Porto vs AS Řím

Amatérismus z vlastního rohu dostat gól,nikdo se nevrátí atd na takové úrovni nevídané, každopádně to Porto se musí vyřadit

Naprosto tragické Porto jsme měli jednoznačně přehrát, místo toho evidentně s takovou dostaneme ješte pár gólů. Supr supr supr

Je to škoda, tady měly být 3 body.

Balda - Pisili - Elsha - měli by hrát co to jde. Navíc Balda to je dělo kurva...

fakt škoda, ranieri to podle mě dobře vymyslel a postavil
mohli jsme odvést vítězství
naopak teď do odvety to je rozehraný, bude chybět asi paulo, salem má karty, i ten cristante může chybět, kdo ví jak k tomu zápasu dolezeme. paredese jsme dneska viděli...

scr

Ja jen doufam ze Dybala bude dobrej. Doma je musime porazit..i tady byli hratelní do redky

Claudio teď a pěkná žila na závěr to bylo na infarkt, nutno dodat že si za to může i sám když dá takové borce do základu nebo tak zajímavě střídá, plichta je dobrá samozřejmě ale to Porto je více než hratelné

Zlatej bod. Zlatej, po tom všem. Doufám, že ten pazneht za to dostane v kabině deku. A od tifosi v Římě ještě větší čočku jak doteď.
Za týden je doma sundáme.
Daje

řikal ranieri, že před gólem měl pomezní nahlášený střídání
a nenechal nás ho udělat (rozhodčí to nezastavil)
celkově ranieri meje hlavu rozhodčímu teď v tv

v italský tv chválí náš výkon, kritizují rozhodčího, hlavně kvůli kartám, který nám dal navíc

Však to tak je. Nad těmi kartami člověk kroutil hlavou. Tady mi to přišlo jak zaujatost proti italským diskutérům a ten žalud si ty karty vyloženě užíval, i když je tasit vůbec nemusel. Nulový respekt nahrazen tímhle. Oni dojebou Paula, ale ve finále hrajem v oslabení my po žlutých. O tom střídání ani nemluvím. Netvrdím, že se tomu gólu nedalo zabránit, ale dost tomu pomohlo, že před rozehrávkou Costy víceméně naši přestali hrát. Na to, že Porto hrálo doma, tak nepředvedli nic. My jsme hráli dobře a já doufám, že je doma potupíme. Porto doma se štěstím uhrálo remízu, nic víc.

Podali jsme hodně slušný výkon, to se musí nechat.

Tak jsem zvedavej jak na tom bude Paolo, kterej ale nepředvedl včera o nic víc než Balda, co si budem.

Zatím máme teď štěstí já los, nic těžkého nás teď nečeká. Můžeme posetřit.