Ostatní hráči a věci kolem nich

Kweuke 12 zápasů. Dosoudil za tohle nic. http://fotbal.idnes.cz/slavista-fenin-po-zakroku-dosoudila-z-mlade-boleslavi-pf7-/fotbalova-videa.aspx?c=A130305_182406_fotbalova-videa_min
Každopádně Dosoudilovi to někdo konečně sečetl, větší prase v lize neběhalo.

12 zápasů je přehnanej trest. Banda šašků, celej svaz s disciplinárkou. Do toho nároďák, vyžranej Horváth s Plzní a píča Damková do toho...

:gall: :gall: :gall:

V nějakym článku to bylo. Napadá mě, že stejně to měl Barton, když šel z QPR do Marseille, tak taky čekal snad čtvrt roku, než mohl hrát.

hmm, tak to by jen prohloubilo tu tragédii, do který se sparta dostává, stejně jako kweuke

měli ho prodat tehdy, když dal ty góly v EL a měl vysokou cenu. teď je z něj náhradník, co nemůže ani hned hrát... ale kdo to měl vědět, no

http://fotbal.idnes.cz/fotbalista-radek-dosoudil-o-zlomenine-nohy-zraneni-fxq-/fot_dsouteze.aspx?c=A130509_191002_fot_dsouteze_pes. To mi pro obrázek stačí, teď už ho nelituju vůbec, zmrda.

Prostě to přehnal s důrazem, šel tam na sílu, se zatměnou myslí. Ale schválně? Kurva, 12 zápasů? To snad ne. Kocourkov fakt. Navíc nikdy podobnej exces neměl, je to slušnej fotbalista, kurva, Zmrdi. Nemluvě o tom, že poslední zápasy měl hrát základ on a ne Lafata. Aspoň IMHO. No nic. Stalo se, nechci to omlouvat, co udělal, ale tohle zas je typickej precedens pro hovno. Pořád je to jen fotbal a to, co dělá v hokeji Jarkko Ruuttu, co dělal Roy Keane apod. to je úplně někde jinde. Leo není žádný hovado. Tady komise hodně uletěla. Howgh.

Sushi napsal:
podle mě vůbec ne, hnusnej zákrok, nehledě na to kdo ho udělal nebo neudělal

Ale to já přece nepopírám. Ale 12 zápasů? To jsi půl roku bez fotbalu. Kdyby to byla recidiva, tak neřeknu, ale takhle ne. Tak sem to myslel.

hmm, půl roku ne, ale tak třetinu jo... na druhou stranu dosoudil si taky chvíli nekopne

já bych tyhle věci trestal přísně, souhlasim