Náměty, pochvala, kritika, ohlasy

http://www.asroma.cz/clanky/pragmatismus-udine-as-rim.html // Jinak teda prosím skečiho, aby se vyjádřil k tomu Franceho problému.

http://www.asroma.cz/clanky/uz-je-cas.html Co nás a ostatní ještě do konce sezony, snad si něco takovýho aspoň někdo přečte. :mrgreen:

Já nevim, já bych se do toho klidně dal, budu mít asi dost času na brigádě, jenže mi fakt chybí nějaká zpětná vazba, což je hlavní důvod, proč to člověk dělá. Ale vim, většina z nás diskutuje tady o stejných věcech a o moc víc fans nemáme a nebo asi na ten wdeb nechodili.. moc nevím, co s tím.

Maritazzi napsal:
Já nevim, já bych se do toho klidně dal, budu mít asi dost času na brigádě, jenže mi fakt chybí nějaká zpětná vazba, což je hlavní důvod, proč to člověk dělá. Ale vim, většina z nás diskutuje tady o stejných věcech a o moc víc fans nemáme a nebo asi na ten wdeb nechodili.. moc nevím, co s tím.

Upřímně, je to děsnej žrout času, takový webovky - a obdivuju každýho, kdo se do toho pustil. Ale je pravda, že o věcech se diskutuje tady, AS má ofiko profil a fanoušci maj fóra. Těžko se s tím něco v době fór, fejsbůků apod. dá dělat... Takže tvůj postoj, maritazzi, plně chápu. Ještě když to před tebou dělal hany, tak jsem mu občas nějakým článkem, reportáží ze zápasu nebo z tripu Římem pomohl. Ale je pravda, že to děláš tak trochu "pro nikoho", protože fans maj prostě tady forum, kde si řeknou vše rychle a pohodlně a každý může promluvit a ostatní to nezajímá.

Jako mě to i celkem baví psát, ale asi by chtělo najít jinou platformu, nějak to provázat s tim facebookem nebo tady s fórem, protože ten web je prostě až další věc a spíš to ještě ty lidi tříšt.

já vám kluci fandim, ale bohužel vám nepomůžu... můžu sdílet člínky na fb, to jo :mrgreen:

Byla by škoda v tom nepokračovat. Když už nic, tak aspoň ty souhrny pozápasový, ty máš fakt dobrý. To si vždycky rád přečtu :wink:

scr napsal:
Tak domena je opet prodlouzena, jen koukam, ze nejak vazne aktualizace webu :)
Už je to skoro půlrok, co jsem Ti psal o ty údaje, že potřebuji něco doupravit :)

Jinak co se týče webu, až budu mít konečně ty údaje, tak bych to dosti zobecnil. Třeba ne žádný velký statistiky ze zápasů a tak, prostě stačí př. Roma - Napoli 2:1, hotovo šmitec. Komentáře v podpobě těch FB, žádný registrace (kromě redaktorů apod.), žádný profily, zbytečný. Prostě to celkově zobecnit. Nejdůležitější je obsah. Souhrny jsou dobrý, ale lidi třeba určitě zajímají interní záležitosti a hlavně teď v období přestupů, nějaký rozhovory, spekulace (jo jsou na hovno, ale člověk si to vždycky rád přečte). Když se tohle nedá dohromady, tak upřímně, nevidím to v dobrém světle. Nedostatek psaní byl vždy ten důvod, proč ten web zkolaboval. Koukal jsem, že je tu několik nových tváří, tak třeba by pomohl někdo z nich.

Jenže jak řikám, za prvé se tříští zájmy s fórem, není nás tolik a lidi nebudou psát dvakrát tu samou věc - jednou na web a jednou sem, za druhý web je prostě pomalej oproti facebooku nebo napsání infa na fórum. Mě to spíš napadlo dělat formou blogu, víc názorový - ale tam když nemáš zpětnou reakci, tak tě to zákonitě nebaví.

Maritazzi napsal:
Jenže jak řikám, za prvé se tříští zájmy s fórem, není nás tolik a lidi nebudou psát dvakrát tu samou věc - jednou na web a jednou sem, za druhý web je prostě pomalej oproti facebooku nebo napsání infa na fórum. Mně to spíš napadlo dělat formou blogu, víc názorový - ale tam když nemáš zpětnou reakci, tak tě to zákonitě nebaví.
s tímhle souhlasím.

To není ale žádná novinka, že se to kříží s fórem, vždyť s tímhle faktem se do toho šlo už před lety, že nějakej web bude. Bohužel ti pisálci, co psali ze začátku jsou dead bez odezvy, zřejmě je to přestalo bavit. Porovnávat obsah zde na fóru s obsahem na webu nemůžeš, protože oba mají jiné návštěvníky a přestože lidi o tomhle fóru ví, tak sem nechodí nebo se tu nezdržují a právě pro ně by ten obsah na webu byl, jelikož když nepočítám nějaké sdílení na soc.sítích, tak čistě má web o dost větší návštěvnost než fórum. To, že lidi nekomentují obsah, tak z toho plynou dvě věci: buď jsou líní nebo je to nezaujalo. Že je Facebook rychlejší, no a? Vždycky je lepší si zajít na nějakej web si o tom přečíst něco více. Kolikrát mám chuť s tím praštit, ale odrazuje mě to, že stránky jinejch klubů fungujou stabilně a je o ně zájem. Jo mají více fanoušků, určitě, ale třeba jsem sledoval vývoj webu Atletico Madrid, jak začínali ještě nedávno na blogu. Dnes mají pravidelně aktualizovaný web s 1000+ fanoušků. Čekal jsem, že něco podobného se povede konečně i nám.

Skeči napsal:
To není ale žádná novinka, že se to kříží s fórem, vždyť s tímhle faktem se do toho šlo už před lety, že nějakej web bude. Bohužel ti pisálci, co psali ze začátku jsou dead bez odezvy, zřejmě je to přestalo bavit. Porovnávat obsah zde na fóru s obsahem na webu nemůžeš, protože oba mají jiné návštěvníky a přestože lidi o tomhle fóru ví, tak sem nechodí nebo se tu nezdržují a právě pro ně by ten obsah na webu byl, jelikož když nepočítám nějaké sdílení na soc.sítích, tak čistě má web o dost větší návštěvnost než fórum. To, že lidi nekomentují obsah, tak z toho plynou dvě věci: buď jsou líní nebo je to nezaujalo. Že je Facebook rychlejší, no a? Vždycky je lepší si zajít na nějakej web si o tom přečíst něco více. Kolikrát mám chuť s tím praštit, ale odrazuje mě to, že stránky jinejch klubů fungujou stabilně a je o ně zájem. Jo mají více fanoušků, určitě, ale třeba jsem sledoval vývoj webu Atletico Madrid, jak začínali ještě nedávno na blogu. Dnes mají pravidelně aktualizovaný web s 1000+ fanoušků. Čekal jsem, že něco podobného se povede konečně i nám.
i s tímhle se dá souhlasit... napadá mě jen: skeči, máme zajít na to pivko :wink:

Sushi: určitě...mám teď docela fofr s prací, vracím se ze Smíchova až pozdě večer...Ty máš beztak teď někdy státnice? Nebo jak to más vůbec s tou školou? :mrgreen:

Tady je problém v tom, že to forum bylo tak nějak dřív... Nabylo popularitu v době, kdy kloudnej web nebyl a už jsme na něj zvyklí. Je to tu aktuální, každej hned co se něco doví, to sem střelí, komunikace je vynikající, prostě už jsme tu tak nějak "doma"...