Odveta osmifinále real x Roma

IMHO víc bude chybět DDR s Rudigerem, než Ninja
Pjanič neumí hrát z hlouby pole, pod tlakem, na něj sem dneska sakra zvědavej, ten nám to může jak vyhrát, tak prohrát....doufám, že se dobře vyspal
Edin by měl prodat zkušenosti a vyšvihnout se
Věřím
DAJE :daje: :daje: :daje:

Spalek ma koule a to sa mi páči nasadit takúto ofenzívní zostavu to chce sakra kuráž..věří svim hráčům radši ať prohrajeme trebars 5:2 c peknom ofenzivnom myslienkovitom futbale ako hrát celý zápas ustrachane a úplnu bramboracku a prohrát 3:0

Vysvětlíte mi proč na čt mluví deset minut o Slávii, deset minut o Realu, pět minut o zidanovkách a Schikovi, nebo jak se píše a dvě minuty o Frančem?

Takže my máme fungující trojku v útoku a zase tam dáme pomalého Džeka, proboha. To špalek neměl jinou možnost jak zalepit díry ? *omg*

PsYchr napsal:
Vysvětlíte mi proč na čt mluví deset minut o Slávii, deset minut o Realu, pět minut o zidanovkách a Schikovi, nebo jak se píše a dvě minuty o Frančem?

Normál! :-/

Tak pome kluci !

Protoze jsou pice uz ted jsem vytoceny a to se nezaclo hrat jak Smicr hodnotil tu situaci ohledne te penalty co mela minule byt tak jsem myslel ze skocim do studia a dam mu ten samy skluz !!!!