Nový stadion

Moc se mi to líbí. I to kolem, takovej zábavnej park i pro fanoušky, co tam bude. Pochopil jsem dobře, že dá
i něco Nike? Tím že tam bude jejich značka?
To bude hukot bez toho oválu, akorát tribuny by mohly být blíž k hřišti, v tomhle je to takovej americkej stadion.

Ten prstenec my príde celkom revolučný na futbalovom štadióne.
Zvonku sa my páči najviac pekná architektúra :tlesk:
Dúfam že nebudú striedačky na tribúne to sa my nepáči keď ten Tým nie je tak pri sebe a sedí si tam na luxusných stoličkách v nejakých troch oddelených radoch nie sú tam také momenty ako napríklad včera na konci.
Dúfajme že tento aj naozaj postavia :lol:
Inak 52 je aj na finále LM napríklad ? Lisabon kde bude teraz ma 65.

Hovorili tam aspon približny datum začatia stavby ? Na stranke nieje. Dufam že to nie je zase taka prezentacia do vetra alebo do dalekeeej buducnosti a že ešte vela veci nie je vyriešenych.

architektura na styl Kolosea vyzera dost svetlo, na obrazku a modele vyzera zaujimavo realita dufam bude este lepsia.....52K a po rozsireni 60K je akurat...tribuny su daleko koli predpisom FIFA osobne som fanusik stadionov typu anglia ale konecne nebude oval a fanusikovia budu viac s teamom.....som zvedavy ci ako hovoril James ze do dvoch rokov ma byt hotovy tusim sa stava na mieste kde stal ci stoji stadion Atletica RIm

Pique napsal:
Ty hráče prej fakt bude vyvážet hydraulická plošina, jak je na tom videu :mrgreen:

:mrgreen:

jinak na celý tý prezentaci se mi nejvíc líbí, že se do ní dostal i Pavel Nedvěd

klida napsal:
Pique napsal:
Ty hráče prej fakt bude vyvážet hydraulická plošina, jak je na tom videu :mrgreen:

:mrgreen:

jinak na celý tý prezentaci se mi nejvíc líbí, že se do ní dostal i Pavel Nedvěd

Ze zrovna on, hrac to byl mozna cz best ever, ale ve Sparte, Laziu a Juve, tj. klubech sympatickych asi jako hovno v kalhotech.

Ja bych zboril koloseum a postavil to tam...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jWLtgW19_cg[/youtube]

Z toho článku z nytimes, co dal klida do inej sekcie. Kazdopadne to vyzera fajn.

Je to aj blizko reality? Budeme mat vlastny stadion v dohladnej dobe? (3-4 roky)

Ma byt na sezonu 2016/2017 coz se dle meho nestihne. Kazdopadne ten stadion asi dost popohnalo to, ze mame namireno do LM, jelikoz si myslim ze kdyby jsme se placali tam, kde posledni dva roky, asi by nebylo nic..

Francesco Totti AS napsal:
má ta nádhera i nějaké jméno?
Stadio della ROMA tusim, opravte ma ak sa mylim

inak podla mna velmi pekne je to navrhnute, krajsie ako ten minuly navrh inspirovany nafukovacim kolesom :tlesk: :tlesk: :tlesk: