co to je?Sushi napsal:napiš správně captchu![]()
co to je?Sushi napsal:napiš správně captchu![]()
nic takovýho tam nemám ani jsem to do teďka nikdy nezadával. :aaaa: asi jsem robot :ajajaj:Sushi napsal:ten písmennej/číslnej kód, co máš opsat, abys prokázal, že nejsi robot![]()
Maritazzi napsal:Já nevim, já bych se do toho klidně dal, budu mít asi dost času na brigádě, jenže mi fakt chybí nějaká zpětná vazba, což je hlavní důvod, proč to člověk dělá. Ale vim, většina z nás diskutuje tady o stejných věcech a o moc víc fans nemáme a nebo asi na ten wdeb nechodili.. moc nevím, co s tím.
Už je to skoro půlrok, co jsem Ti psal o ty údaje, že potřebuji něco doupravitscr napsal:Tak domena je opet prodlouzena, jen koukam, ze nejak vazne aktualizace webu![]()
s tímhle souhlasím.Maritazzi napsal:Jenže jak řikám, za prvé se tříští zájmy s fórem, není nás tolik a lidi nebudou psát dvakrát tu samou věc - jednou na web a jednou sem, za druhý web je prostě pomalej oproti facebooku nebo napsání infa na fórum. Mně to spíš napadlo dělat formou blogu, víc názorový - ale tam když nemáš zpětnou reakci, tak tě to zákonitě nebaví.
i s tímhle se dá souhlasit... napadá mě jen: skeči, máme zajít na to pivko :wink:Skeči napsal:To není ale žádná novinka, že se to kříží s fórem, vždyť s tímhle faktem se do toho šlo už před lety, že nějakej web bude. Bohužel ti pisálci, co psali ze začátku jsou dead bez odezvy, zřejmě je to přestalo bavit. Porovnávat obsah zde na fóru s obsahem na webu nemůžeš, protože oba mají jiné návštěvníky a přestože lidi o tomhle fóru ví, tak sem nechodí nebo se tu nezdržují a právě pro ně by ten obsah na webu byl, jelikož když nepočítám nějaké sdílení na soc.sítích, tak čistě má web o dost větší návštěvnost než fórum. To, že lidi nekomentují obsah, tak z toho plynou dvě věci: buď jsou líní nebo je to nezaujalo. Že je Facebook rychlejší, no a? Vždycky je lepší si zajít na nějakej web si o tom přečíst něco více. Kolikrát mám chuť s tím praštit, ale odrazuje mě to, že stránky jinejch klubů fungujou stabilně a je o ně zájem. Jo mají více fanoušků, určitě, ale třeba jsem sledoval vývoj webu Atletico Madrid, jak začínali ještě nedávno na blogu. Dnes mají pravidelně aktualizovaný web s 1000+ fanoušků. Čekal jsem, že něco podobného se povede konečně i nám.