Osmifinále LM, Roma-Shaktar

Code:
https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ViewUsersTicketAction.do?idu=-68841441909&idb=1134185&hash=EZWRzgrzmUaDCQwOAt9lELEglCM%3D

do hovna posrateho rimskeho :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: :grr:

Doneck, Kluz a podobny tatari na Rim vzdycky umeli, ale pokazdy dojeli na chabou koncovku. Ted se to obratilo, padlo jim tam skoro vsechno a byla tam i trochu smula, tec - gol, obrovska minela Riiseho. Celkove je to vzadu hodne deravy a je tam spousta mista. Kdyz dal Menez gol, tak jsem cekal, ze to aspon uplichti a v odvete jeste bude sance, ale takhle to uz je spatny a skoro bez sance. Doneck si navic zaver pohlidal uplne v pohode, nepripustili napor...Totti hral slusne, ale nejvetsi sanci opet nedal, osobne bych stahl jeho misto Vucinice, protoze je nebezpecnejsi.

doprdele ať jdou, nefotbal zasranej, ukrajinci si s náma vytíraj prdel. kurva.

90210 napsal:
Doneck, Kluz a podobny tatari na Rim vzdycky umeli, ale pokazdy dojeli na chabou koncovku. Ted se to obratilo, padlo jim tam skoro vsechno a byla tam i trochu smula, tec - gol, obrovska minela Riiseho. Celkove je to vzadu hodne deravy a je tam spousta mista. Kdyz dal Menez gol, tak jsem cekal, ze to aspon uplichti a v odvete jeste bude sance, ale takhle to uz je spatny a skoro bez sance. Doneck si navic zaver pohlidal uplne v pohode, nepripustili napor...Totti hral slusne, ale nejvetsi sanci opet nedal, osobne bych stahl jeho misto Vucinice, protoze je nebezpecnejsi.

Pročítám tohle forum už dlouho a musím uznat, že obdivuju, jak si dokážeš zachovat chladnou hlavu a věcně shrnout situaci. Na druhou stranu myslím, že momentálně není klid na místě, v tom týmu je něco shnilýho (a netvrdím, že jen Claudio), viz poslední vyjádření Simoneho. Nechápu, jak profesionální hráč může říct, že 8 měsíců starej nezdar (za který si můžou jen oni sami) se na nich podepsal a vzal jim "nadšení".

Jinak Mirko šel dolů podle mě protože byl totálně hotovej, jestli byl chcíplej, tak se nedivím, že od 10.minuty lapá po dechu.

Btw:Menéz krásnej fík, ale nevím jak vás, nicméně mě tenhle hráč svým herním projevem už dlouhodobě příšerně irituje

nechapu jak muze nekdo zachovat chladnou hlavu. ja bych nejradsi neco rozkopal.

souhlasim ohledne meneze.

nicmene kdyz nehrajem fotbal, neni ot jeho chyba...

dneska, jelikoz nehrajem fotbal, se muselo bojovat. a to delali jen perrotta a Totti.

dementi hovadsky.

Katastrofa, nevím co na to říct.... :(

Totti a Perrotta bojovali a chtěli hrát, moc se mi libili zbytek hrozná bída....

Vucinic je naprosto neaktivni a svýma naivníma klickama do ctyrech chlapu uz me pekne sere !!! Menez da gol a potom uz sem nezaregistroval ze by byl na hristi, dokonce sem i premyslel jestli nahodou nestridal....

Fotbal je o chybách, těch jsme udělali víc a prohráli, ale šance tu stále nějaká je. Jen doufám že mazáci jako Totti a Perrotta si v kabině nebudou brát kurva servítky všem od srdce řeknou co si o jejich výkonu myslí, dneska na to mají plny právo.

Sushi napsal:
nechapu jak muze nekdo zachovat chladnou hlavu. ja bych nejradsi neco rozkopal.

souhlasim ohledne meneze.

nicmene kdyz nehrajem fotbal, neni ot jeho chyba...

dneska, jelikoz nehrajem fotbal, se muselo bojovat. a to delali jen perrotta a Totti.

dementi hovadsky.

