Odveta osmifinále real x Roma

ErPupone napsal:
tak za tohle bychom golmana chvalit nemeli..zakroky z povinosti ktere musi mit kazdy golman na takoveto urovni. Skoda asi pohybem je nemuzem ubehat. Kazdy z hracu Realu beha uzasne ma prehled i potrebnou techniku. Prehravaji nas ve stredu hriste. Moc mi tam chybi DDR. Dokazal by vyvezt balon narazit si to s Pjanicem.

Tak ty si moc pil, ze...

masterhunter napsal:
ErPupone napsal:
tak za tohle bychom golmana chvalit nemeli..zakroky z povinosti ktere musi mit kazdy golman na takoveto urovni. Skoda asi pohybem je nemuzem ubehat. Kazdy z hracu Realu beha uzasne ma prehled i potrebnou techniku. Prehravaji nas ve stredu hriste. Moc mi tam chybi DDR. Dokazal by vyvezt balon narazit si to s Pjanicem.

Tak ty si moc pil, ze...

ale prosimte strela doprostred brany a ten vybeh na Ronalda v pravy cas nemel to kudy ten nafoukanec dat, nic svetovyho za co bychom meli golmana specialne vyzdvihovat.

Mohlo to byť inak 3 tutovky a ani jeden gól je trestuhodné, len nech sa teraz neposerú a neinkasujú zo 10... Aha *omg* btw Kevin a Francesco na pľac

Ja som stihol poslednych 20 minut, dohravalo sa, ale gol sme mohli dat aj tak.

Celkovo, bolo to zle? Dobre? Oproti prvemu zapasu napr.?

Děcka, odchodem Pjaniče jsme při vší úctě ke Keitovi s Vainquerem právě bez Lemmyho, Ninji i Daniho byli prostě absolutně bez zálohy. Proti Realu to bylo sakra znát. Je to trochu pecháček.

Ale, hoši, já bych to vůbec neviděl tragicky. V obou zápasech jsme mohli dát 2-3 góly s prstem v zadku, dokázali jsme si šance vytvářet a hlavně - HRÁLI FOTBAL! Je před náma obrovská spousta práce, ale dokázali jsme se důstojně měřit s týmem, jenž je, přiznejme si, obzvlášť teď (Luciano u nás není ani 2 měsíce!) úplně někde jinde. Půjdeme ještě nahoru, stoprocentně.

Individuální nekvalita (proti Realu to bylo hodně vidět), smůla na zranění, neschopnost v zakončení - ale FOTBAL!

forza roma
:daje: :daje: :daje:

a teď hurá na ligu ;-)

Aj v študiu znie viac menej chvala až na tu koncovku a ja sa pridavam. Ked sa nepremenia taketo šance proti Realu tak sa vyhrat nemože. Ale zase ak po takej kratkej dobe takto zdvihol Luciano Rim čo bude buducu sezonu :pipp:
Potlesk pre Franceho v Madride :tlesk: :respekt: :totti: :core:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Děcka, odchodem Pjaniče jsme při vší úctě ke Keitovi s Vainquerem právě bez Lemmyho, Ninji i Daniho byli prostě absolutně bez zálohy. Proti Realu to bylo sakra znát. Je to trochu pecháček.

Ale, hoši, já bych to vůbec neviděl tragicky. V obou zápasech jsme mohli dát 2-3 góly s prstem v zadku, dokázali jsme si šance vytvářet a hlavně - HRÁLI FOTBAL! Je před náma obrovská spousta práce, ale dokázali jsme se důstojně měřit s týmem, jenž je, přiznejme si, obzvlášť teď (Luciano u nás není ani 2 měsíce!) úplně někde jinde. Půjdeme ještě nahoru, stoprocentně.

Individuální nekvalita (proti Realu to bylo hodně vidět), smůla na zranění, neschopnost v zakončení - ale FOTBAL!

forza roma
:daje: :daje: :daje:

a teď hurá na ligu ;-)

:Ok: a počkej az v plně formě nastoupí Kev!

Ono kromě koncovky nejde moc vytknout
Teda potrebujem krajni beky jako sul, treba chudak Faraon musel pomahat Dignemu, misto aby Digne pomahal Faraonovi a Flore dneska v obrane dost horel a nedal poradnej pas, ale i tak se nemame za co stydet
Vyhrala individualni kvalita, kterou ma Real obrovskou, v pristim.zapase dostanou bura
Vsechna cest Spalkovi
Muzem se soustredit na ligu
FORZA ROMA

na San Bernabeu sme dnes hrali s Dignem, Zukanovicom, Florenzim vacsiu cast zapasu na pravom beku, Keitom, Dzekom a polcas s Vainqieurom a napriek tomu sme neboli daleko od senzacie...
v oboch zapasoch vyborna taktika, rozhodla absencia kvality na nasej strane...

snad budu Radja, Mire a Danielle rychlo stopercentne fit.
mam zly pocit, ze proti Udinese budeme musiet hrat v pozliepanej zostave.

bez ninjy, rudigera a napul pjaniče jsme si vypracovali šance na aspoň pět gólů, obrana držela a hra fungovala - jen to zakončení
to je na tým, co vypadl se spezií a udělal bod s bate, docela dobrý
na druhou stranu, stačilo málo, třeba dát na 1:0 z jedný z mnoha šancí, a teď jsme se mohli nervovat v prodloužení nebo u penalt
luciano skvěle
Franče :oops:

teď liga, daje