Porto vs AS Řím

Podali jsme hodně slušný výkon, to se musí nechat.

Tak jsem zvedavej jak na tom bude Paolo, kterej ale nepředvedl včera o nic víc než Balda, co si budem.

Zatím máme teď štěstí já los, nic těžkého nás teď nečeká. Můžeme posetřit.

Balda za mě dokonce lepší než Paulo, kterej možná nebyl už před zápasem fyzicky úplně top. Proti Parmě bych rád Baldanziho viděl v základu.

A pošetřit, klidně Gollini - Celik, Mancini, Ndicka, Angelino - Gourna-Douath, Cristante - Soulé, Baldanzi, Saelemaekers - Dovbyk

Daje!

Viděl jsem teď sestřih a škoda, že jsme nedali druhej gól.
Ta červená karta po druhý žlutý byl snad nějakej zkrat, nebo nevím. Muselo mu bejt jasný, že po něm sahá za jasnou žlutou. K tomu to byl Cristante, na něco takovýho čekalo spousty lidí, aby mu to dali hned sežrat.

Viděl jsem teď sestřih a škoda, že jsme nedali druhej gól.
Ta červená karta po druhý žlutý byl snad nějakej zkrat, nebo nevím. Muselo mu bejt jasný, že po něm sahá za jasnou žlutou. K tomu to byl Cristante, na něco takovýho čekalo spousty lidí, aby mu to dali hned sežrat.
Ještě aby ne.

Balda za mě dokonce lepší než Paulo, kterej možná nebyl už před zápasem fyzicky úplně top. Proti Parmě bych rád Baldanziho viděl v základu.

A pošetřit, klidně Gollini - Celik, Mancini, Ndicka, Angelino - Gourna-Douath, Cristante - Soulé, Baldanzi, Saelemaekers - Dovbyk

Daje!
Angelino musi sedet

AS Řím inkasoval osm žlutých karet
AS Řím ve čtvrtečním utkání Evropské ligy působil nedisciplinovaně a celkem obdržel osm žlutých karet, z toho dvě z nich se proměnily v červenou. Sumární počet šesti napomenutí a jednoho vyloučení je tak pro italský celek v rámci evropských pohárů, tedy vyjma prodloužení, největší od 21. února roku 2007. Tehdy v Lize mistrů v domácím duelu s Lyonem zapsali I Giallorossi rovněž osm žlutých karet, ale bez červené.
x.com/OptaPaolo