:!:

neviem, ci mi je viac na zvracanie, alebo do placu.

a ta atmosfera na stadione... :zed:

Himlhergotdonrvetrkrucajselement! Kurva už... Kdy konečně ten *** odleze z místa, kde má lautr hovno co dělat???!!! Bez dalších komentářů... Fotbal nic. Bojovnost nic. Odhodlání nic. Bych blil.

Sushi napsal:
smurfik napsal:
ak teraz neodide ranieri sam, tak nikdy :cry:
podle mě nikdy sám neodejde.

pokrovi hraci vravia, ale z velkej casti to plati aj na zivot, ze nie je dolezite vediet kedy dat raise, ale kedy to foldnut. a pre ranieriho prisiel cas na to, aby karty zlozil. skusil s nimi hrat, neslo to a preto nie je dovod pokracovat

smurfik napsal:
Sushi napsal:
smurfik napsal:
ak teraz neodide ranieri sam, tak nikdy :cry:
podle mě nikdy sám neodejde.

pokrovi hraci vravia, ale z velkej casti to plati aj na zivot, ze nie je dolezite vediet kedy dat raise, ale kedy to foldnut. a pre ranieriho prisiel cas na to, aby karty zlozil. skusil s nimi hrat, neslo to a preto nie je dovod pokracovat
:Ok: suhlas.

Mna osobne najviac sklamal De Rossi, od hraca takeho formatu, oznacovaneho ako srdciar, mi tam to srdce chybalo, ta bojovnost. :(

Ranieri podla mna sam nikdy neodide. Je to totiz jeho posledna sanca viest ''velkoklub.'' Ak by sa z rima porucal z neuspechom, moze na zamestnanie v klube hrajucom pravidelne Europu zabudnut, nakolko ma pred nami na konte fiasko s Juventusom.

A co je horsie, sucasne vedenie ho asi tiez len tak neodvola, nakolko by mu muselo vyplacat mzdu dla platnej zmluvy a sucasne zaplatit noveho trenera. Myslim, ze takuto investiciu ''naviac'' si momentale UnCredit moc nepraje...

Takze nas povede do pekla minimalne do zmeny majitela.

Jedine co by to, dla mna, mohlo zmenit, su pripadne demonstracie fanusikov, alebo ''hracsky prevrat.''

Kazdopadne zaciname trochu smrdet Rimom 2004/05... :?

EDIT: Giallorossi poslední týdny vůbec nevycházejí, v lize nevyhráli už tři zápasy v řadě a hodně se jim vzdálila možnost zahrát si Ligu mistrů i v příští sezoně. V těžké situaci tak je trenér Claudio Ranieri, jehož jméno je zmiňováno v souvislosti s odchodem. "Na něco takového vůbec nemyslí, vy jste viděli tým v krizi? Já ne, já jsem viděl tým, který hrál, bojoval a vytvořil si řadu šancí. Hráli jsme velmi dobře a i když jsme prohráli, tak nemám co hráčům vytknout. Nemůžete hodnotit zápas jenom podle výsledku, je třeba hodnotit i druhý tým. Šachtar vyhrál svou skupinu před Arsenalem, je to skvělý tým se skvělými hráči," upozornil Ranieri.

Chod uz prosimta do pice. Urob nam vsetkym laskavost a my na teba zabudneme.

Mam pocit, jakoby tu vsichni zapomeli na ten lonskej cinderella run, takhle blizko scudettu Rim od ty doby co ho vyhral jeste nebyl...

Perrotta rekl, ze hraci po tom co ho loni prohrali ztratili entusiazmus, co je dost evidentni a mam pocit, ze ho pravidelne ztraci kazdej rok, kdyz konci v lize druhy a 2 mesice trva, nez po zacatku sezony zacnou hrat. Muj nazor je, ze jadro tymu nema viteznou mentalitu a je trochu psychicky labilni. S takovou je to pak tezky... Ranieri po sezone odejde, na druhou stranu vcerejsi zapas krome ty hruzny 12-minutovky IMHO nebyl tak spatnej a fakt jsem nemel pocit, ze by se nesnazili, naopak hrali docela dobre a asi tak do 75 minuty se Doneck vubec nedostal k mici. Kdyby Totti z 5 metru netrefil golmana uprostred brany, tak by se mohlo do ukacka ject s nadejnym vysledkem, ale to jsou kdyby.

