Jeden malý off topic : Zápas atletico - inter ... A říkám si co to tam sakra vlaje :
www.facebook.com
To snad nemyslíš vážně. Nicméně aspoň ten aznoun tam je. A toho bych naztracoval, naopak chci aby hrál víc.Lukaku si obnovil zraneni kyčle což ho vyřadilo jak v Interu tak v chelsea na půl sezóny vzdy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čiže išli proti vlastnému klubuani nevim, jestli při těhle příležitostech, kdy mezi kotlema je tohle gemellaggio, jedou vyloženě ti taliáni do španělska, nebo jen domácí vytáhnou naši vlajku. každopádně podpora kotle AS byla pro atletico.
Já to teda nechci, Azmoun mě vůbec nepřesvědčil. Lukaka nahradit je těžký v tuhle chvíli.To snad nemyslíš vážně. Nicméně aspoň ten aznoun tam je. A toho bych naztracoval, naopak chci aby hrál víc.
Krasa…..uzivejView attachment 791k zápasu to moc není přesto napíšu že Řím je krásný ta kultura a to vše kolem je parádní,počasí mám skvělé, mořeplavci z Afriky ani nejsou tolik otravní jako třeba v Miláně a pořád mi říkají Basketbal NBAa co se týče suvenýrů par věci tu je, ale chystám se navštívit ty velké obchody tak jsem zvědav jestli budou mít velikost
no v Neděli před zápasem taky určitě něco koupím.Vecer buď Tv na hotelu nebo hospůdka někde tady
hlavní je postup
Supeeeer užívej ! Mě to čeká 7.4 na derby, beru manželku na prodloužený víkendView attachment 791k zápasu to moc není přesto napíšu že Řím je krásný ta kultura a to vše kolem je parádní,počasí mám skvělé, mořeplavci z Afriky ani nejsou tolik otravní jako třeba v Miláně a pořád mi říkají Basketbal NBAa co se týče suvenýrů par věci tu je, ale chystám se navštívit ty velké obchody tak jsem zvědav jestli budou mít velikost
no v Neděli před zápasem taky určitě něco koupím.Vecer buď Tv na hotelu nebo hospůdka někde tady
hlavní je postup
Pojďme to hodit do komunity... Mě to zajímá ať vím kam jít kromě té klasiky ...U fontány té nejslavnější, ale drahé hodně.Toho ještě bude hodně k poznání to dám vědět co je nejlepšíještě se zeptám nevíte jak se jmenuje ulice jak ma Totti tu malbu slavnou???
Tak bych to určitě nevnímalČiže išli proti vlastnému klubu![]()
Neříkám, že je na úrovni lukaka, ale mně se azmoun líbíJá to teda nechci, Azmoun mě vůbec nepřesvědčil. Lukaka nahradit je těžký v tuhle chvíli.