Osmifinále

Zdenek prohlasil, ze chce pohar vyhrat a pujde po nem. Moje rec.

Jinak Coppa je moje nejoblibenejsi soutez, proc asi.

Se sestavou bych proto radsi moc neexperimentoval, maximalne bych nechal chytat Lobonta misto Goicochey, pokud jeste Stek neni uplne fit (coz by mel byt improvement) a Burdissa. Posadil bych Tottiho, aby vyrestoval, v utoku je velka konkurence a kvalita, tam se nebojim jakyhokoliv slozeni.

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403515_468177389895512_519979149_n.jpg

Francesco Totti AS napsal:
Pokud by Viola hrála jako teď, tak bych se další fáze poháru nebál :smoke:

Ty ses vazne asi posledni uzivatel tohoto fora, kterej se ani po letech nenaucil, ze v pripade Rima je potreba bat se vzdycky. Viole mimochodem chybeli dva nejlepsi hraci Jovetic a Pizarro.

BTW navrhuju udelit dvoudenni ban tomu, kdo za jednobrankovyho vedeni do fora napise, ze to mame vyhrany a pripoji debilni smajlik jako kolega nade mnou driv, nez v 93. minute.

:mrgreen:

na tom rozhodně něco je

myslim, že díky tomu postu nad tebou už teď prohráváme 1:0 :lol: :zed:

byl bych rád, když by někdo podpořil tvrzení, že "Pizarro je jeden ze dvou nejlepších hráčů Fiorentiny" nějakým objektivním měřením popř. seznamem sledovaných zápasů fialového klubu

klida napsal:
byl bych rád, když by někdo podpořil tvrzení, že "Pizarro je jeden ze dvou nejlepších hráčů Fiorentiny" nějakým objektivním měřením popř. seznamem sledovaných zápasů fialového klubu

Vzhledem t tomu, ze vim jakym stylem hraje, mi k tomuto tvrzeni staci videt 0 zapasu. Navic to vsichni pisou. Kdo by mel byt dulezitejsi, Aquilani? :lol:

nevim, já je viděl letos poprvý, tak bych si to rád nechal objasnit

Gonzalo Rodriguez, Valero, Viviano :mrgreen:, letos prej hraje dobře Ljajič,....

Pizarro má jednu asistenci

já na ně nekoukám, čtu jen taliánský fórum a brácha mi říkal, že viděl nějaký zápasy

edit: ale něco jsem letos viděl, už nevím jakej zápas, vim že jovetič byl hustej

90210 napsal:
Ty ses vazne asi posledni uzivatel tohoto fora, kterej se ani po letech nenaucil, ze v pripade Rima je potreba bat se vzdycky. Viole mimochodem chybeli dva nejlepsi hraci Jovetic a Pizarro.

BTW navrhuju udelit dvoudenni ban tomu, kdo za jednobrankovyho vedeni do fora napise, ze to mame vyhrany a pripoji debilni smajlik jako kolega nade mnou driv, nez v 93. minute.

:lol: :lol: :lol: to byla ironie
naopak si myslím, že dneska nám Bergamo dá pořádně zabrat

Francesco Totti AS napsal:
Tony napsal:
Presne o takej, budete mat linky nejake ci samoobsluha?
myslel jsem že ve 20:45 :? nevadí
http://www.rojadirecta.me/
tady jich pár je

tie stranky poznam, ale nejaky, co vyskusas, povies ze neseka, a solidna kvalita,a das ho tu.

http://www.rojadirecta.me/goto/capotv2.blogspot.com/

english

daje Roma

Stekelenburg; Piris, Romagnoli, Burdisso, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Pjanic; Destro, Osvaldo, López. All.: Zeman.

11 minuta a totální ignorace Lopeze. Ještě mu nedali balon. To se mi nezdá.