Nový stadion

A na juventiniv a podobnu havet by sme mali pod vysuvacim travnikom labyrint s tigrami... Aaach...

Mam rad stavby, ktore vyzeraju, ze ich postavil clovek, ktory ma aj zmysel pre detail. A to obrovska svietiaca ladvina, vyvrhnuta niekde v poli (allianz arena style) vazne nesplnuje.

dneska 18:30 tiskovka
stadion u Tor di Valle (ted tam je Hippodrom)
200mega E (nějak málo?)
sezóna 2016/17

Carlo napsal:
klida napsal:
dneska 18:30 tiskovka
stadion u Tor di Valle (ted tam je Hippodrom)
200mega E (nějak málo?)
sezóna 2016/17

kapacita by stačila 60 000 IMHO

ale určitě bych nechtěl třeba pod 55, aby se tam dalo hrát finále LM a všechno, Juvehnus to má malý podle mě

už to podepisujou :pipp:

AS Řím postaví nový stadion
Vedení AS Řím na zimním přípravném kempu na Floridě odhalilo plány na stavbu stadionu. Nová aréna pro 55 až 60 tisíc má být hotová pro začátek sezóny 2016-2017.

http://www.fotbalnaplno.cz/content/fotbal-galerie-rimske-as-se-bude-stehovat-do-supermoderni-areny-za-miliardy-co-ji-rikate-02012013 kromě toho, že ten píčus našel nějakej ten starej návrh, tak si přečtěte i ty hovna, co z něj padaj

je to paradoxní vzhledem k tomu, že jsem založil tohle fórum a studuju práva, ale fakt mě sere institut svobody slova

měla by se razatně omezovat, a to co nejdříve a plošně

Pallotta dneska navnadil: nejhezčí stadion nejen v Evropě, ale i na světě. Doufám, že se tyhle řeči fakt v červenci už otisknou do reality.

Maritazzi napsal:
Pallotta dneska navnadil: nejhezčí stadion nejen v Evropě, ale i na světě. Doufám, že se tyhle řeči fakt v červenci už otisknou do reality.

a do 20 rokov ho hadam aj postavia

Akurát som čítal článok že sú ďalšie problémy aj keď sa zdalo že je to vyriešené. To je ako s naším národným štadiónom :lol: Tiež nekonečný príbeh. Inak vždy som sa to chcel spýtať teraz ma to napadlo tak to stým Sensi štadiónom akože na koľko mohlo bit reálne podľa vás ? Pozemok ani nič kúpene plus dlhy.

Mick napsal:
Akurát som čítal článok že sú ďalšie problémy aj keď sa zdalo že je to vyriešené. To je ako s naším národným štadiónom :lol: Tiež nekonečný príbeh. Inak vždy som sa to chcel spýtať teraz ma to napadlo tak to stým Sensi štadiónom akože na koľko mohlo bit reálne podľa vás ? Pozemok ani nič kúpene plus dlhy.

"Sensi stadium" pokial viem, malo financovať mesto ....