Ostatní hráči a věci kolem nich

[media]http://www.youtube.com/watch?v=OTl02gPxNQE[/media]

Myslím, že Llorisova lapačka je v poriadku.

slušný :lol: tam taky maj rozhodčí ty hodinky co jim hlásej góly nebo jak to mohl vidět? :lol:

klida napsal:
máme tam nějaký zástupce... třeba Dellase

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kWMJhCem6f0[/media]

Autor fotbal evidentne sleduje jen poslednich 10 let, jinak by nemohl chybet treba Ariel Ortega, to byl mistr lobu. A samozrejme Karl Poborski.

klida napsal:
pokud si někdo vzpomíná na Gervinha, tak si urval koleno, k tomu dal za rok asi tři goly

ach jo - já se těšil, že si ho Rudi stáhne do Marseille (což by se totiž jinak nepochybně stalo) a budu se moct kolegovi hurónsky chechtat

Co mate proti Gervinhovi? V prvni sezone byl vybornej, potom uz bylo pravda slabsi, ale stejne na nej vzpominam v dobrym. Jeho nakup i prodej byl dobrej obchod.

90210 napsal:
Co mate proti Gervinhovi? V prvni sezone byl vybornej, potom uz bylo pravda slabsi, ale stejne na nej vzpominam v dobrym. Jeho nakup i prodej byl dobrej obchod.

souhlasim se všim

ja se pridam taky mel jsem ho rad kdyby daval vice golu tak ho mame za boha tady bouzel kdyby ty goly daval uz predtim tak neni v AS :Ok:

Tak jsem asi sám, ale já ho nenáviděl, jak nikoho. Jeho přístup, nesoudnost, kecy, chování, spalování, sólování, nesnažení se, nemakání, nebránění, nezodpovědnost, "důležitost", nechuť, ksichty,... Za celý můj fotbalový život a fandění neexistuje hráč, kterého bych kdy hejtoval a neměl rád více. Proto dost možná nemá smysl se o něm se mnou bavit, protože můj názor jednoznačně JE zkreslenej. Je to prostě strašlivý a nezpochybnitelný kus nesoudného sobeckého samolibého kokota, který je navíc podprůměrný fotbalista, kterej pro tým neudělá nic. Můj názor. Fujtajbl.

konec hlášení a tedy i hejtu (nemusíte mne brát vážně) :mrgreen:

Inak richie, ty si sa myslím aj priznal, že si tú prvú garciovsku sezónu nevidel ani 1 zápas, nie? To by veľa vysvetľovalo. Pretože aj ten hejt na Garciu, čo si začal hneď od začiatku druhej sezóny bol často cez čiaru. My, čo sme tú prvú sezónu sledovali a boli nadšení z toho super futbalu, sme to predsa len po prvých zlých výsledkoch a hre brali inak. Ale ty hned : "Stačilo pane Garcio" a "Já to říkal a bla bla".

Gervinho bol v 1. sezóne super!!!

Carlo napsal:
Inak richie, ty si sa myslím aj priznal, že si tú prvú garciovsku sezónu nevidel ani 1 zápas, nie? To by veľa vysvetľovalo. Pretože aj ten hejt na Garciu, čo si začal hneď od začiatku druhej sezóny bol často cez čiaru. My, čo sme tú prvú sezónu sledovali a boli nadšení z toho super futbalu, sme to predsa len po prvých zlých výsledkoch a hre brali inak. Ale ty hned : "Stačilo pane Garcio" a "Já to říkal a bla bla".

Gervinho bol v 1. sezóne super!!!

Viděl jsem skutečně možná 2, 3 zápasy. Nezvládal jsem nic.
Garcia byl u nás na vyhazov od listopadu druhé sezóny a trvalo to rok a dva měsíce. A protože jsem to říkal už od ledna až února druhé sezóny a stalo se to v lednu sezóny třetí, domnívám se, že jsem měl právo na ono "já to říkal, bla bla", jak píšeš. Možná i právě proto, že jsem tu FANTASTICKOU první část první Rudiho sezony neviděl. O to to bylo objektivnější - nemyslíš? Gervinho totéž. Rok a půl už jsem ho viděl pokaždé, když byl na hřišti a pokaždé to bylo takové, jaké popisuju. A priori jsem proti němu totiž neměl VŮBEC NIC. To celé si zasloužil naprosto sám za ty celé příšerné týdny a měsíce. Tam žádná předpojatost nebyla. Po roce a půl už je.

Najviac strelených gólov na MS a zároveň za nemeckú reprezentáciu dosiahol Miroslav Klose, ktorý dnes oznámil odchod do futbalového dôchodku!

Bomber a sympatak.

Code:
http://www.football-italia.net/95006/emanuelson-%E2%80%98don%E2%80%99t-go-italy%E2%80%99

I found myself in the stands, with the team playing like dogs, but it didn’t change anything. :lol:

90210 napsal:
Code:
http://www.football-italia.net/95006/emanuelson-%E2%80%98don%E2%80%99t-go-italy%E2%80%99

I found myself in the stands, with the team playing like dogs, but it didn’t change anything. :lol:

když střídal v Udine, tak byl luxusní