Předkolo LM 1. zápas: Porto vs ROMA

Měl stáhnout DDR na stopera, Diega do zálohy a vepředu hrát na duo Edin-Momo a ušetřil by střídání, protože na konci zápasu ho budem potřebovat

no ty krávo....
začali jsme jim to usnadňovat
dokud jsme hráli, tak oni byli strašný úplně

takle nervozní jsem nebyl asi čtyři měsíce :mrgreen: :zed:

:roma:

Fazio do příštího zápasu jasná volba. Vermaelen strašidelnej. Obě žlutý strašidelný a - což je nejhorší - právem.
Jinak jsme hráli dobře a snad to udržíme.
Džeko klasika.

scr

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Fazio do příštího zápasu jasná volba. Vermaelen strašidelnej. Obě žlutý strašidelný a - což je nejhorší - právem.
Džeko klasika.

Dzeko se mi líbí..drží míč vypracoval supr šanci,škoda ty jeho neproměněné...ale jinak supr...pome udržíme to

Fakt jsem nečekal, že tak zkušeneje hráč předvede něco tak hroznýho.... No nic, jedeme dál. Musíme dát ještě jeden a dostat max jeden. Blbý, že Porto bylo ve stejný situaci přesně v prvním kole jejich ligy a nakonec to i díky červený kartě otočilo na 3:1... snad se to nestane :D

Manolas nechapu, za co dostal zlutou
Flore mi pije krev asi jako poslednich pet mesicu
Verma... :zed:
Diego skvelej, nechapu, proc vystridal jeho
Edina se zastanu, mel to strasne tezky, Iker mu šmátral po nohách jak se dalo, kolem něj asi tři hráči a měl to na dlouhou
DDR mi přijde hrozně nervozní
Oni sou marný, přes ně prostě musíme postoupit

podla mna sme odohrali skvely prvy polcas. mal som z nasej hry pocit, ze este minimalne jeden gol dame, no a kedze vonku maju vacsiu cenu nez doma, o to viac mrzi ta cervena...

takto su do druheho polcasu jasnym favoritom oni a budeme mam taky pocit radi, ak to skonci 1-1, co by bol inak aj tak dost zradny vysledok do odvety...

dnes sme 11 na 11 mali na vitazstvo a vyzerali ako lepsie muzstvo.
skoda tej sance Salah - Radja.

záleží jak to budem hrát, doteď jsme hráli my (půl hodiny) a jedinej gól padl jen náhodně, třeba když to zavřeme (známe naše zavírání, jasně...) a budeme hrát na brejky (salah), můžem vyhrát i o víc než jeden gól. pokud luciano bude chtít dělat machry, taky můžeme rupnout... myslim, že Frančeho dneska neuvidíme, jen se dvěma střídáníma a v deseti

scr napsal:
Džeko klasika.

Dzeko se mi líbí..drží míč vypracoval supr šanci,škoda ty jeho neproměněné...ale jinak supr...pome udržíme to

Džeko se mi taky celkem líbí, ale nezlob se na mě, pokud hroták nedá z malého vápna do prázdné branky gol. Takhle ti zahraje faraon a gola z této pozice dá. Bohužel ...

masterhunter napsal:
scr napsal:
Džeko klasika.

Džeko se mi taky celkem líbí, ale nezlob se na mě, pokud hroták nedá z malého vápna do prázdné branky gol. Takhle ti zahraje faraon a gola z této pozice dá. Bohužel ...
zas by si to nemusel vybojovat... podle mě nehraje edin špatně, i když tohle se nějak dát musí

Hrajem hrozně. Tohle budou fakt velký nervy. Chtělo by to hodit tam pak El Shaarawyho, z protiútoku máme šanci. Jinak ale budeme tuze bránit....