Osmifinále LM, Roma-Shaktar

Vyhra 0:2 staci na postup? To by se snad nejak ukopat dalo. Pokud nedostanou gol a do 50. minuty jeden daji, tak se muze stat cokoliv. Z toho kokotskyho 4/2/3/1 systemu moc nadsenej nejsem, IMHO jsou v tymu hraci na trident, ale pokud to bude fungovat...

Ten sytsem je lepsi , lebo sa dostava menej golov , nemusis tam davat naraz tolko tragedov do stredu , a hraci hraju svoj post , ale horsie sa z toho davaju goly , a hlavne v tom tridente sa to skoro vzdy niak podarilo ukopat do brany , dnes s Tottim to bude take obliehanie okolo Donetskej brany a cakanie co sa stane . Dal by som tam všetkých - t.j Totti , Vučinič , Borriello , hral niečo ako 4-4-2

EDIT : Inak Adri končí ,bolo by načase dať od buducej sezony šancu Okakovi konečne !!!

Menez bude hodne chybet, v tomhle systemu to vsechno stoji na tom, jestli Vucinic nebo Menez udelaji nejakou individualni akci, jinak je to oblihacka k hovnu, ze ktery se mi zhruba posledni 2 Spallettiho sezony vetsinou chtelo zvracet.

Tezko rict co s Okakou, neprekvapilo by me, pokud by se uz vratit nechtel, tech posilani na hostovacky, navratu a nesplnenych slibu uz bylo dost. Dobrej je, ale v Rime sanci nedostal.

v Římě je těžký dávat šanci někomu, kdo není dobrej jako DDR nebo Totti... tj. už v mladým věku je vidět, že bude hvězda

boužel..

obrovske sklamaqni ,ale hl kvuli tomu co tam predvadeji obrovske pokuty musi dostat!!!!jsu nasrany jak nikdy :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

danko10 napsal:
hlavne nespravit nejaku blbost z nedisciplinovanosti a vykoledovat si nejaky disciplinarny trest. na postup nemame ani omylom, tak hlavne to dostojne odohrat.

ze ja som nedrzal hubu... :zed:

danko10 napsal:
danko10 napsal:
hlavne nespravit nejaku blbost z nedisciplinovanosti a vykoledovat si nejaky disciplinarny trest. na postup nemame ani omylom, tak hlavne to dostojne odohrat.

ze ja som nedrzal hubu... :zed:

jojo... OSTUDA.

ať táhnou do prdele, jeden po druhým

1) takhle tragickej výkon? borriello co se k těm pětkám sere? rodri si dělá prdel dvakrát před brankářem? mexes zkopne frajera na jejich půlce? nemluvě o ostatních a perličce na konec v podobě forresta gumpa na pravým beku

2) mexesovi jebe? pizarrovi jebe, že narve srnu na konci, chudáka? de rossi jebe, že mu dá loket? jasná rudá. všichni ostatní co do nich kopali jsou debilní? furt padaj jak kokoti? furt maj kecy?

tak to ať jdou sborově do prdele

Mexes nechce podepsat - tak ať táhne trénovat s Primaverou, v týmu ho nechci

Borriella prolískat..Peq snad vždycky dal penaltu, a teď snad kvůli nějaké lítostí z Lecce to nechal Markovi.

Vyházet hráče jako Taddei, Rosi a mnoho dalších. Ať tam hrajou klidně hráči jako Verre, Caprari, chytá Frasca a bude to stejné jako to je teď

Pique napsal:

To je picovina, ceho tim dosahnes? To jsou praktiky bezny v cesky lize. Ma u nas smlouvu a do zbytku sezony ho potrebujem.

Jinak cely letosni ucinkovani Rima v Lize mistru bylo strasny, krome skvelyho druhyho polocasu doma s Bayernem. Vubec v podstate vsechny italsky kluby jsou v Evrope uz nekolik let fakt otresny (ok, krome Interu) a serie A tak naprosto zaslouzene prisla o 4. klub v lize mistru. Tohle uz je IMHO hlubsi problem.

Vadit mi nebude ak podpíše a potom ho predáme , ale ak odíde zadarmo je to mrdka vy.ebaná , "zlatý" Mancini za ktorého sme dostali prachy ....

Carlo napsal:
Vadit mi nebude ak podpíše a potom ho predáme , ale ak odíde zadarmo je to mrdka vy.ebaná , "zlatý" Mancini za ktorého sme dostali prachy ....

Tohle je spis pristup klubu jako Liberec nebo Jablonec...

90210 napsal:
Pique napsal:

To je picovina, ceho tim dosahnes? To jsou praktiky bezny v cesky lize. Ma u nas smlouvu a do zbytku sezony ho potrebujem.

Jinak cely letosni ucinkovani Rima v Lize mistru bylo strasny, krome skvelyho druhyho polocasu doma s Bayernem. Vubec v podstate vsechny italsky kluby jsou v Evrope uz nekolik let fakt otresny (ok, krome Interu) a serie A tak naprosto zaslouzene prisla o 4. klub v lize mistru. Tohle uz je IMHO hlubsi problem.

stejně tak v poháru uefa.

Tu UEFU jsem ve svym prispevku myslel taky, specialne v poharu UEFA je v poslednich letech zretelnej upadek serie A, vysledky italskych tymu jsou tam doslova tragicky, RIm samozdrejme nevyjimaje. Driv italsky tymy hraly kazdej rok finale/semifinale, ted dlouhodobe ani nepostupujou ze skupiny.

italskej fotbal se řítí do pěknýho průseru, to je pravda. vlastně už v něm je..