Osmifinále

Neviděl jsem, ale hrála dobrá sestava, přesně taková, jako jsem si přál, Franče s Florenzim si odpočali, stejně jako stopeři, chytal Stek, paráda. Podle videa Miralem neskutečně, no Osvaldo za stavu 3:0? Ach jo...

Ale super, pátá výhra in a row, jedem dál, dajeee :) :Ok: :Ok: :Ok:

Jinak se 902 10 nějak opomenul vyjádřit k té klidově "milé provokaci" ohledně Pizarra :mrgreen: hh, je jasné, že u oblíbenců nejsme objektivní. Carlo např. určitě ví, kdy AA jde do kina s partnerkou a kolikrát byl za den na WC, 902 10 odjakživa má rád Pizarra :wink: Pamatuju se, jak jsem tu skálopevně bránil Giulyho, i když jsem zápas, ve kterém hrál tužku, třeba vůbec neviděl. :hahaha: Ale stárnem a i nám tadyta neobjektivita spolu s idoly našich náctiletých časů brzo skončí. Já jsem si jistej, že bych Tottiho chtěl v základu i v jeho pětašedesáti a furt bych byl skálopevně přesvědčenej, že je nejlepší na hřišti. :mrgreen: Ale až skončí Franče, asi už budu muset být objektivní, no.

STEK - 8,5
Piris - 7,5
Burdisso - 7
Romagnoli - 6,5
Balza - 7
DDR - 8,5
Bradley - 7
Pjanič - 8,5
Destro - 7,5
Osvaldo - 6
Lopez - 5,5

Marquinho - 6
Dodo - 6

Vy, kteří tady tvrdíte o Osvaldovi, že je to vypatlanec apod.,tak mě osobně přijde, že jste se na fotbalovém trávníku prošli tak maximálně s upatlaným párkem od hořčice v hubě :mrgreen: Mezi nefotbalovýma se totiž FOTBALISTA = VYPATLANEC. Dokud někdo někomu na hřišti neudělá nějaký hadžime, tak se ještě mezi vypatlance neřadí přeci :mrgreen:

Alebo si ty jeden z podobnych mamlasov, ktorym nie je nejaky ten laktik v superovej tvari cudzi. Teraz len zistit, kde je pravda. :smoke:

Momentalne, ako citam co napisal skeci, by som to lepsie, ako danko, nenapisal.

ps: nahral som toho dost, ale zakerny som nebol, a ani nebudem.

Já jsem jako gólman byl ještě takovej idiot, že jsem přiznával každej roh, i za remízových stavů... Pár žlutých bylo za kecy na rozhodčího a jednou jedinkrát červená poté, co jeden cigán praštil právě loktem mýho stopera do ksichtu, tak jsem tam letěl a před rozhodčím mu nadal do něčeho jako jsou "zkurvený černý svině". Tadyto zákeřný chování je mi taky naprosto cizí a se Skečim nesouhlasím podobně jako ti přede mnou.

Neviděl jsem to a chci se zeptat. Má cenu si to stáhnout a kouknout na to? :)
Jinak je super ,že jsme vyhráli akorát mě teda sere ten Osvaldo, podle mě bude vymaštěnej, jak lano. Nedovedu si představit, proč by jinak dostával tolik zbytečnejch karet. Abych nezapomněl , tak k tomu hodnocení co sem dává Carlo...je dobře, že dává tak vysoký čísla. Kdyby to zkrouhnul každýmu o dvě, tak má Florenzi známky horší jak Loria, nebo Diamoutene :pipp:

Carlo napsal:
nahodou Diamoutene bol borec :D
Já ho měl taky docela rád, ale v Lecce sbíral děsný známky :lol: Mimochodem na stoperskou dvojici Diamoutene-Riise do konce života nezapomenu. Přísahám :Ok:

myslim, že nějakej obsáhlejší sestřih stačí případně si stáhni jen první půli... teda podle mýho