:lol:
K klida Příspěvků 14,022 1 Říj 2013 #402 ta Zunigova smlouva Zuniga is expected to earn €4m per season plus performance-related bonuses and the club is protected by a buy-out clause worth €35m.
ta Zunigova smlouva Zuniga is expected to earn €4m per season plus performance-related bonuses and the club is protected by a buy-out clause worth €35m.
K klida Příspěvků 14,022 1 Říj 2013 #405 hodně peněz za takovýho hráče, bere to samý co Buffon, víc než Pirlo
danko10 Příspěvků 5,934 1 Říj 2013 #407 Na to, že teraz berie zhruba HDP Kambodže, ten súboj s Giroudom solidne vyklusal. Edit: Fakt veľké veci od neho dneska.
Na to, že teraz berie zhruba HDP Kambodže, ten súboj s Giroudom solidne vyklusal. Edit: Fakt veľké veci od neho dneska.
Francesco Totti AS Příspěvků 6,568 6 Říj 2013 #408 Juventus se podle italských médií chystá v zimě prodat Mauricia Islu. O 25letého hráče údajně mají zájem Leverkusen, Wolfsburg, Inter Milán a AS Řím. toho jsem vždycky chtěl
Juventus se podle italských médií chystá v zimě prodat Mauricia Islu. O 25letého hráče údajně mají zájem Leverkusen, Wolfsburg, Inter Milán a AS Řím. toho jsem vždycky chtěl
Bruntix Příspěvků 5,142 16 Říj 2013 #410 Au, kurnik, to muselo byt fest neprijemne. viete mi prosim vas prelozit toto? Postol to "JuveMerda" na FB s respektom voci Palermu.
Au, kurnik, to muselo byt fest neprijemne. viete mi prosim vas prelozit toto? Postol to "JuveMerda" na FB s respektom voci Palermu.
Sushi Příspěvků 24,444 16 Říj 2013 #411 stadion není divadlo hecování se (napoli merda, lazio merda a jiný, zejména kreativnější hesla) není trestný čin jinak tamto není to ten sparťan jak vypadá jako dani?
stadion není divadlo hecování se (napoli merda, lazio merda a jiný, zejména kreativnější hesla) není trestný čin jinak tamto není to ten sparťan jak vypadá jako dani?
K klida Příspěvků 14,022 16 Říj 2013 #412 Nevím, jestli vypadá jak Dani, ale je to normálně Pavel Kadeřábek že Sparty
Sushi Příspěvků 24,444 16 Říj 2013 #413 já nevim jak se ten kluk jmenuje... jeden kluk tam vypadá jak ddr zamlada
90210 Příspěvků 4,153 23 Říj 2013 #417 Vcera v Tydnu na strance s nekrology jsem se s prekvapenim docetl, ze zemrel Bruno Metsu. Trener s nejvic cool harem a dvojnik Michaela Hutchence. RIP.
Vcera v Tydnu na strance s nekrology jsem se s prekvapenim docetl, ze zemrel Bruno Metsu. Trener s nejvic cool harem a dvojnik Michaela Hutchence. RIP.
Bruntix Příspěvků 5,142 23 Říj 2013 #419 Ten Chiellini to je zmrd ty vole, spolu s Hummelsom podla mna najprecenovanejsi stoperi vobec. Tolko kixov co oni narobia, a stale v zaklade atd.
Ten Chiellini to je zmrd ty vole, spolu s Hummelsom podla mna najprecenovanejsi stoperi vobec. Tolko kixov co oni narobia, a stale v zaklade atd.
90210 Příspěvků 4,153 24 Říj 2013 #420 Sushi napsal: ten trénoval ten dobrej senegal, ne? Click to expand... Jop.