Tony napsal:Je to aj blizko reality? Budeme mat vlastny stadion v dohladnej dobe? (3-4 roky)
je to určite bližšie reality jak projekt Sensiovej
Tony napsal:Je to aj blizko reality? Budeme mat vlastny stadion v dohladnej dobe? (3-4 roky)
klida napsal:moc to nezvládám sledovat, ale město snad včera nějak odsouhlasilo projekt stadionu nebo něco takovýho
Tony napsal:klida napsal:moc to nezvládám sledovat, ale město snad včera nějak odsouhlasilo projekt stadionu nebo něco takovýho
Pravda, vraj sa preinvestuje 1 bilion eur, vybuduje cela infrastruktura, parky, stanice atd atd.
danko10 napsal:Tony napsal:klida napsal:moc to nezvládám sledovat, ale město snad včera nějak odsouhlasilo projekt stadionu nebo něco takovýho
Pravda, vraj sa preinvestuje 1 bilion eur, vybuduje cela infrastruktura, parky, stanice atd atd.
What???![]()
Tony napsal:JA som nad tym uvazoval dnes ked som striekal zinkovu farbu, a normalne som ti chcel zavolat a povedat, ze som sa mylil. Tak uzko som sa citil.
Asi to bude miliarda.
FEROAS napsal:Tusim, ze Rusi v byvalom sovietskom zvaze volali miliardu bilion. Ta doba sa mozno vrati, takze Tony bol si jednoducho nadcasovy ;-) vsetko ok. Kazdopadne aj miliarda eur je velky peniaz, takze to asi ozaj bude velkolepa zalezitost ako to prezentuju amici