Loni se v Evrope vypadlo s nejakyma rekama (jak jsem si pred chvili v nejakym clanku opet pripomenul), Rim proste v Evrope moc neumi, tu a tam porazi top tym, ale celkovy vysledky jsou prumerny a strasne nestabilni. To ze se vyleti s Doneckem me s ohledem na vsechny vysledky z minulych let vubec neprekvapuje.

Ranieri IMHO dela co muze, tym je starej a tezko muze neco extrovniho vymyslet se zalohou, kde je Perrotta, Taddei, Brighi, Greco, kde ma predplaceny misto DDR a s rebelujicim Tottim, kterej uz ale vykonostne neni co byval a mel by se zacit inspirovat u Del Pera, kterej svou roli v Juve pochopil a nedela problemy. Jednoznacne by melo dostat prednost trio Vucinic, Borriello, Menez.

Jednoznacne by melo dostat prednost trio Vucinic, Borriello, Menez.

A v tom se právě pleteš. Menez, aby zabojoval, to by napřed potřeboval jó seřvat a ani Mirketto se na hřišti dvakrát nepředře. Francesco, když na hřišti je, kolegům okolo sebe (alespoň v posledních zápasech) jasně ukazuje, zač je toho nosit na sobě římský dres! Samozřejmě je smutný, když nedokáže dát pomalu z malýho vápna gól, ale maká, hergot! A kopnout do balónu, vymyslet nápad, kreativitu obecně - tu má pořád ze všech nejlepší. Já žádnýho rebela nevidím.

90210 napsal:
Mam pocit, jakoby tu vsichni zapomeli na ten lonskej cinderella run, takhle blizko scudettu Rim od ty doby co ho vyhral jeste nebyl...

Ranieri IMHO dela co muze, tym je starej a tezko muze neco extrovniho vymyslet se zalohou, kde je Perrotta, Taddei, Brighi, Greco, kde ma predplaceny misto DDR a s rebelujicim Tottim, kterej uz ale vykonostne neni co byval a mel by se zacit inspirovat u Del Pera, kterej svou roli v Juve pochopil a nedela problemy. Jednoznacne by melo dostat prednost trio Vucinic, Borriello, Menez.

ad 1) - ok, to je fajn a jsem mu za to vděčnej, i když nevím co znamená cinderella run ( :lol: ), ale loni byl tým motivovanej a hráči hráli v podstatě po spallettiovsku. on je prostě probudil. teď je podle mě sere, čím přišel o svou jedinou devizu, a ještě k tomu eliminoval zbytky po spallettim. ven...

ad 2) Totti rebeluje?? maká, mlčí, ... inspirovat se u delpiera pak, to mi vstávaj vlasy na hlavě.

90210: a cim jako Totti rebeluje???

minulu sezonu hral Rim system, ktory poskladal Spalletti, Ranieri priniesol akurat novy impulz - that´s all.

akonahle zacal Ranieri menit system, vsetko islo do kopru.

a od coho je tam teda trener, ked nedokazal za 3/4 roka striast z tymu deku po neuspechu?

hroznu 12 minutovku si tym hrajuci osemfinale ligy majstrov nemoze dovolit. alebo inak - dovolit si ju moze, ale nedostane pocas nej 3 goly, este k tomu tak debilne goly.

Rim podla mna nema tento rok kvalitu na Scudetto ani nahodou nema, to je fakt, ale urcite to neni mancaft na stred tabulky, este k tomu vydrety catenacciom.

Code:
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2011/02/17/2356607/exclusive-claudio-ranieri-still-has-champions-league-chance

Mazzone veri, ze to Rim nevzda, a v Sachtare to ukope. Navyse, na margo trenera,"Claudio je skvele pripraveny, a skvele pozna prostredie. Robi excelentnu pracu, ale hraci za nim nestoja. Mali by sme stat na trenerovej strane."

Iny pohlad na vec.

Tony napsal:
Code:
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2011/02/17/2356607/exclusive-claudio-ranieri-still-has-champions-league-chance

Mazzone veri, ze to Rim nevzda, a v Sachtare to ukope. Navyse, na margo trenera,"Claudio je skvele pripraveny, a skvele pozna prostredie. Robi excelentnu pracu, ale hraci za nim nestoja. Mali by sme stat na trenerovej strane."

