Ostatní hráči a věci kolem nich

11:04 Faty zpět do Francie
Ricardo Faty se po dvouletém angažmá v řeckém Arisu Soluň, na jehož konci byl dokonce kapitánem tamního celku, vrací zpět do Francie. 25letý defenzivní záložník, jenž patří do národního týmu Senegalu, podepsal dvouletou smlouvu s prvoligovým Ajacciem.

Já vedel že vňom niečo je :skod: :skod: :skod:

Sushi napsal:
:lol: :lol: :lol:

by mě zajímal originál

vole, úplně první koment:

Originál:

- ...Further, I hereby garnish Homer's wages until Bart is fully repaid.

- Mmmmm...garnish.

(garnish může nabývat významu zabavit, ale taky se jedná o okrasné obložení jídla)

Osobně mě překvapuje, že překladatel dokázal vymyslet vtipnou hlášku a zároveň zachovat původní smysl. :) Takovýhle slovní hříčky jsou dost těžké na překlad, takže klobouk dolu. :) Ale takových hezkých případů by se našlo v Simpsonech určitě více. ;)

Code:
http://www.sportovenoviny.sk/futbal/2012-07-15/clanok-24712-beckham-sa-opat-blysol-pozrite-si-jeho-dva-utesene-goly

Video, od 2:30 . Dva goly D Beckhama.

Suverén jednoducho neskutočný

Mne sa vždy páčil ten Becksov štýl , nič moc nehral a potom došla štandartka a hned sa neičim blysol :D

Carlo napsal:
Som lajkol Keivana Zarineha na facebooku , predomnou tak učinilo 7 ludí :D

:lol: :lol: :lol:

Tiez jeden pridam:

AC Milán bude po odchodu hvězd Zlatana Ibrahimovice a Thiaga Silvy do francouzského PSG vracet peníze za prodané permanentky případným nespokojeným příznivcům. Italský klub tím podle tamních médií zareagoval na hrozbu žaloby ze strany organizace pro ochranu spotřebitelů kvůli tomu, že na plakátech přesvědčujících fanoušky ke koupi celoročních vstupenek byli vyobrazeni i švédský útočník s brazilským obráncem. "Jsme připraveni vrátit peníze za permanentky všem, kteří jsou nespokojeni s naší přestupovou politikou v tomto létě," řekl Galiani podle listu Corriere della Sera.

To sme to dopracovali...

Carlo napsal:
Mne by napríklad Enrique mohol preplatiť tu Bratislavu , dodnes mám z toho traumu ....

A to si sa neucastnil malej nocnej hudby v podani kvarteta Klida, Wojta, Brenda, Danko, ktora nasledovala hned po zapase a trvala az do skorych rannych hodin...

:jap: