Ostatní hráči a věci kolem nich

To je uplne hrozne, to "vymieranie" poslednej generacie normalnych fotbalistov. A zrovna Bekos bol jeden z tych mala, ktorych asi nikto na svete nemoze nemat aspon trochu rad. Njn, cas nezastavis...

:tlesk: :tlesk: :tlesk: :danko:

Prasečí hlava v kabině Stoke City
Vedení Stoke City prošetřuje incident z kabiny v tréninkovém centru, poté co jeden z hráčů našel ve své skříňce prasečí hlavu. Autorovi žertu se za to pomstil tím, že rozbil přední okno jeho auta. Obětí šprýmu se podle tisku stal trinidadský útočník Kenwyne Jones. Fotografii s prasečí hlavou a textem "žerty v kabině začaly být hodně drsné" zveřejnil na twitteru Američan Brek Shea, původcem akce byl však Ir Glenn Whelan. Tomu také rozzuřený Jones golfovou holí rozmlátil sklo u auta.

:lol: :lol: :lol:

klida napsal:
Prasečí hlava v kabině Stoke City
Vedení Stoke City prošetřuje incident z kabiny v tréninkovém centru, poté co jeden z hráčů našel ve své skříňce prasečí hlavu. Autorovi žertu se za to pomstil tím, že rozbil přední okno jeho auta. Obětí šprýmu se podle tisku stal trinidadský útočník Kenwyne Jones. Fotografii s prasečí hlavou a textem "žerty v kabině začaly být hodně drsné" zveřejnil na twitteru Američan Brek Shea, původcem akce byl však Ir Glenn Whelan. Tomu také rozzuřený Jones golfovou holí rozmlátil sklo u auta.

:lol: :lol: :lol:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pozitivní klima v kabině nade vše... :obo:

vtip z prasečí hlavou mi přijde fajn, možná trochu přepálenej, ale zase to vyžaduje trochu víc úsilí, než rozstříhaný ponožky, zato rozbitý přední sklo je demence

klida napsal:
vtip z prasečí hlavou mi přijde fajn, možná trochu přepálenej, ale zase to vyžaduje trochu víc úsilí, než rozstříhaný ponožky, zato rozbitý přední sklo je demence
Třeba četl špatně přeloženou verzi kmotra..... :think:

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/rad-bych-zustal-tady-v-malaze-rika-obrance-antunes-219789/

Čeští fotbalisté Matěj Vydra a Daniel Pudil z Watfordu musí strávit hořkou prohru. Jejich tým podlehl v utkání o postup do anglické Premier League týmu Crystal Palace 0:1 v prodloužení. Pudil odehrál celý zápas, Vydra musel kvůli zranění o přestávce střídat.

Jedinou branku utkání vstřelil ve 105. minutě veterán Kevin Phillips. Devětatřicetiletý útočník, který v kariéře ve finále-play off třikrát neuspěl, proměnil penaltu nařízenou za faul Marka Cassettiho na Wilfrieda Zahu.

ach jo

No stupidita je hlavně ten dement. Hezký, že ho aspoň jako gesto vyhodili. Zrovna jsem sem chtěl postnout toho Mascherana, jak nakopl toho řidiče toho vozíku, ten by se do Neapole moc hodil.

Maritazzi napsal:
No stupidita je hlavně ten dement. Hezký, že ho aspoň jako gesto vyhodili. Zrovna jsem sem chtěl postnout toho Mascherana, jak nakopl toho řidiče toho vozíku, ten by se do Neapole moc hodil.

Že? :mrgreen: Hovoril som si to isté, že tá zakrslá zákerná sviňa je Napolitán jak z učebnice.