jsem se u zápasu AS nervozitou málem klepal. Je potřeba vyzdvihnout prvních asi 30 minut, kdy jsme mohli vytěžit víc, jak jeden gól.
Nepochopil jsem střídání, ale tohle je na trenérovi a na tu hrůzu je 1:1 ještě super.
Vyzdvihnul bych Džeka, za skvělé podržení míče a práci pro tým. Nainggolana za skvělou bojovnost, za ním hned DDR, kterej skákal po hlavě do střel a pak Manolase, kterej snad neudělal chybu i když byl limitovanej podle mě nesmyslnou žlutou kartou.
Svoje odehrál Salah a asi i Perotti, výborný střídání jsem viděl v Paredesovi, kterej byl super na balonu a díky němu se k nám Porto na konci zápasu nepodívalo.
Alisson - otřes, co se hry nohama týče, jednu šanci chytl, ale jinak toho nijak moc vážnýho neměl.
Kdo mě sral (srali), jsou moji oblíbenci - Florenzi mě chvilema vytáčel, Strootman bojoval, běhal, ale nedal kloudnou přihrávku a k nim se pak přidal Emerson.
Jesusu měl světlý momenty, ale nějakou jistotu jsem v něm nevidě. Fazio podle mě dobrý střídání.
Na závěr jednoho z nejostřílenějších - Vermaelen, kterej prokázal svoje zkušenosti a fauloval jak 13ti letej kluk. Druhej zákrok šlo vidět, že hráče nevidí, ale i tak to šlo řešit jinak. První zákrok byl na facku - nejdřív mu uteče míč a pak na půlce mimo nebezpečí lískne borce zezadu přes nohy => příště ho nechat sedět, a´t si to v palici srovná.
Na to peklo, co jsme měli celou druhou půli je 1:1 ještě dobrý, teď zvládnout odvetu.