Pique napsal:K dnešním nározkám chci jen jedno....
Vsetko najlepsie :Ok: :wink:
Pique napsal:K dnešním nározkám chci jen jedno....
danko10 napsal:hlavne nespravit nejaku blbost z nedisciplinovanosti a vykoledovat si nejaky disciplinarny trest. na postup nemame ani omylom, tak hlavne to dostojne odohrat.
danko10 napsal:danko10 napsal:hlavne nespravit nejaku blbost z nedisciplinovanosti a vykoledovat si nejaky disciplinarny trest. na postup nemame ani omylom, tak hlavne to dostojne odohrat.
ze ja som nedrzal hubu...![]()
Pique napsal:Mexes nechce podepsat - tak ať táhne trénovat s Primaverou, v týmu ho nechci
Carlo napsal:Vadit mi nebude ak podpíše a potom ho predáme , ale ak odíde zadarmo je to mrdka vy.ebaná , "zlatý" Mancini za ktorého sme dostali prachy ....
90210 napsal:Pique napsal:Mexes nechce podepsat - tak ať táhne trénovat s Primaverou, v týmu ho nechci
To je picovina, ceho tim dosahnes? To jsou praktiky bezny v cesky lize. Ma u nas smlouvu a do zbytku sezony ho potrebujem.
Jinak cely letosni ucinkovani Rima v Lize mistru bylo strasny, krome skvelyho druhyho polocasu doma s Bayernem. Vubec v podstate vsechny italsky kluby jsou v Evrope uz nekolik let fakt otresny (ok, krome Interu) a serie A tak naprosto zaslouzene prisla o 4. klub v lize mistru. Tohle uz je IMHO hlubsi problem.