Iny pohlad na vec.

mazzone je podle mě už dost mimo :lol:

90210 napsal:

Perrotta rekl, ze hraci po tom co ho loni prohrali ztratili entusiazmus, co je dost evidentni a mam pocit, ze ho pravidelne ztraci kazdej rok, kdyz konci v lize druhy a 2 mesice trva, nez po zacatku sezony zacnou hrat. Muj nazor je, ze jadro tymu nema viteznou mentalitu a je trochu psychicky labilni. S takovou je to pak tezky... Ranieri po sezone odejde, na druhou stranu vcerejsi zapas krome ty hruzny 12-minutovky IMHO nebyl tak spatnej a fakt jsem nemel pocit, ze by se nesnazili, naopak hrali docela dobre a asi tak do 75 minuty se Doneck vubec nedostal k mici. Kdyby Totti z 5 metru netrefil golmana uprostred brany, tak by se mohlo do ukacka ject s nadejnym vysledkem, ale to jsou kdyby.

Loni se v Evrope vypadlo s nejakyma rekama (jak jsem si pred chvili v nejakym clanku opet pripomenul), Rim proste v Evrope moc neumi, tu a tam porazi top tym, ale celkovy vysledky jsou prumerny a strasne nestabilni. To ze se vyleti s Doneckem me s ohledem na vsechny vysledky z minulych let vubec neprekvapuje.

Na loňský zmrtvýchvstání jsem určitě nezapomněl a plně přiznávám, že v tu chvíli jsem blahořečil i Claudia. Jak se ale ukázalo, že jeho podíl na tom nebyl tak zásadní. Můžeme se dohadovat o tom, že příprava v Římě stojí dlouhodobě za prd, ale od toho tam sakra je trenér. Měl k dispozici celý přípravný období, měl k dispozici totožnej kádr, navíc ještě posílenej o typickýho hrota schopnýho dávat góly, tedy to, co Lucianovi dlouho chybělo a jakej je výsledek. A jestli Claudiovou zásluhou se loni tým probudil, resp. ho dokázal namotivovat, tak teď přišel i o tohle. Jinak nezlob se, ale výkon, kdy si necháš dát od takhle "hrozně" hrajícího týmu 3 góly za poločas i kdyby byly sebesmolnější prostě ve finále bejt považován za dobrej nemůže. A dnešní vyjádření našeho "trenéra" tak beru buďto jako definitivní ztrátu soudnosti, nebo žádost o vyhazov, alá Benitéz.

Loňský vypadnutí s Panathinaikosem bylo taky na palici, btw: vtipný, že u toho byl rovněž Doni. Kterej včera opět nepodržel. V létě to chce gólmana, akutně. Jak já si přál, aby v zimě vyšel ten Given, no nic.

Jinak k tvýmu oblíbenci a po hříchu našem jediným kreativním záložníkovi Pizarrovi ze 24 zápasů odehrál prvních 8 kol a byť jsme s ním v sestavě zvládli porazit Inter, ale celkem jsme v nich získali pouhejch 8 bodů. Pak nastoupil ještě proti Palermu (prohra 3:1), proti Chievu, Bari, a AC, ho Claudio k dispozici měl a nechal ho sedět, jinými slovy, Pizarro mohl hrát v polovině zápasů (v serii A) tuhle sezonu, takže jeho absence byť je oslabením, protože alternativu na jeho post prostě nemáme, tak rozhodně nelze považovat za jediný nebo hlavní důvod neúspěchu.

Prostě potřebujeme někoho, kdo to tam srovná, bude natolik chytrej, aby se nesnažil prosadit všechno jen silou, nicméně bude mít respekt hráčů, a bude schopen je zkritizovat. Někteří by to potřebovali a festově.

Strašně mi v týmu chybí hráč, kterej by to dokázal hecovat, uměl zahrát a prostě ten tým táhnul za vítězstvím a dokázal na tom hřišti třeba chcípnout. Dani to poslední dobou rozhodně není, Francesco má víc starostí "se sebou" a lepší už to v tomhle směru asi nebude...

Prostě základ je novej majitel, bez toho se momentálně nikam pohnout nemůžeme, nezbývá než se modlit, aby to byl někdo rozumnej.