danko10 napsal:Masko mam radsej prasacie, ale kravie mi nevadi, takze som ok. Hlavne mozarellu a prosciutto Sushi!!!ray:
Vino nepijem vobec. Na mna tak 2-3 pivka k papaniu a potom pocitam, ze aj tak zakotvime niekde v hospe.
Na ceste pracujem, ked budem vediet kedy a kam dorazim, dam vediet (asi vecer).
klida napsal:takže:
na maso jsem dobrej...
víno v podstatě (=vůbec) nepiju
pivo si nějaký dám
v kolik mam přijet?
Pique, v kolik přijedeš? tě nějak vyfotim v metru a klidně bych jel do kobylis s někym ještě, aby Sushi nemusel jezdit nahoru-dolů jako Pit proti Sieně
Pique napsal:17:48 asi příjezd do Prahy
hele, já byl u Vás jen jednou, a to jsem byl potom vyzvednutej hned na nádraží, jinak trefím tak do prdele
nic, musel bys počkat do 17:48 až přijede Piquedanko10 napsal:Sushi, co by sa stalo, keby som sa objavil v pragli o 5 35 rano?
Sushi napsal:Pique napsal:17:48 asi příjezd do Prahy
hele, já byl u Vás jen jednou, a to jsem byl potom vyzvednutej hned na nádraží, jinak trefím tak do prdele
pokud se nedomluvíš s klidou, tak vylezeš (na hlaváku?) z vlaku, zalezeš do metra směr letňany, pojedeš na kobylisy, vystoupíš ze soupravy, dáš se doleva, zavoláš mi, já sednu do auta, ty mezitim půjdeš furt doleva, za eskalátorem zase doleva a pak do schodů zase doleva na takovou hnusnou zastávkua tam přijedu...
to vše za předpokladu, že budu doma s autemtakže mi napiš až se budeš blížit a já ti dám vědět co a jak...
danko10 napsal:Sushi, co by sa stalo, keby som sa objavil v pragli o 5 35 rano?
danko10 napsal:turistiku mozem jebat :?
ale mozno mi nic ineho nezbude
dam ti vedet okolo 20 00
klida napsal:Pique: nemáš tam něco dřívějšího?
danko: nemáš tam něco pzdějšího?
Pique napsal:klida napsal:Pique: nemáš tam něco dřívějšího?
danko: nemáš tam něco pzdějšího?
15:48?
Pique napsal:15:48?