Oprasme jeden pekny stary zvyk :)

danko10 napsal:
Masko mam radsej prasacie, ale kravie mi nevadi, takze som ok. Hlavne mozarellu a prosciutto Sushi!!! :pray:

Vino nepijem vobec. Na mna tak 2-3 pivka k papaniu a potom pocitam, ze aj tak zakotvime niekde v hospe.

Na ceste pracujem, ked budem vediet kedy a kam dorazim, dam vediet (asi vecer).

já právě nevim, jestli má cenu jet do hospody nebo zůstat jen tady, to se pak dohodnem

normální by asi byla ta hospoda, ale vzhledem k tomu, že je zítra úterý, nevím jak se některým účastníkům bude chtít někam jezdit (mně osobně je to putna). max říkal něco jako že možná půjde do práce pozdějc ale taky možná přijede autem a nebude vůbec pít. brácha jak ho znám půjde taky do práce na pozdějc, jestli nemá nějakou schůzku třeba... a tak dál..

takže se taky zabezpečte cigárama a tak, na benzínku to ode mě sice je kousek, ale je to voser :mrgreen:

mozzarellu a prosciutto se pokusim no, max řikal že na ípáku je nějakej dobrej obchod, nejspíš zítra tam pojedu... taky vůbec nemám představu, kolik toho kupovat... děs běs :lol:

ono je tu myslim niekde popisane, co sa kupovalo minule. to by vam nepomohlo?

keby sa nikam neslo (tiez moznost), tak budem tych piviek tak 6-8 maximalne.

no a ktomu nakupu este - pozri sa, mozarellou a prosciuttom som ochotny sa uzrat k smrti, takze kolko toho kupis, tolko padne. :mrgreen:

tak v tom starým topiku je 5 piv/osoba a 5 flašek vína. akorát nás tehdy bylo míň a jeli jsme se teda ještě dojebat do centra... :lol:

no uvidíme...

takže:
na maso jsem dobrej...
víno v podstatě (=vůbec) nepiju
pivo si nějaký dám

v kolik mam přijet?
Pique, v kolik přijedeš? tě nějak vyfotim v metru a klidně bych jel do kobylis s někym ještě, aby Sushi nemusel jezdit nahoru-dolů jako Pit proti Sieně

klida napsal:
takže:
na maso jsem dobrej...
víno v podstatě (=vůbec) nepiju
pivo si nějaký dám

v kolik mam přijet?
Pique, v kolik přijedeš? tě nějak vyfotim v metru a klidně bych jel do kobylis s někym ještě, aby Sushi nemusel jezdit nahoru-dolů jako Pit proti Sieně

:lol: :lol: :lol:

vyfotim v metru
pit

:lol:

ok. maso pamatuju, minule jsi sežral asi 6 kuřat a 1 a půl krávy.

s těma dojezdama jak chcete, mně to neva, mám to pár minut... hlavně aby všichni nějak dojeli.

v kolik nevim, já mám celej den volno, někdy během dne asi půjdu nakupovat to jídlo, ale nevim v kolik... kluci končej v práci všichni kolem pátý, takže my budem moct začít tak kolem šestý. ale klidně přijeď dřív, nebo se domluv piquem teda, je to na vás

1 flaska vina na jednoho, zvlast kdyz pulka vino vubec nepije, je zbytecne moc. Me osobne staci 4-5 piv, sel bych pak do hospody klidne.

17:48 asi příjezd do Prahy

hele, já byl u Vás jen jednou, a to jsem byl potom vyzvednutej hned na nádraží, jinak trefím tak do prdele

Pique napsal:

hele, já byl u Vás jen jednou, a to jsem byl potom vyzvednutej hned na nádraží, jinak trefím tak do prdele

pokud se nedomluvíš s klidou, tak vylezeš (na hlaváku?) z vlaku, zalezeš do metra směr letňany, pojedeš na kobylisy, vystoupíš ze soupravy, dáš se doleva, zavoláš mi, já sednu do auta, ty mezitim půjdeš furt doleva, za eskalátorem zase doleva a pak do schodů zase doleva na takovou hnusnou zastávku :mrgreen: a tam přijedu...

to vše za předpokladu, že budu doma s autem :lol: takže mi napiš až se budeš blížit a já ti dám vědět co a jak...

Sushi napsal:
Pique napsal:

pokud se nedomluvíš s klidou, tak vylezeš (na hlaváku?) z vlaku, zalezeš do metra směr letňany, pojedeš na kobylisy, vystoupíš ze soupravy, dáš se doleva, zavoláš mi, já sednu do auta, ty mezitim půjdeš furt doleva, za eskalátorem zase doleva a pak do schodů zase doleva na takovou hnusnou zastávku :mrgreen: a tam přijedu...

to vše za předpokladu, že budu doma s autem :lol: takže mi napiš až se budeš blížit a já ti dám vědět co a jak...

:lol: :lol:

aha, no ty krávo

danko10 napsal:
Sushi, co by sa stalo, keby som sa objavil v pragli o 5 35 rano?

:lol:

nevim, nic... buďto by sis šel fotit václava, nevim jak moc to bereš turisticky :mrgreen: , nebo bys jel k nám (napsal bych ti přesnou adresu a spoje) a dojel bys, ale asi těžko se proberu natolik, abych pro tebe někam jel :lol: já chodim spát ve dvě, ve tři...

ale jako jinak nic hroznýho, klíďo brďo :Ok:

klida :lol: :lol:

pique: copak, zní to komplikovaně? je to fakt uplně easy.
buďto budu doma a ty přijedeš, půjdeš třikrát doleva a je to, nebo nebudu doma (pojedu něco koupit) a srazíme se někde nebo tak... no problem :wink:

danko10 napsal:
turistiku mozem jebat :?

ale mozno mi nic ineho nezbude

dam ti vedet okolo 20 00

ok, se nějak přizpůsobim

případně bychom šli koupit ty tvý mozzarellky pak spolu :mrgreen:

no worries

klida :lol:

Pique napsal:
klida napsal:
Pique: nemáš tam něco dřívějšího?

danko: nemáš tam něco pzdějšího?

15:48?

mně osobně je to fuk, nemám šajna v kolik to vyjíždí od vás a tak, ale když už sem jedeš, tak proč ne na dýl... můžem dát playe, pivko a tak