Předkolo LM 1. zápas: Porto vs ROMA

Přepínám na Plzen ... Tohle bude zase potupa.... Snad nedostanou 9:1 ... Předpokládám, že budem mít vyloučeny aspon jednoho ještě ...

Přijde mi, že to hrajou moc laxně.... náhodný nákopy donikam...Přitom by stačil jeden povedenej protiútok. Jenže s kým?

Špalek chce asi ukopat plichtu, jinak nechápu, že dal stopera za jedinýho brejkovýho hráče, kterýho máme

PsYchr napsal:
Špalek chce asi ukopat plichtu, jinak nechápu, že dal stopera za jedinýho brejkovýho hráče, kterýho máme

Dolu měl jít okamžitě džeko a misto něj faraon ... A Salah toho uz měl asi plný zuby

myslim, že nám chybí jednak někdo kdo umí podržet míč na jejich půlce, tím myslím ne edina, ale někoho pod hrotem, kdo se neposere když má míš na noze a hru před sebou, jednak nm chybí koncentrace, protože kdybychom se na to nevysrali po půlhodině, mohli jsme jim naložit

no, holt odveta. zas ve středu nebo v úterý?

HOŠI mi máme z prdele kliku. Jsem spokojen aspon tak vzhledem k průběhu zápasu. 1:1 je do odvety v pohodě, doma je přejedem. Na každý pád Edin zabojoval poslední minuty a Parades taky hezký. Chtěl bych zapičovat na rozhodčího, ale bohužel... zapískal víc než férově. :(

Ten zápas posral Vermaelen. Venku v deseti proti hladovýmu týmu se to hraje blbě. Prostě nás zatlačili a my jednoduše nemohli. V jedenácti jsme si je mazali na chleba.
V odvetě na plac Fazio + Faraon a naložíme jim. Když budem hrát jako do vyloučení, tak nemám strach.
daje
:Ok:

scr

Prvni polocas v pohode...jenze zas chyba a to pasivni ale totalne pasivni braneni...dobry cervena..10 hracu ale o desiti se da taky hrat...AS se zase totalne zadahlo..nepristupovali k hracum a davali souperi prostor tvorit si sance. Spatny spatny spatny..tohle se deje trvale uz nekolik sezon...nevim proc nestridal Dzeka, kterej tam byl totalne da se rici nevyuzitej. No oklepat se..do odvety mame lepsi pozici..hraci doufam najdou koule..po prvnim kole ligy si seberou trochu sebevedomi a vybojujou postup

Som vlastne cez leto aj zabudol, aké utrpenie sú tie zápasy Ríma. Každopádne, prvá polhodina super, aj keď tam boli veci, kde boli nedostatky (námatkovo som si hovoril, že Manolas s Vermom vyzerajú tak nejak divne spolu a olala o 5 minut čo sa stalo), tak sa mi to hodne páčilo,. Prišlo mi, že všetci robia všetko, t.j ked sa útočí, všetci útočia, ked sa obranuje, všetci obranuju. Salah s Edinom boli výborní. Džeko má naozaj iný pohyb. Tie ťukesi, akcie na jeden dotyk, t.j. opäť Spallettiho Rím z druhej polovice sezóny.

Ťažko však povedať, či som spokojný alebo nie. Keby nebola červená, som celkom presvedčený, že aspoň o 2 vyhráme a teraz sme v klíídku. Takto sme si to klasicky posrali, na druhú stranu, je to 1:1 z vonku, postup máme vo vlastných rukách. Za 50 minút v oslabení nám dali len jediný gól a aj to len po pitomosti nášho najmenej skúseného hráča. Všetci tam dneska zo seba vyžmýchali maximum, a ako som presvedčený, že by sme inak vyhrali, tak napríklad taký Garciov Rím by po tej červenej určite ešte 3-4 kusy dostal. Čím mi vychádza taká rovnica, že Rím ukázal charakter.

Agostino napsal:
podla mna sme odohrali skvely prvy polcas. mal som z nasej hry pocit, ze este minimalne jeden gol dame, no a kedze vonku maju vacsiu cenu nez doma, o to viac mrzi ta cervena...

takto su do druheho polcasu jasnym favoritom oni a budeme mam taky pocit radi, ak to skonci 1-1, co by bol inak aj tak dost zradny vysledok do odvety...

dnes sme 11 na 11 mali na vitazstvo a vyzerali ako lepsie muzstvo.
skoda tej sance Salah - Radja.

tak viacmenej opakujem, co som pisal cez prestavku.

oni boli podla mna neisti dozadu, ale po tej cervenej sa uz tak nemuseli strachovat o obranu a nakoplo ich to, dopredu vedia a horkotazko sme tu remizu ubranili...

ja by som nasich za bojovnost a charakter, ktori dnes ukazali, urcite pochvalil.

:danko:

To zas byly nervy, ale dopadlo to jeste pomerne priznive na to, jak se zapas vyvijel po tom vylouceni.

Dzekovi to tam pri ty chybe Casillase jeste nekdo ukopl od nohy, bylo to tezky.

