Ostatní hráči a věci kolem nich

jen tak pro zajímavost, dostalo se mi pod ruku tohle, tabulku aktivních střelců serie A:

1 Francesco Totti gol 209* presenze 485* media 0,43 1992-2012* 209* Roma
2 Alessandro Del Piero gol 185* presenze 468* media 0,40 1993-2006 2007-2012* 185* Juventus
3 Filippo Inzaghi gol 155* presenze 366* media 0,42 1995-2012* 2 Parma, 24 Atalanta, 57 Juventus, 72* Milan
4 Hernán Crespo gol 154* presenze 340* media 0,45 1996-2003 2004-2006-2012* 72* Parma, 39 Lazio, 27 Inter, 11 Milan, 5 Genoa
5 Antonio Di Natale gol 143* presenze 305* media 0,47 2002-2012* 18 Empoli, 125* Udinese
6 Alberto Gilardino gol 142* presenze 366* media 0,39 1999-2012* 3 Piacenza, 5 Verona, 50 Parma, 36 Milan, 48 Fiorentina

Franče :sala:
Zajímavý mi na tom je, že takovej crespo mohl mít mnohem víc, kdyby nestrávil roky vysedáváním, stejně tak gilardino.
bojím se pomyslet na to, kde by bejval byl Franče, kdyby byl větší sobec + hrál celej život v útoku, ne jen nějaký 3-4 roky :pipp:

Crespo, Pippo a Alex už jsou navíc vyžízený, kdežto Frančí může dávat goly timhle způsobem ještě pár let

kdyby byl větší sobec, tak už kopal v Realu

Pepe ve středečním pohárovém utkání šlápl na ruku Lionelu Messimu a za to bude pykat stopkou na 15 zápasů. Dnes svůj verdikt vyneslo vedení Realu Madrid.

zdroJ: Miluji fotbal na fb :mrgreen:

hustý :shock:

Sushi napsal:
Pepe ve středečním pohárovém utkání šlápl na ruku Lionelu Messimu a za to bude pykat stopkou na 15 zápasů. Dnes svůj verdikt vyneslo vedení Realu Madrid.

na EF psali 15 dní

Pepe na dva týdny vyřazen z kádru
Pepe ve středečním pohárovém klání s Barcelonou šlápl na ruku Lionelu Messimu a vedení Realu Madrid se ho rozhodlo na patnáct dní vyřadit ze sestavy. Portugalský reprezentant tak přijde o čtvrtfinálovou odvetu na Nou Campu, vedle toho nenastoupí ani k ligovým duelům s Athleticem a Zaragozou.

ale snad máš pravdu ty

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2FxbV0lATbI[/youtube]

Jj, je to ubožák. To nebylo poprvé.

Ale preBoha tak strasne to nebolo...

Francesco Totti AS napsal:
Sushi napsal:

na EL psali 15 dní

Pepe na dva týdny vyřazen z kádru
Pepe ve středečním pohárovém klání s Barcelonou šlápl na ruku Lionelu Messimu a vedení Realu Madrid se ho rozhodlo na patnáct dní vyřadit ze sestavy. Portugalský reprezentant tak přijde o čtvrtfinálovou odvetu na Nou Campu, vedle toho nenastoupí ani k ligovým duelům s Athleticem a Zaragozou.

ale snad máš pravdu ty

15 zapasov vlastnemu hracovi? ehmmm, nie :lol:

jestli je to španělsky jako italsky podobný, 15 giornate/nějaký jurnadas třeba, tak to může znamenat jak 15 dní tak 15 kol... na těch 15 kol jsem dost koukal :lol: ale i 15 dní by bylo fajn... aspoň nějaká reakce

Tony, je jedno, jestli to bylo strašný nebo nestrašný... Podstatný je, že to udělal schválně. Z frustrace a bez jakéhokoli důvodu zcela promyšleně a zákeřně šlápl ležícímu protihráči na ruku.

abidal je prý po transplantaci a je v pohodě, ale už nebude moci hrát fotbal

četl jsem jen krátkou zprávu na fb a nic víc nehledal, třeba to tak není... ale zdálo se to býti dosti přesvědčivé

Sushi napsal:
četl jsem jen krátkou zprávu na fb a nic víc nehledal, třeba to tak není... ale zdálo se to býti dosti přesvědčivé

Tak to jsem nečekal. Myslel jsem, že opět bude hrát

Jovetič chce napodobit Tottiho
Stevan Jovetič znovu potvrdil, že chce nadlouho zůstat ve Fiorentině. Mladý útočník by se pro filaky chtěl stát stejným symbolem, jakým je pro AS Řím Francesco Totti. "Rád bych se stal kapitánem Fiorentiny, ale na to je čas, protože jednoho máme. Mým snem pak je stát se fiorentinským Tottim," říká.

kdo by nechtěl, že? :wink:

Morosiniho smrt se dotkla i kapitána Udine Antonia Di Nataleho. Druhý nejlepší střelec této sezony italské ligy dokonce přiznal, že v důsledku tragédie uvažuje o konci kariéry. "Přemýšlím o konci. Těch posledních šest zápasů sezony odehraju pro Piermaria a pak uvidím, co bude," řekl Di Natale.
:think:
to by byla škoda pro italský fotbal. Velký sympaťák a pravý srdcař