Ostatní fotbal

On byl velké zvíře největší !!!To že je ve vazbě bych přirovnal k zázraků :pray: měl pod palcem všechny kdo proti němu něco řekl nebo naznačil tak okamžitě byl odstraněn ( ne jak u vás Kuciak) ale prostě bez úspěchu aby mu něco dokázali, teď jde o to kdo to povede a jakým směrem a samozřejmě doufám že mají důkazy a posedi si dlouho

Francesco Totti AS napsal:
On žije s Dášou Damkovou (bývala šéfka rozhodčích). Měl pod palcem rozhodčí i delegáty

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
To jsem zjistil až asi před týdnem a fakt mě to pobavilo :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:
On žije s Dášou Damkovou (bývala šéfka rozhodčích). Měl pod palcem rozhodčí i delegáty

To jsem zjistil až asi před týdnem a fakt mě to pobavilo :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Jako že píchá Dášu? to je stará známá věc

slušně vyhořeli
naopak atalanta statečná
mrdky z lazia maj lehkou skupinu bohužel

Čumím před večerní chuťovkou na Bergamo proti Laziu a musím Kurva říct jak to Lazio je připravene to je až smutné když pak vidím nás!!! Hráči v neustálém pohybu vůbec jim nedávají šanci hrát a to bych řekl že máme lepší kádr než ty Kurvy ale je to obrovský rozdíl proti tomu našemu pěšímu fotbalu 😔🙄😔

pasta napsal:
Čumím před večerní chuťovkou na Bergamo proti Laziu a musím Kurva říct jak to Lazio je připravene to je až smutné když pak vidím nás!!! Hráči v neustálém pohybu vůbec jim nedávají šanci hrát a to bych řekl že máme lepší kádr než ty Kurvy ale je to obrovský rozdíl proti tomu našemu pěšímu fotbalu 😔🙄😔

Je tak no....viděli jsme ty kundy tyrkysové už v našem zápase

scr

Laziati dostali dobrou drtkuKurvy tam nemaj co delat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aj by som sa potešil z toho Lazia, ale vždy si spomeniem na podobné debakly čo sme dostali v LM my ...