Oprasme jeden pekny stary zvyk :)

jedu pryč, vracím se v neděli. kdyby byly nějaký otázky, mnozí z vás mají na mě číslo, tak mi napište smsku (asi tam neuslyším, obscene extreme není žádná sranda :mrgreen: ). tzn., napište třeba klidovi nebo dankovi tady na fóru a oni mi jistě dají vědět...

have fun, kdyby byl nějakej OFICIÁLNÍ přestup, dejte mi to prosím taky vědět :mrgreen:

Tak som sa po dlhsej uvahe rozhodol, ze dnesny rok, alebo tuto akciu vynecham, pretoze je to dost komplikovane. Na druhy rok, ked budem byvat v Bratislave, to bude o inom, a na 80% budem tam :) Vdaka za pozvanie :)

Tony napsal:
Tak som sa po dlhsej uvahe rozhodol, ze dnesny rok, alebo tuto akciu vynecham, pretoze je to dost komplikovane. Na druhy rok, ked budem byvat v Bratislave, to bude o inom, a na 80% budem tam :) Vdaka za pozvanie :)

v pohodě, jak myslíš :wink:

novinky:

termíny se nám trošku zužují, což mě mrzí :?
brácha se vrací do prahy 27/7, takže můžem to udělat 28/7
29/7 nevim, protože možná naši už nějak přijedou, 30/7 ne, 31/7 ne, 1/8 ano (začali byste k nám přijíždět někdy odpoledne), 2/8 ano, 3/8 ano, 4/8 teoreticky jo, naši se vracej pátýho odpol., takže jen abychom uklidili bugr :lol:

neboli,

možná 27/7
spíš 28/7 (čtvrtek)

potom 1-3/8 (pondělí až středa) kdykoli

možná 4/8

to kde je možná by šlo udělat, kdyby jindy hodně lidí nemohlo... bobhužel víkend v tom není, co naděláte no...

tak, co vy na to? já bych to viděl nejlépe na 3/8 nebo 4/8

hm?

tak já oficiálně navrhuju 2.8.

tak by mohl přijet i pigi pařížan :mrgreen:

kdo je pro?

nebo spíš takhle, mělo by to souhlasit

2.8. Sushi's residence, Prague

1) sushi
2) klida
3) max
4) danko
5) susisr
6) gon138
7) piqué ???
8) 90210 ???
9) richie ???
10) pigi ???

11) případně vosa, sáma a jiní sympatizanti, které někteří z vás znají...

12) DÁL???

Sushi napsal:
nebo spíš takhle, mělo by to souhlasit

2.8. Sushi's residence, Prague

1) sushi
2) klida
3) max
4) danko
5) susisr
6) gon138
7) piqué ???
8) 90210 ???
9) richie ???
10) pigi ???

11) případně vosa, sáma a jiní sympatizanti, které někteří z vás znají...

12) DÁL???

idem pozriet lacne letenky, pretoze v buse by som znova tych 8 hodin urcite nevydrzal. tak ak najdem nieco lacne, mozno sa uvidime :Ok:

smurfik napsal:
Sushi napsal:
:Ok: případně se poraď s dankem...

tak je to cca 250 eur na letenky, takze takto to nepojde.. jedine ostava ten autobus/vlak a v nich 8-hodinove peklo :lol:

Pozri sa, ako som povedal - nie je problém rozdeliť tvoju cestu z dvoch ku*va dlhých na štyri dlhé. :mrgreen: Prespať sa u nás dá v pohode. Ale šak ako chceš, keď tak daj vedieť.

danko10 napsal:
smurfik napsal:
Sushi napsal:
:Ok: případně se poraď s dankem...

tak je to cca 250 eur na letenky, takze takto to nepojde.. jedine ostava ten autobus/vlak a v nich 8-hodinove peklo :lol:

Pozri sa, ako som povedal - nie je problém rozdeliť tvoju cestu z dvoch ku*va dlhých na štyri dlhé. :mrgreen: Prespať sa u nás dá v pohode. Ale šak ako chceš, keď tak daj vedieť.

ty si z BA?

dejte vědět, dveře jsou pořád otevřené (s nima lože, gauče, stany, půda... místa je dost)