Osmifinále

Jasne pencle na Destra, si delaj prdel ze me...

Lopez tam nastrelil Osvalda do zad zatim akorat...

Neviem ako vam, ale mne pride ta obrana dnes neuveritelne benevolentna, nedosledna, je pravda ze to tam nepadlo este, ale tak toto proti silnejsim pfuj.

uff , díki Consigli ....

kludne tempo , dal by som Marquinha miesto Bradleyho , najlepší DDR

zatim nic moc...nuda.
Z toho přechodu do útoku bolí oči. Dobře to rozdává Pjanič, DDR až moc nakopává. Lopez mě osobně nijak nepřesvědčil.
Vedem jen díky tomu, že Consigli praktikuje "Viviano style" (ale rána dobrá, to jo) jinak by to byla pořád plichta. Škoda že Dan nepustil Miralema k tomu přímáku.
Jinak co jsem si všiml, tak nás jejich hráči dost dvojujou až ztrojujou, je to dost přehuštěný. Jinak zatim fakt nic moc. Nedej bože, aby se nám v lize zranil Totti :pray: protože bez něj to evidentně nejde. Snad naskočí Marq a SuperSimo

pokud se nic nepodělá, chtěl bych vidět doda místo balzaca, marquinha místo bradleyho a někoho na konci, třeba talla

podle mě balza byl dál

nicméně teď je venku osvaldo, bomba

proč si to nezkurvit do příštího kola

Osva pane boze na nebi ty tela nevzdelane, sa nevies udrzat na uzde, az taka si hviezda, chod si spytovat svedomie a zacni hrat kar jeden!

Kazdopadne Destro zraneny, a to som si myslel, ze sa uz ujme prezyvka Destrogol, ale bude pauzovat, tak 2 tyzdne minimalne (kolko je zapasov vlastne este?) asi sa vrati az na jar nie? Skoda toho, velka skoda. Ale ak bude zraneny, a ak by sa preniesol trest z pohara do ligy (je to mozne?) tak si viac zahra nico, a uvidime, aky siroky kader mame.

to byla pětka ne? ruka píčo!

parádně stek teď

jinak osvaldo nevzdělanej, to bych neřek :mrgreen: