Ostatní hráči a věci kolem nich

Kamil Vacek se vrací z Chieva dp Sparty...

V čem jste se změnil? Jste lepší fotbalista?
Hrozně těžká otázka. V Itálii to pro mě byla škola, zápasy proti slavným soupeřům mi snad pomohly. Byl to zážitek tam hrát.

Který zážitek byl pro vás největší, nejsilnější?
Zápasy na Juventusu a na AS Řím. Ať už atmosférou na hřišti, nebo tím, když na hřišti potkáte Pirla, Tottiho. To bylo úžasné.

daje :oops: :oops: :oops:

Code:
http://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/489620-probrecel-jsem-radu-noci-priznal-muka-za-vlady-mourinha-golman-casillas.html#hp-sez

Bozicku to je ale crybaby.

90210 napsal:
Code:
http://www.sport.cz/fotbal/la-liga/clanek/489620-probrecel-jsem-radu-noci-priznal-muka-za-vlady-mourinha-golman-casillas.html#hp-sez

Bozicku to je ale crybaby.

To snad není ani možný... Už se nedivim, že seděl.

Doni musel ukončit kariéru
Rukavice na hřebík pověsil někdejší brankář Liverpoolu a AS Řím Doni. Brazilský gólman chtěl pokračovat v dresu Botafoga, to mu ovšem znemožnily problémy se srdcem.

Sergio Ramos congratulates Spain's water polo women world champs on Twitter, not realising he was watching TV repeat - 25 days later!

"Hodte na nej Deco nebo ho zabiju".

Deco byl super fotbalista, rozhodne nejdulezitejsi z cely ty zlaty generace z Porta. Prvni vec, co se mi ve spojitosti s nim vybavi je, kdyz se hrala nejaka Liga mistru, proti nemu hral spoluhrac z repre Jorge Andrade, ten mu z legrace po nejakym souboji dal ruku na hlavu, Deco se skacel na zem a otresenej Andrade dostal cervenou. Opravdu legendarni ukaz fair play. Bejt Andradem, tak mu asi na pristim sraze rozbiju drzku doopravdy. :0)

90210 napsal:
"Hodte na nej Deco nebo ho zabiju".

Deco byl super fotbalista, rozhodne nejdulezitejsi z cely ty zlaty generace z Porta. Prvni vec, co se mi ve spojitosti s nim vybavi je, kdyz se hrala nejaka Liga mistru, proti nemu hral spoluhrac z repre Jorge Andrade, ten mu z legrace po nejakym souboji dal ruku na hlavu, Deco se skacel na zem a otresenej Andrade dostal cervenou. Opravdu legendarni ukaz fair play. Bejt Andradem, tak mu asi na pristim sraze rozbiju drzku doopravdy. :0)
jooo :lol:

on se neskácel, seděl na zemi faulovanej, bylo to v zápase Porto - Deportivo La Coruňa, mimochodem dneska druholigovej klub, a podle mě to bylo semifinále, a nedal mu ruku na hlavu, ale jakoby ho dloubnul špičkou kopačky do zad, Deco byl tenkrát ještě Brazilec a s Andradem byli předtim společně v Portu

jaks to řek, tak to mam před očima úplně

myslim, že to byl on, kdo byl tenkrát vyloučenej v Římě, že jo?

ten dotek na temeno a teatrální pád to byl třeba Jorge Costa s Liedsonem v zápase Porto - Sporting