Oprasme jeden pekny stary zvyk :)

a úterý zvládneš nebo ne? já počítal spíš s tím, případně bych musel obvolat pár lidí a optat se...

klida napsal:
chodim si takle s pár kámošema zahrát

aha

no, jestli tu zúčastnění nenapíšou, že preferujou středu, asi bych to nechal na úterku...

jednou vynecháš, plány na vítězsvtá v LM ti nepadnou :mrgreen:

můžeš běhat na zahradě :lol:

klida napsal:
Sushi napsal:
no, jestli tu zúčastnění nenapíšou, že preferujou středu, asi bych to nechal na úterku...

rozhodně

max myslim řikal, že preferuje úterý... možná se pletu

jestli se tu nestaví, tak mu napíšu zejtra, jestli si teda vzpomenu.... znáš mě

zejtra/pozítří půjdu na ten nákup.

takže, definitivně, zdá se, jsme:

sushi
susisr
klida
danko
pique
90210
max
gon138
vosa
sáma

to je 10... richie a pigi teda nepřijdou, počítám. zapomněl jsem na někoho? nějaký new entry?

jelikož je to úterý, někteří jdou do práce. jíst a grilovat se teda začne tak kolem šestý-sedmý hodiny. dál, my teda koupíme pivo a víno a pak to nějak propočteme na hlavu. nevim kolik toho koupit, nejaky ramcovy navrhy mate? ja nevim, 10 flasek vina a 20 flasek piv? nebo vic? ja nejak nemam predstavu :? vino jaky, bily? cerveny? ruzovy? vsechny?

jinak, jak teda planujete prijet do prahy, vy mimopražští? tím chci říct v kolik hodin. protože se může stát, že přijedete, zrovna když půjdeme něco koupit či dokoupit... neboli, moje telefonní číslo je 724 162 420, bydlím asi 15-20 minut od václaváku, přesnou adresu/návod jak dorazit, pokud zrovna budu nekde pryc, vam reknu do telefonu/napíšu, když mi napíšete smsku. jinak mi prostě zavoláte až budete v praze a já vás pak vyzvednu na metru.

koupime teda, pokud sezeneme:
mozzarella di bufala, melouny, prosciutto
maso (jaký? preference? já jsem pro kraví, vy?)
piti

nemam představu, kolik to může stát, tak uvidíme...

jak se těšíte? :mrgreen:

Maso kravi, vino pit nebudu, nevim jaci jste vinari a jestli vytahnete 10 flasek. Mozna min vina a vic piva, ne?

Masko mam radsej prasacie, ale kravie mi nevadi, takze som ok. Hlavne mozarellu a prosciutto Sushi!!! :pray:

Vino nepijem vobec. Na mna tak 2-3 pivka k papaniu a potom pocitam, ze aj tak zakotvime niekde v hospe.

Na ceste pracujem, ked budem vediet kedy a kam dorazim, dam vediet (asi vecer).

Tak nakonec už do podmínek Beara Gryllse zpět brigádničit nepojedu, ale teprve včera pozdě večer jsem se dostal domů a dnes jsem tu první den po měsíci. Rozhodl jsem se před dalším cestováním přes 3/4 republiky do Prahy a zpět upřednostnit týdenní odpočinek, posetkat se zase s kamarády ze střední, pomoci mámě potáhnout korkem podlahu v kuchyni, nainstalovat digestoř a podobné chujovinky. Výmluvy nehledám, potřebuju jednoduše vypnout. Věřím, že (třeba už na podzim) bude nějakej reálnej fanouškovskej turnaj ve fotbálku nebo futsale nebo klidně zorganizujme hromadné zhlédnutí nějakého derby v GialloRosse. Z Brna "žluťákem" během semestru bych o víkendu dojel kdykoli. Tak máte ode mě trošku inspirace - v podzimní setkání věřím, dovezl bych třeba i nějaké fotky z onoho Říma, kam za 14 dní s přítelkyní letíme...