Rim ted predevsim nesmi podlehnout pocitu, ze je pred odvetou favoritem, byt jsme je v 11 drtili.

Viděl jsem to celý a nepamatuju, kdy jsem se u zápasu AS nervozitou málem klepal. Je potřeba vyzdvihnout prvních asi 30 minut, kdy jsme mohli vytěžit víc, jak jeden gól.
Nepochopil jsem střídání, ale tohle je na trenérovi a na tu hrůzu je 1:1 ještě super.

Vyzdvihnul bych Džeka, za skvělé podržení míče a práci pro tým. Nainggolana za skvělou bojovnost, za ním hned DDR, kterej skákal po hlavě do střel a pak Manolase, kterej snad neudělal chybu i když byl limitovanej podle mě nesmyslnou žlutou kartou.
Svoje odehrál Salah a asi i Perotti, výborný střídání jsem viděl v Paredesovi, kterej byl super na balonu a díky němu se k nám Porto na konci zápasu nepodívalo.
Alisson - otřes, co se hry nohama týče, jednu šanci chytl, ale jinak toho nijak moc vážnýho neměl.

Kdo mě sral (srali), jsou moji oblíbenci - Florenzi mě chvilema vytáčel, Strootman bojoval, běhal, ale nedal kloudnou přihrávku a k nim se pak přidal Emerson.
Jesusu měl světlý momenty, ale nějakou jistotu jsem v něm nevidě. Fazio podle mě dobrý střídání.
Na závěr jednoho z nejostřílenějších - Vermaelen, kterej prokázal svoje zkušenosti a fauloval jak 13ti letej kluk. Druhej zákrok šlo vidět, že hráče nevidí, ale i tak to šlo řešit jinak. První zákrok byl na facku - nejdřív mu uteče míč a pak na půlce mimo nebezpečí lískne borce zezadu přes nohy => příště ho nechat sedět, a´t si to v palici srovná.

Na to peklo, co jsme měli celou druhou půli je 1:1 ještě dobrý, teď zvládnout odvetu. :roma:

Abaddon napsal:
Viděl jsem to celý a nepamatuju, kdy jsem se u zápasu AS nervozitou málem klepal.

já teda většinou, krom nějakýho období pod garciou (posledně), kdy mě to už nudilo, jak jsme byli jaloví

cez vikend proti Udine by som urcite nepostavil Radju, Danielleho, Kevina a Edina, ktori v tom vcerajsom zapase nechali dusu a pluli krv. nech si poriadne oddychnu na odvetu.

Allison/Wojto

Peres - Manolas - Vermaelen - Emerson

Vainqueur - Paredes - Gerson

Ricci/Iturbe - Totti/Perrotti - El Sharaawy

Florenzi so Salahom v pripade nutnosti z lavicky.

Máme teraz brutálny los, od včera to sú 4 zápasy za asi 10 dní. Treba tie sily čo najlepšie rozložiť. Celkom by som si tipol, že u brankárov to bude 2:2 na zápasy. Alisson včera pôsobil dosť nervózne, na druhú stranu tam za stavu 1:0 chytil gól.

Podľa mňa všetci v zálohe hrali super. Prekvapil ma De Rossi, od ktorého som po Eure čakal horší výkon. Kevin bol výborný najmä v prvom polčase, v druhom to už bolo slabšie. Nainggolan absolútne klúčový hráč. Perotti mi prišiel na kraji trochu odrezaný, mylsím, že v odvete tam bude hrať Faraon. Teraz hlavne nerobiť s tým Vermaelenom unáhlené závery, bol to preňho prvý ostrý zápas, on sa potrebuje len trochu vyhrať. Jak tam však prišiel Fazio, bol som nejaký pokojnejší. To isté patrí pre Emersona. Spal nech mu na tréningu priviaže ruky k telu, inak jeho príchod som teda kvitoval. Porto útočilo najmä po krídlach a Jesus by to už nemusel stíhať, tak tam dal Luciano proste rýchlejšieho hráča.

Čo sa týka futbalovosti, máme na nich vpohode. V odvete by som sa ani nebál, keby Porto prvé skóruje. Bojím sa však nejakého podobného rupnutia, ako u Thomasa.

Agostino napsal:
cez vikend proti Udine by som urcite nepostavil Radju, Danielleho, Kevina a Edina, ktori v tom vcerajsom zapase nechali dusu a pluli krv. nech si poriadne oddychnu na odvetu.

Allison/Wojto

S timhle bychom mohli maximalne do poharu proti Grossetu.

BTW nejvetsi letni posila Gerson to vcera nedotahl ani na lavici nahradniku, kde posledni misto zaujal jeho snad-ne-predchudce Iturbe.

90210 napsal:
Agostino napsal:

Allison/Wojto

S timhle bychom mohli maximalne do poharu proti Grossetu.

BTW nejvetsi letni posila Gerson to vcera nedotahl ani na lavici nahradniku, kde posledni misto zaujal jeho snad-ne-predchudce Iturbe.

na jeho adresu sa spaletti vyjadril ze este neni pripraveny